Menu
Kosár

Hosszú ujjú

Női hosszú ujjú galléros póló

Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes egyensúlyát! Ezek a női hosszú ujjú galléros pólók garantálják, hogy mindig elegánsan és kényelmesen érezd magad. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, ezek a pólók biztosítják, hogy mindig magabiztosan lépj ki az ajtón. Az egyedi stílusodat tükröző darabok, melyekben garantáltan kiemelkedsz a tömegből!

Fedezd fel a B&C My Polo 180 Long Sleeve női változatát, ami időtlen, klasszikus, könnyen viselhető és kiváló minőségű anyagból készült. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a sokoldalú póló, a magas sűrűségű finom piqué anyagnak köszönhetően, kellemesen puha tapintást és kivételes nyomtathatóságo..
Alapár 3 489 Ft.-
Ismerd meg a Tee Jays női galléros hosszú ujjú pólóját, amely elegáns és praktikus választás minden munkahelyi öltözet számára.Gépi hímzésre alkalmas.  A kiváló minőségű anyag garantálja a tartósságot és az egész napos kényelmet, miközben a galléros dizájn professzionális megjelenést biztosít. ..
Alapár 9 794 Ft.-
Tökéletes választás számodra, ha egy pólót keresel, amelyet gépi hímzett emblémával szeretnél személyre szabni. A B&C My Polo 210 Long Sleeve kiemelkedő minőségű anyagból készült, amely tökéletes alapot biztosít a hímzett logók és emblémák számára. A finom piqué anyag magas sűrűsége biztosítja a..
Alapár 4 385 Ft.-
A B&C gyár továbbfejlesztette a népszerű Safran termékcsaládot, amely most új néven, és még jobb minőséggel jelentkezik: bemutatjuk a csodálatos My Polo kollekciót! Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.A Safran termékek a készlet erejéig rendelhetőek. A női hosszú ujjú B&C Safran LSL a Safra..
Alapár 0 Ft.-
Fedezd fel a B&C ID pólócsaládot, amelyet az "vissza az alapokhoz" szlogen ihletett. A B&C ID.001 / women klasszikus női szabású, hosszú ujjú, galléros pólót úgy tervezték, hogy tökéletes kiegészítője legyen az alap B&C ID.001 pólónak. Gépi hímzésre,emblémázásra rendkívül alkalmas.Ez a m..
Alapár 2 974 Ft.-
A Kariban női hosszú ujjú galléros póló elegáns választás a stílust és a kényelmet előnyben részesítők számára. Gépi hímzésre alkalmas.A finom anyagból készült, kényelmes darab tökéletes összhangban van a professzionális megjelenés követelményeivel, míg a galléros kialakítás egy plusz eleganciát vis..
Alapár 4 435 Ft.-
A SOL'S Perfect LSL Women női galléros, hosszú ujjú póló a kényelem és az elegancia tökéletes egyesülése. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a finoman szabott darab kiváló választás azok számára, akik egy stílusos, mégis kényelmes viseletet keresnek üzleti vagy hétköznapi használatra. Az emblémázás lehetősé..
Alapár 3 360 Ft.-
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)