Menu
Kosár

The One Towelling

The One Towelling a luxus és kényelem szinonimája a fürdőszoba textíliák terén. A márkát azok számára tervezték, akik nem elégszenek meg kevesebbel, mint a legmagasabb minőségű törölközők, fürdőlepedők és kiegészítők. Minden termékük kiemelkedő puhaságot és felsőfokú nedvszívó képességet kínál, garantálva az otthoni wellness-élményt. Az emblémázhatóság révén a The One Towelling termékek tökéletes választások vállalatok számára is, legyen szó szállodai használatról vagy prémium ajándéktárgyakról. A márka elkötelezett amellett, hogy csak a legjobb anyagokból készült, tartós termékeket kínáljon, amelyek minden használat során a luxus érzetét nyújtják.

Klasszikus fürdőtörülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 70x140 cm-es, több színben is kapható. Céges logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori has..
Alapár 2 514 Ft.-
Szállodai törülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 70x140 cm-es. Szállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégi..
Alapár 2 649 Ft.-
Prémium minőségű szállodai törülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 70x140 cm-es. Szállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak ..
Alapár 3 640 Ft.-
Prémium minőségű szállodai törülköző, 100%-ban bio pamutszövetből készült,70x140 cm-esSzállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formájátEllenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló ned..
Alapár 4 564 Ft.-
Prémium minőségű szállodai törülköző, 70% bambusz 30 % pamutból készült 50x100 cm-esSzállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló ned..
Alapár 2 313 Ft.-
100%-ban pamut törülköző, mely több színben is elérhető, 50x100cm-es, 6,5cm-es csíkos motívum varrással. Gépi hímzésre alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló nedvszívó képességű..
Alapár 1 299 Ft.-
Prémium minőségű szállodai törülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 50x100 cm-es. Szállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak ..
Alapár 1 893 Ft.-
100%-ban bio pamut törülköző, mely több színben is elérhető, 50x100cm-es, csíkos motívum varrássalGépi hímzésre alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló nedvszívó képességű2 vékon..
Alapár 2 369 Ft.-
Színes törülköző, 50x100 cm-es, több színben is kapható, pamutpoliészter anyagú, kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, ajánljuk gépi hímzéshez, mivel az nem okoz kárt az anyagban, formáját, színét és minőségét a gyakori mosások után is megőrzi, 40 fokon mosható.Nyomtatótörölköző Anyaga: 400g/m, ..
Alapár 1 187 Ft.-
A "The One Bathmat 80" lábtörlő tökéletes választás mindenki számára, aki nem csak a funkcionalitást, hanem az eleganciát is keresi. Kiváló minőségű pamutból készült, ez a lábtörlő kiemelkedően puha és kényelmes, miközben rendkívül hatékonyan szívja fel a nedvességet. Ideális választás szállodák, we..
Alapár 2 649 Ft.-
Fedezd fel a "The One Deluxe 60" törölközőnket, amelyet kifejezetten azok számára terveztünk, akik a minőséget és az eleganciát részesítik előnyben. Ezen prémium kategóriás törölközők tökéletes választásnak bizonyulnak minden vállalat számára, melyek saját márkájukkal kívánják kiegészíteni irodai, v..
Alapár 2 173 Ft.-
Horgászoknak, sportolóknak ajánlott sport törölköző. 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 40x50 cm-es. Sportklubok emblémáinak, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a..
Alapár 767 Ft.-
100%-ban bio pamut törülköző, mely több színben is elérhető, 16x21cm-es, 6,5cm-esGépi hímzésre alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló nedvszívó képességűLógó hurok, mérete: 16x2..
Alapár 370 Ft.-
Ismerd meg "The One Salon" törölközőnket, amelyet speciálisan a szépségipar szakemberei számára fejlesztettünk ki. Ez a törölköző kiváló választás szalonok és wellness központok számára, ahol az elegancia és a funkcionalitás egyaránt fontos. A különlegesen puha anyag és a kiváló nedvszívó képesség b..
Alapár 930 Ft.-
