Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/admin/web/cegespolo.info/public_html/system/library/multilingual_seo.php on line 83 Karrier
Menu
Kosár
Állás

Gépi hímző munkatársat keresünk

A cegespolo.eu Magyarország egyik vezető gépi hímző vállalkozása. Stratégiánk alapját, immár 13 éve, az legmagasabb minőségű termékek előállítása jelenti.

Fő szakterületünk az általunk forgalmazott termékek hímzett céglogókkal való ellátása, emellett pedig szitanyomással is emblémázzuk a termékeket. Emblémázott ruházattal (céges pólóval, munkaruhával) látjuk el megrendelőinket. Több infót a rólunk oldalon és a blogunkban találsz.

Mi az a gépi hímző?

A cegespolo.eu mindennapjaiban kiemelten fontos feladat hárul a gépi hímző kollégára. A gyártás során a gépi hímző találkozik először a termékkel, a gyártás során ő veszi először szemügyre a géppel hímzett mintát, és annak alapján el kell végeznie a szükséges beállításokat. Az a feladata, hogy a legjobb minőség folyamatosan biztosítva legyen.

Emellett ellenőriznie és dokumentálnia kell a darabszámot és a méretválasztékot, valamint az adott munkát is. A gépi hímző pozíció egy nagyon fontos és felelősségteljes munkakör.

Te is készíthetsz ilyen hímzett logókat, ha nálunk dolgozol.

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

allas-1

Olyan munkatársat szeretnénk, aki tud azonosulni értékrendünkkel. Hosszú távú biztos karriert, családias hangulatú munkakörnyezetet kínálunk.

Ezt várjuk tőled

positive vote image

pozitív hozzáállás

Nálunk mindenki teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat. Ha szeretsz problémázni, ha szeretsz magyarázkodni, akkor ez a lehetőség nem neked való!

evolution image

fejlődni akarás

Legyen igényed a fejlődésre. Figyelj, kérdezz, gondolkozz, tanulj. Ha csak eltöltenéd valahol az idődet, nem egymást keressük.

teamwork image

csapatszellem

A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem fontos neked, hogy jól érezd magad. A csapattársaid nem a vetélytársad. Közös a cél. Ha a munkád révén szeretnél érvényesülni, egymást keressük. Ha folyton a másikat figyeled, nem mi vagyunk a te céged.

Ez lesz a feladatod

Munkád révén értéket teremtesz a partnereinknek.

box image

termékek átvétele

Mikor megérkeznek egy munkához a termékek, fontos hogy ellenőrizzük a darabszámot, szortimentet, minőséget.

production image

gyártás

Rengeteg előkészületet igényel mire egy munka gyártásba kerül. Ezért is olyan izgalmas és fontos nekünk, hogy ezen a ponton egy felelősségteljes precíz kolléga dolgozzon a gépi hímző pozícióban.

inventory image

dokumentálás

A munkafolyamatokat, gyártás során tapasztalt észrevételeket dokumentálni a termelésirányítási rendszerünkbe.

helping hand image

csapattársaid segítése

Nagyon fontos, hogy segítsük egymást. Az is a feladatod része, hogy segítsd a többiek munkáját, és a cég boldogulását.

Amit kínálunk

star image

Jutalmazzuk a teljesítményed, és a hozzáállásod

Stabil munka körülményeket biztosítunk, a teljesítményed, magasabb bérrel honoráljuk.

money image

Pontosan fizetünk

Minden hónap 10. napjáig megérkezik a fizetésed a bankszámládra. Napi 8 órás alkalmazotti jogviszony.

Nálunk egy minden munkatárs által ismert fizetési rendszer működik. Pontosan tudni lehet, hogy mitől függ a fizetésed, és ha többet teljesítesz, akkor többet keresel.

growth image

2010 óta működünk

13 éve dolgozunk, és fejlődünk évről évre.

Ha idáig elolvastad, és azt érzed, hogy “én itt akarok dolgozni!" akkor jó esélye van annak, hogy jól éreznéd magad nálunk.

A jelentkezés folyamata:

1. Lépj velünk kapcsolatba

Juttasd el jelentkezésed a himzes@cegespolo.eu email címre. Kérjük, hogy leveledhez csatold önéletrajzod pdf formátumban és írd le pár mondatban, hogy miért szeretnél velünk dolgozni.

2. Miután megkaptuk a jelentkezésed

Munkatársunk email-en és telefonon értesít az interjú időpontjáról.