Menu
Kosár

Kesztyűk

Kesztyűk

A kesztyűk nem csupán praktikus viselet, hanem stílusos kiegészítők is lehetnek. Ezek a kiegészítők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek megfelelő védelmet nyújtanak a hideg ellen, miközben kényelmesek és könnyen használhatók. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, ezek a kesztyűk biztosítják, hogy mindig melegen és kényelmesen maradj. Válassz a különböző fajták és stílusok közül, hogy megfeleljenek az igényeidnek és az egyedi stílusodnak!

Fedezd fel az Atlantis Gloves Touch kötött kesztyűt, ami stílusos és praktikus választás hideg időben! Kényelmes viseletet biztosít és melegen tartja a kezeidet a hidegben. Az érintőképernyőkön való használathoz kialakított ujjvégek lehetővé teszik a kényelmes okostelefon-kezelést.Legyenek ezek a ke..
Alapár 1 742 Ft.-
A Beechfield B295 kesztyű tökéletes választás azok számára, akik a téli hónapokban is szeretnének melegen és stílusosan megjelenni. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a kesztyű nemcsak, hogy biztosítja a szükséges meleget a hideg időszakban, hanem elegáns kiegészítője is lehet bármely öltözéknek.A..
Alapár 1 882 Ft.-
A Beechfield B296 kesztyűvel a tél hidege sem jelenthet akadályt többé. Kiváló minőségű, puha anyagból készült, ez a kesztyű ideális választás mindazok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a melegség és a kényelem terén. Klasszikus dizájnjával tökéletesen illeszkedik bármely téli öltözeth..
Alapár 1 210 Ft.-
A Beechfield B298R polár kesztyű a téli hideg elleni küzdelem egyik legjobb társa. Kiváló minőségű, puha polár anyagból készült, ami garantálja a maximális meleget és kényelmet a hideg napokon. A praktikus és funkcionális dizájn mellett, ez a kesztyű elegáns megjelenést is nyújt, így bármely téli öl..
Alapár 1 366 Ft.-
Ismerd meg a Beechfield B310 softshell kesztyűt, mely ideális választás céges megrendelőink számára! Kényelmes, meleg és vízálló, tökéletes választás hideg időjárási körülmények közötti használatra.Legyenek ezek a kesztyűk a következő kedvenc kiegészítőid a hideg időben, és mutasd meg stílusodat!Any..
Alapár 3 063 Ft.-
Ismerd meg a Beechfield B387 kötött kesztyűt, ami stílusos és praktikus választás hideg időben! Kényelmes viseletet biztosít és melegen tartja a kezeidet a hidegben.  Legyenek ezek a kesztyűk a következő kedvenc kiegészítőid a téli időszakban, és mutasd meg stílusodat!Anyaga: 74% akril, 23% nyl..
Alapár 1 798 Ft.-
A Beechfield B397R kézmelegítő ideális választás azok számára, akik a téli hidegben is szeretnék melegen tartani kezeiket, miközben szabadon végezhetik tevékenységeiket. Ez a praktikus és stílusos kiegészítő tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a modern design-t. Kiváló minőségű anyagból készült,..
Alapár 1 182 Ft.-
A Beechfield B490 érintőképernyős kötött kesztyű a modern technológia és a klasszikus téli kiegészítő tökéletes kombinációja. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a kesztyű lehetővé teszi, hogy a hideg idő ellenére is kényelmesen használhasd érintőképernyős eszközeidet, anélkül, hogy le kellene venn..
Alapár 1 182 Ft.-
A Beechfield B495 kötött kesztyű ideális választás azoknak, akik a hideg téli hónapokban sem szeretnének kompromisszumot kötni a melegség és a stílus között. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a kesztyű nemcsak hogy meleg és kényelmes viseletet biztosít, hanem elegáns és modern megjelenést is kölc..
Alapár 2 033 Ft.-
Fedezd fel a MB-7700 polár kesztyűt, ami kiváló választás hideg időben! Kényelmes viseletet biztosít, és melegen tartja a kezeidet a hidegben.Legyenek ezek a kesztyűk a következő kedvenc kiegészítőid a téli időszakban, és mutasd meg stílusodat!Anyaga: 210g/m², 100% poliészter mikropolárMéretek: S/M ..
Alapár 896 Ft.-
A Myrtle Beach MB-7902 gyapjú kesztyű kiváló választás azok számára, akik a téli hidegben is előnyben részesítik a természetes anyagok által nyújtott meleget és kényelmet. Ez a magas minőségű gyapjúból készült kesztyű nemcsak, hogy rendkívül meleg és puha, de elegáns megjelenést is biztosít, tökélet..
Alapár 3 556 Ft.-
A Myrtle Beach 7949 érintőképernyős kötött kesztyű a modern technológiai igényekhez igazodva készült, lehetővé téve, hogy a hideg időben is kényelmesen használhassuk érintőképernyős eszközeinket anélkül, hogy le kellene vennünk a kesztyűt. A kiváló minőségű, puha anyagból készült kesztyű nemcsak mel..
Alapár 1 876 Ft.-
A The One Towelling sütőkesztyű konyhai must-have minden olyan vállalat számára, ahol a minőség és a biztonság elsődleges szempont. Ez a magas hőállóságú, kiváló minőségű anyagból készült sütőkesztyű nem csak hogy védi a kezeket a forróságtól, de elegáns és professzionális megjelenést is kölcsönöz.L..
Alapár 991 Ft.-
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)