Menu
Kosár
Törölköző hímzés

A hímzett törölköző nem
csak a szállodák
reklámeszköze!

Ha hímzés, akkor munkaruha, ha reklámeszköz, akkor póló és baseballsapka. A felmérések szerint elsőre ezek ugranak be az embereknek, holott az egyéb mindennapos használati tárgyak, mint például a törölköző részletekre kiterjedő figyelmességet és eleganciát sugároz. Éttermek, kereskedelmi egységek, kis-, és nagyvállalatok esetében is egyaránt elsőrangú reklámeszköz és ajándéktárgy.

Emeld ki vállalkozásod hímzett törölközővel

Ma már teljesen természetesnek tartod, hogy a turizmus képviselői a kéztörlőktől a fürdőköpenyig mindent logóval ellátva helyeznek ki az érkező vendégeknek. Lehet, hogy már el sem gondolkozol rajta, de ha szembetalálkozol egy kicsit elhasználtabb, kopottabb, vagy épp nem hímzett törölközővel, máris furcsállod és tudatosan, vagy tudat alatt biztosan rossz érzést kelt benned és akarva akaratlanul keresed – és sok esetben meg is találd – a hibákat és hiányosságokat.

Hosszan beszélhetünk a céges arculat elemeiről, melyekről tudod, hogy a reklámeszközeiden és ajándéktárgyaidon megjelennek, igazodnak a vállalkozás színeihez és megjelenik rajtuk logód, szlogened, azonban a termékkiválasztás nagy általánosságban a toll, bögre, póló, pulóver, esetleg baseball sapka megrendelésénél meg is áll. Alapvető hiba, de legyünk elfogadóbbak: ha ennél többet adsz, az ügyfelek is elismerően bólintanak! A szállodák recepcióján a legjobban értékesített ajándéktermék bizony nem a bögre, hanem a törölköző és a fürdőköpeny – minden esetben a hotel logójával hímezve. Tudod miért? Mert az emberek szeretik a kényelmes, praktikus dolgokat, szívesen emlékeznek vissza a kapott szolgáltatásra, így örömmel viszik haza, sőt ajándékba is a logózott textil termékeket!

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

Hagyd meg másnak az unalmas reklámeszközöket, válts hímzett törölközőre!

A bögrék ideje lejárt: hatalmas a kínálat, mindenki a saját ízlése szerint, sok esetben kollekciót válogat otthonra, így ideje követned a trendet és versenytársaid előtt az élre törnöd, saját céged hímzett törölközőinek gyártatásával!

Bizalmadat erősíti, ha logózott lábtörlő fogad, ha a cég színei köszönnek vissza a fogadótérben, ha a recepciós hölgy egyenruhát visel.

Bele se gondolsz, de a jól eltalált formatervezésű kávéscsésze mellett elhelyezett szalvéta, logózott kristálycukor és az ügyfélmosdóban fogadó logózott törölköző mind hatással vannak rád. Ha ezeket az eszközöket te is beveted, a hozzád érkező üzleti partnerek és ügyfelek egyértelműen a profizmussal találják szemben magukat.

Ha hiszel szaktudásodban, gondoskodj az első benyomásról és a gyakorlatban is hasznos ajándéktárgyról hímzett törölközővel!

Ha a szavak helyett,
a számoknak hinnél

0

+

év tapasztalat

0

+

hímzett logó/év

0

+

elégedett ügyfél

1.5

 milliárd

öltés/év

A hímzett törölköző előnyei:

  • Green tickprofizmust és maximalizmust sugallnak az első pillanattól
  • Green ticktökéletes reklámeszköz és ajándéktárgy
  • Green tickpraktikus, mindennapos használati tárgy, így biztos lehetsz benne, hogy ügyfélköröd gyakran látja és használja
  • Green tickaz ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass 100%-ban pamut, vagy pamutpoliészter, jó nedvszívó, puha, könnyen tisztítható, a rendszeres magas hőfokú mosást is jól tűrő törölközőink közül és tedd egyedivé gépi hímzéssel, logózással.

Törölköző hímzéshez ajánljuk!

Ezekkel a termékekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ha ezeket a termékeket választod a törölköző himzéshez, akkor nem csak a himzés minőségével, hanem a ruha minőségével is ki fogsz tűnni a konkurenciáid közül.

Ne feledd! Ha legalább 50 terméket vásárolsz tőlünk és velünk hímezteted, akkor 3% kedvezményt adunk a termékek árából.

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső