Menu
Kosár

Notebook | Tablet

Notebokk | Tablet

Fedezd fel cégünk praktikus és stílusos notebook és tablet táskáit! Ideális választás mindazoknak, akik szeretnék biztonságosan és stílusosan szállítani laptopjukat vagy tablettjüket. Kiváló minőségű anyagokból készültek, és megfelelő védelmet biztosítanak eszközeidnek. Válassz a különböző méretek és stílusok közül, hogy megtaláld az igényeidnek és az eszközeidnek leginkább megfelelő táskát. Így biztos lehetsz benne, hogy eszközeid mindig biztonságban és stílusosan utaznak!

BagBase BG613 Laptop Táska:Védd laptopodat stílusosan és biztonságosan a BagBase BG613 laptop táska segítségével. Kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós védelmet nyújt a laptopodnak. A modern és letisztult design mellett praktikus zsebeket is tartalmaz, hogy rendszerezett módon szállíthasd a..
Alapár 7 022 Ft.-
Az üzleti világban a stílus és a funkcionalitás egyensúlya kulcsfontosságú. A BagBase BG756 modellje tökéletes választás azok számára, akik elegáns, mégis praktikus megoldást keresnek dokumentumaik és digitális eszközeik szállítására. A 100% PU-bőrhatású anyag, az átlátható belső elrendezés, a számo..
Alapár 5 152 Ft.-
Neutral O90044 Laptop Táska:Védd laptopodat stílusosan és biztonságosan a Neutral O90044 laptop táska segítségével. Kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós védelmet nyújt a laptopodnak. A modern és letisztult design mellett praktikus zsebeket is tartalmaz, hogy rendszerezett módon szállíthasd..
Alapár 6 446 Ft.-
Halfar 1816088 Laptop Táska:Védd laptopodat stílusosan és biztonságosan a Halfar 1816088 laptop táska segítségével. Kiváló minőségű anyagból készült, amely tartós védelmet nyújt a laptopodnak. A modern és letisztult design mellett praktikus zsebeket is tartalmaz, hogy rendszerezett módon szállíthasd..
Alapár 4 508 Ft.-
A BagBase BG726 modell egy stílusos és praktikus választás notebookok számára, amely 100% poliészter filcből készült, elegáns és strapabíró anyagot biztosítva. Tökéletesen illeszkedik A4 méretű dokumentumokhoz és akár 15,6 hüvelykes laptopokhoz is. A Rip-Strip™ Klettverschluss biztonságos záródást n..
Alapár 963 Ft.-
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)