Klasszikus fürdőtörülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 100x180 cm-es, több színben kapható. Gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mé..
Alapár 4 592 Ft.-
The One Towelling Deluxe 100 Unisex Törölköző:Törekedj a tökéletességre a The One Towelling Deluxe 100 törölközővel, ami magas minőségű anyagból készült és luxus érzetet nyújt minden fürdőszobában. Divatos és praktikus designja ideális mindennapi használatra és pihenésre egyaránt. Emblémázásra is al..
Alapár 5 863 Ft.-
Prémium minőségű szállodai törülköző,70x140 cm-esSzállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló nedvszívó képességű.Lógó hurok, méret:..
Alapár 4 592 Ft.-
A "The One Classic 210" törölközővel prémium minőségű kényelmet vihetsz vállalatodba vagy ügyfeleid életébe. Ez a törölköző kivételesen sűrű pamutszálból készült, ami extra puhaságot és magas szintű nedvszívó képességet biztosít. Tökéletes választás szállodák, spa-k és fitnesz központok számára, aho..
Alapár 5 410 Ft.-
Szállodai törülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 30x50 cm-es. Szállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis..
Alapár 454 Ft.-
Prémium minőségű szállodai törülköző, 100%-ban pamutszövetből készült, 6,5 cm-es csíkos motívum varrással. 30x50 cm-es. Szállodai logók, motívumok gépi hímzésére kiválóan alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak é..
Alapár 594 Ft.-
100%-ban bio pamut törülköző, mely több színben is elérhető, 30x50cm-esGépi hímzésre alkalmas, mind a hímzésre használt anyag, mind a törülköző megőrzi minőségét, színét, formáját, ellenáll a gyakori használatnak és mosásnak, mégis puha és kiváló nedvszívó képességű2 vékony bordura, mérete: 30x50cmM..
Alapár 739 Ft.-
The One Towelling Bathrobe Hooded Unisex Köntös:Öleld magadba a luxust és kényelmet a The One Towelling Bathrobe Hooded köntösével! Kiváló minőségű anyagból készült, divatos és praktikus designnal. Ideális a reggeli kényeztetéshez vagy a wellness kikapcsolódáshoz. Emblémázásra is alkalmas, hogy cége..
Alapár 9 470 Ft.-
The One Organic Bathrobe Unisex Köntös:Ázz be a luxus és kényelem ölelésébe a The One Organic Bathrobe köntösében! Kiváló minőségű organikus anyagból készült, divatos és praktikus designnal. Ideális a reggeli kényeztetéshez vagy a wellness kikapcsolódáshoz. Emblémázásra is alkalmas, hogy céges logóv..
Alapár 11 861 Ft.-
The One Towelling Baby Poncho Kismama Termék:Praktikus és kényelmes megoldás a baba fürdetéséhez a The One Towelling Baby Poncho pelenka. Kiváló minőségű anyagból készült, puha és biztonságos érintéssel. Ideális az újszülött fürdetéséhez vagy babaápoláshoz. Emblémázásra is alkalmas, hogy személyre s..
Alapár 3 438 Ft.-
The One Towelling Baby Towel Kismama Termék:Puhán és gondosan ölelje a kisbabát a The One Towelling Baby Towel pelenkával! Kiváló minőségű anyagból készült, puha és biztonságos érintéssel. Ideális az újszülött fürdetéséhez vagy babaápoláshoz. Emblémázásra is alkalmas, hogy személyre szabott ajándékk..
Alapár 2 514 Ft.-
Vendéglátó vállalkozásoknak emblémájával hímezve egyszerre véd, és reklámoz.Zsebméret: 40x20cm, méret: 75x95cm.60 ° -on mosható, szárítógépben szárításra alkalmas.Anyaga: 220g / m², 65% poliészter, 35% pamutSizes: onesizePocket size: 40x20cm, size: 75x95cm, 60° washable, suitable for tumble dry..
Alapár 2 458 Ft.-
A The One Towelling sütőkesztyű konyhai must-have minden olyan vállalat számára, ahol a minőség és a biztonság elsődleges szempont. Ez a magas hőállóságú, kiváló minőségű anyagból készült sütőkesztyű nem csak hogy védi a kezeket a forróságtól, de elegáns és professzionális megjelenést is kölcsönöz.L..
Alapár 991 Ft.-
A The One Towelling edényfogó kiváló minőségű, hőálló anyagból készült, ami garantálja, hogy biztonságosan tudj használni forró edényeket és tepsiket anélkül, hogy aggódnod kellene a leégés miatt. Praktikus designjával nemcsak a funkcionalitást helyezi előtérbe, hanem elegáns megjelenést is kölcsönö..
Alapár 594 Ft.-
Tételek: 1 - 28 / 28 (1 oldal)