Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/admin/web/cegespolo.info/public_html/system/library/multilingual_seo.php on line 83 ceglogo-himzes
Menu
Kosár
Céglogó himzés

Arculati elemek, a céges logó fogalma és megjelenési formái

Egy vállalkozás esetén nem csak a kereskedelmi és gazdasági, de a marketing szempontokat is mondhatni „kötelező” figyelembe venni a jó működőképesség és sikerorientáltság érdekében.

A részletekre kiterjedő arculattervezés egy jól felépített üzleti vállalkozás alapvető pillére: azonosít, megkülönböztet, pozíciónál, érzelmeket kelt. Az arculat sokkal több, mint színek, formák, megjelenési módok: egy cég – bármilyen meglepő is – nemcsak kifelé, de befelé irányuló önábrázolásának, magatartásának, megnyilvánulásainak összessége.

A cég arculati elemei közül a vállalati kommunikáció, azaz a kifelé irányuló ügyfélkapcsolat és a megjelenések - reklámok, dekorációk, céges flotta stb. -, illetve a formai, azaz a cég neve, logója, összképe, megjelenése – névjegyek például, de ide soroljuk a céges munkaruházatot is – a meghatározó, ha elsősorban a logó fontosságát vizsgáljuk.

A cég arculati elemei komoly piacvizsgálat után alakulnak ki, egy-egy logó tervet rengeteg felmérési és tervezési munka előz meg, hiszen számtalan helyen és formában jelenik meg a cég története során.

A céges logó megjelenik a vállalat saját felületein, minden típusú reklámhordozón, online, offline felületeken egyaránt.

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

A részletgazdag, precíz céges logó kivitelezés fontossága

Rendszeresen szembesülünk a problémával,

hogy míg a nyomtatott anyagokon – legyen az kiadvány, plakát, szórólap – kínosan ügyel mindenki elkerülni a „pixeles”, életlen megjelenéseket, rendezvényeken a legjobb helyekre igyekszik standot foglalni, a molinóját, egyéb reklámeszközét a lehető legfrekventáltabb pontokon elhelyezni, addig a céges munkaruházat mintha háttérbe szorulna.

Sokszor kopott mintával, életlen, gyenge minőségű, itt-ott logó cérnákkal tűzdelt hímzett grafikai elemekkel találkozunk, holott mindenki tisztában van az első benyomás, a megjelenés fontosságával. Tisztelet azon megrendelőknek, akik önhibájukon kívül használják az életlen, gyenge minőségű logókkal ellátott hímzett céges ruházatot. Sajnos a piacon kevés a szakértő, illetve a jó minőségű gépparkot és alapanyagot alkalmazó hímző vállalkozás, így a végeredmény a megrendelő önhibáján kívül lesz pontatlan, életlen és vált ki a vártnál épp ellenkező hatást – az élettartamáról már nem is beszélve. Ha valaki precizitást, megbízhatóságot, egyszóval pozitív összképet szeretne sugallni vállalkozásáról idő és energiát kell fordítani a megfelelő kivitelező felkutatására és az igényes munkaruha kiválasztására.

Sosem szabad elfelejtened, hogy a céges munkaruha vállalkozásod arculati eleme és mint ilyen, kiemelkedő szereppel bír!

Hímzett céges logó kontra nyomott megoldások

Igaz, hogy a mai nyomdaipari technológiákkal már igen tartós és esztétikus nyomott logók kivitelezhetőek szinte bármilyen felületre, a hímzett mintával mégsem tudják felvenni a versenyt.

A hímzett céges logó egyedi, esztétikus megjelenést biztosít, 3D jellegű hatással. Kontrasztosabb megjelenésének köszönhetően, mivel „kidomborodik” a textilből sokkal jobban vonzza a tekintetet.

Ellenálló képessége verhetetlen. Kitűnően bírja a napi használatot és a rendszeres, magas hőfokú mosást egyaránt.

Ha a szavak helyett,
a számoknak hinnél

0

+

év tapasztalat

0

+

hímzett logó/év

0

+

elégedett ügyfél

1.5

 milliárd

öltés/év

A hímzett logó,

Illetve a gépi hímzés készítőivel szemben támasztott legfőbb követelmények

  • Green tick profizmust és maximalizmust sugallnak az első pillanattól
  • Green tick tökéletes reklámeszköz és ajándéktárgy
  • Green tick praktikus, mindennapos használati tárgy, így biztos lehetsz benne, hogy ügyfélköröd gyakran látja és használja
  • Green tick az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass minőségi világmárkáink között, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló, vagy keresd prémium minőségű baseball sapkáinkat, textil törölközőinket, munkaruházatainkat. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső