Menu
Kosár
Cégespoló

Gépi hímzés, emblémázás.
Tényleg csodafegyver?

Beazonosíthatóság, hitelesség, megbízhatóság, profizmus – mindez lehetséges egyetlen termékkel, ráadásul rövid időn belül? A kérdésre sokkal egyszerűbb a válasz, mint az gondolnád, mert a megoldás, ott van a szemed előtt nap, mint nap!

Egy jól eltalált szlogen, de már egyetlen szó („Müszi”, „Emese”) örökre beleég az ember tudatába, igen nehéz meghatározni és előre kiszámítani formáló szerepét és hatását, ezért nagy gondot fordít minden cégvezető a kiválasztására.

Céged megítélése ezen áll, vagy bukik!

Egy rosszul öltözött kolléga, alkalmazott, egy koszos céges autó lerombolja az esetleges illúziókat, vagy – szinte – lehetetlenné teszi a megfelelő image és ügyfélkör kiépítését, mégis sok vezető hajlamos megfeledkezni a fontosságáról.

Mindössze 2 perc, egy jól megtervezett logó és pár kattintás választ el attól, hogy a felépítendő céges image maga legyen a tökély és ne legyen gondod a kollégák megjelenésére se! Eláruljuk a titkot: gépi hímzett logóval ellátott céges munkaruházat.

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

Nem győzzük hangsúlyozni

A gépi hímzés elegáns, esztétikus és tartós megoldás

Igényes megjelentést sugall, formásabban és kontrasztosabban látható, mint például szitanyomott társai, mert kiemelkedik a textil felületből, ezáltal – mint általában a domború idomok - vonzza a tekintetet.

Ráadásként nem is „haute couture” árszabását tekintve, hiszen ár-érték arányban a legoptimálisabb technológia, hiszen a lehető legtartósabb logózási megoldás, ami hosszútávon előnyös befektetést jelent.

Moshatod nap, mint nap, alávetheted magas hőfoknak, a gépi hímzés ellenáll: strapabíróságának köszönhetően szinte tejesen ellenáll a kopásnak.

Ha a szavak helyett,
a számoknak hinnél

0

+

év tapasztalat

0

+

hímzett logó/év

0

+

elégedett ügyfél

1.5

 milliárd

öltés/év

Elengedhetetlen a végeredményhez

A gépi hímzés technikai feltételei

Jó, ha tisztában vagy vele, az igazán szép végeredményhez profi szakemberre van szükséged és sajnos nagyon kevesen tudnak igazán szép munkát produkálni. Bármilyen meglepő, a pólóra, vagy egyéb munkaruhára, promóciós textilre, például törölközőre történő hímzés igen összetett folyamat. Először is nagyon jó szakembert kíván, aki ért a tökéletes hímző kép megalkotásához, legyen szó egyszerű, vagy igen összetett grafikáról, logóról, képről. Másodsorban jó, ha tudod, igazán szép munkát csak az eredményez, ha jó alapanyagra, első osztályú cérnával és első osztályú gépekkel dolgozik a kivitelező, különben a tervezett elegáns megoldás olcsó hatást kelthet és tartóssága megkérdőjelezhető.

  • Green tick profizmust és maximalizmust sugallnak az első pillanattól
  • Green tick tökéletes reklámeszköz és ajándéktárgy
  • Green tick az ár egyenes arányban van a tartóssággal
  • Green tick praktikus, mindennapos használati tárgy, így biztos lehetsz benne, hogy ügyfélköröd gyakran látja és használja

Válogass minőségi világmárkáink között, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló, vagy keresd prémium minőségű baseball sapkáinkat, textil törölközőinket, munkaruházatainkat. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső