Menu
Kosár

Jól láthatósági mellény

Fedezze fel a kényelmes és biztonságos jól láthatósági mellényeket a munkaterületeken való felismerhetőség érdekében!

Az alábbi jól láthatósági mellények magas minőségű anyagokból készültek, és kifejezetten azért tervezték, hogy növeljék a viselőjük láthatóságát és biztonságát a munkahelyen vagy az úton. A fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően ezek a mellények nagyobb láthatóságot biztosítanak mind a nappali, mind az éjszakai körülmények között. Kényelmes viseletet nyújtanak, miközben megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Ideális választás építkezésekre, útépítési munkákra vagy bármilyen munkaterületre, ahol fontos a láthatóság és a biztonság.Válasszon a különböző méretek és színek közül, hogy megtalálja az Ön munkaterületéhez és stílusához legmegfelelőbb jól láthatósági mellényt, és tegye biztonságossá a munkavégzést!

Fedezd fel az új Korntex RX217 Cologne láthatósági mellényünket, amely tökéletes választás a biztonságos munkavégzéshez. Kiemelkedő minőségű, strapabíró anyagból készült, így garantáltan hosszú távon is megállja a helyét. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott design biztosítja, hogy viselője már messz..
Alapár 1 372 Ft.-
A Yoko HV005 jól láthatósági mellény minden munkakörnyezetben nélkülözhetetlen, ahol a biztonság az elsődleges. Könnyű, légáteresztő anyaga garantálja a viselő kényelmét, még a legforróbb napokon is. A fényvisszaverő csíkok maximális láthatóságot biztosítanak, így dolgozóik biztonságban végezhetik m..
Alapár 9 010 Ft.-
A Yoko HV006 láthatósági mellény kiváló választás biztonságos és stílusos munkavégzéshez. 100% poliészterből készült, 3 rétegű funkcionális anyaggal, ami vízálló és szélálló, miközben belül puha mikrofleece biztosítja a kényelmet. A mellény EN ISO 20471 szabvány szerinti 2. osztályú láthatóságot nyú..
Alapár 13 462 Ft.-
A Yoko HV008F jól láthatósági mellény tökéletes választás biztonsági és stílusos megjelenés érdekében. A fényvisszaverő csíkok gondoskodnak a kitűnő láthatóságról, míg a vízálló anyag és praktikus zsebek a kényelmet szolgálják. A munkahelyi biztonság és professzionális megjelenés ideális egyensúlyát..
Alapár 9 335 Ft.-
Fedezd fel a biztonságot és stílust a Yoko HVJ259 női jól láthatósági mellénnyel! Ez a magas minőségű mellény kiemeli viselője láthatóságát minden körülmények között, biztosítva a maximális biztonságot munka közben vagy szabadidős tevékenységek során. Könnyű és légáteresztő anyaga kényelmes viselete..
Alapár 1 254 Ft.-
Fedezd fel a maximális biztonságot és kényelmet a Yoko HVW100 férfi láthatósági mellénnyel! Ez a kiváló minőségű mellény kiemeli viselője láthatóságát minden körülmények között, így garantálva a maximális biztonságot a munkaterületeken vagy épp a szabadidős tevékenységek során. A könnyű, légátereszt..
Alapár 1 506 Ft.-
A Yoko HVW102 láthatósági mellény a biztonság és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Ez a 100% újrahasznosított poliészter mellény magas láthatóságot biztosít az EN ISO 20471 szabvány szerint, tépőzáras záródással és tartós reflexcsíkokkal, amelyek 25 mosásig őrzik meg a fényvisszaverő képes..
Alapár 1 327 Ft.-
A Yoko HVW120 láthatósági mellény, ami könnyű, légáteresztő 100% újrahasznosított poliészterből készült, tépőzárral, kiváló fényvisszaverő képességgel, EN ISO 20471 szabvány szerinti 2. osztályú láthatóságot nyújt. Két 5cm széles reflexcsík található rajta, 40°C-on mosható. Tökéletes választás munka..
Alapár 2 044 Ft.-
Legyen az elsődleges a biztonság a Yoko HVW801 férfi láthatósági mellénnyel! Ez a kiváló minőségű mellény kényelmes viseletet biztosít, miközben kiemeli viselője láthatóságát. Strapabíró anyagának köszönhetően ideális választás minden munkaterületre és szabadidős tevékenységre.Legyen a biztonság és ..
Alapár 2 621 Ft.-
A Yoko HVW820 láthatósági mellény az ideális választás, ha biztonság és stílus a cél. Könnyű, 100% újrahasznosított poliészterből készült, ami légáteresztő és kényelmes viseletet biztosít. Praktikus funkciókkal, például cipzárral, oldalzsebekkel, azonosító- és tolltartó zsebbel rendelkezik. EN ISO 2..
Alapár 3 265 Ft.-
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)