Menu
Kosár

Sál

Sál

Fedezd fel cégünk elegáns és stílusos sáljait és üzleti kendőit! Ideálisak mindennapi viseletre vagy üzleti találkozókhoz egyaránt. Kiváló minőségű anyagokból készültek, és kifinomult megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Válassz a számodra legmegfelelőbb színt, mintát és anyagot, hogy kiegészítsd öltözékedet egy elegáns és divatos sállal vagy üzleti kendővel. Tartsd melegen és stílusosan magad ezekkel a minőségi kiegészítőkkel!

Fedezd fel az Atlantis Wind Scarf S kötött sálat, ami stílusos és praktikus kiegészítő minden időjáráshoz! Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, mely melegen tart hideg időben. Az emblémázható felület lehetőséget nyújt céges logók vagy feliratok hozzáadására, így egyedi megjelenés..
Alapár 2 352 Ft.-
A Beechfield B290 sál tökéletes választás azok számára, akik a minőséget és stílust keresik egyben. Gépi hímzéssel készített egyedi logóval még jobban kiemelheted vállalatod arculatát.Ez a sál nemcsak hogy melegít a hűvösebb napokon, de elegáns megjelenést is kölcsönöz, legyen szó akár munkahelyi, a..
Alapár 1 518 Ft.-
Legyen téli napokon is meleg és stílusos a megjelenés! Fedezd fel a Beechfield B291 sálat, ami tökéletes választás az elegáns és praktikus megoldást kereső cégek számára. Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, emblémázásra kiválóan alkalmas, így vállalatod logójával ellátva kiemelk..
Alapár 1 232 Ft.-
A Beechfield B401 kötött sál és sapka szett a tökéletes választás azok számára, akik a téli időszakban sem szeretnének lemondani a stílusról és a melegről. Ez a szett nem csak praktikus és kényelmes, de kiváló lehetőséget biztosít vállalatok számára.A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően hosszant..
Alapár 4 474 Ft.-
A Beechfield B424 kötött sál ideális választás azok számára, akik szeretnék a téli hidegben is stílusosan képviselni vállalatukat. Ez a sál nemcsak kiváló minőségű, puha anyagból készült, ami garantálja a maximális kényelmet és melegséget, hanem stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének.Tökéletes a..
Alapár 2 705 Ft.-
Fedezd fel a Beechfield B469 kötött sálat, amely stílusos és meleg kiegészítő minden téli vállalati eseményhez vagy ajándékozási lehetőséghez! Gépi hímzésre alkalmas. Ez a magas minőségű, puha anyagból készült kötött sál nemcsak hogy melegen tart a hideg napokon, de elegáns megjelenést is kölcsönöz ..
Alapár 1 697 Ft.-
A Beechfield B470 kötött sál egy igazi téli kiegészítő, amely tökéletes ötvözete a funkcionalitásnak és az eleganciának. Egyedi tervezésének köszönhetően nemcsak megvédi viselőjét a hidegtől, de stílusos megjelenést is kölcsönöz.Kényelmes, puha anyaga garantálja, hogy viselője mindig melegen és kény..
Alapár 1 848 Ft.-
Ismerd meg a Beechfield B479 sálat, a tökéletes eleganciát és praktikumot ötvöző kiegészítőt minden vállalati rendezvényhez vagy ajándékozási programhoz! Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sál finom, puha anyagból készült, amely garantálja a kényelmet és a melegséget, miközben stílusos megjelenést biztosít..
Alapár 2 212 Ft.-
A Beechfield B499 kötött sál azoknak szól, akik nem csak a melegséget, de a stílust is fontosnak tartják a hidegebb napokon. Kiváló minőségű anyaghasználatával és letisztult dizájnjával ez a sál nem csak praktikus, de a hidegebb időszakokban is kiváló választás.Legyen ez a sál a munkatársaid és üzle..
Alapár 4 094 Ft.-
A Beechfield B500 sál egyedi dizájnnal és kiváló minőségű anyaghasználattal készült, ideális választás azok számára, akik a hideg téli hónapokban sem szeretnének lemondani a stílusról és a kényelemről. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sál nem csak meleget biztosít, de kiváló felületet nyújt vállalati log..
Alapár 2 139 Ft.-
A Premier PR730 üzleti sál tökéletes választás azoknak, akik a funkcionalitást és az eleganciát szeretnék ötvözni vállalati megjelenésükben. Ez a magas minőségű anyagból készült sál  melegen tart a hidegebb hónapokban. Az egyszerű, mégis stílusos design biztosítja, hogy bármilyen üzleti öltözék..
Alapár 3 674 Ft.-
Fedezd fel a Premier PR740 kendőt, amely tökéletes választás minden céges eseményhez vagy promóciós célokra! Kiváló minőségű anyagból készült, garantálva a hosszú távú használatot.Válaszd ezt a kendőt, hogy elegáns és praktikus ajándékot adj üzleti partnereidnek vagy munkatársaidnak.Anyaga: 40g/m², ..
Alapár 3 153 Ft.-
A Myrtle Beach MB-6524 háromszög alakú sál egy különleges és stílusos kiegészítő, amely új dimenziót visz az üzleti viseletekhez. Ez a design nem csak egyedi megjelenést biztosít, hanem praktikus funkcióval is bír, hiszen többféleképpen variálható, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmeseb..
Alapár 409 Ft.-
Ismerd meg a Myrtle Beach MB 7978 kötött üzleti sálat, ami tökéletes választás céges megrendelőink számára! Stílusos és elegáns kiegészítő az üzleti megjelenéshez, mely kiváló minőségű anyagból készült. Az emblémázható felület lehetőséget nyújt céges logók vagy feliratok hozzáadására, így egyedi meg..
Alapár 3 612 Ft.-
A Myrtle Beach MB-7995 poliakril sál tökéletes választás azok számára, akik egy kiváló minőségű, mégis megfizethető téli kiegészítőt keresnek. Ez a sál nemcsak hogy meleg és kényelmes viseletet biztosít a hidegebb napokon, de elegáns megjelenésével is hozzájárul viselője stílusához. Az anyagának kös..
Alapár 3 304 Ft.-
Fedezd fel a Neoblu Tara női üzleti sálat, amely tökéletes választás céges megrendelőink számára! Stílusos és elegáns kiegészítő az üzleti megjelenéshez, mely kiváló minőségű anyagból készült. Az emblémázható felület lehetőséget nyújt céges logók vagy feliratok hozzáadására, így egyedi megjelenést k..
Alapár 2 766 Ft.-
A Result R146X sál elegáns és praktikus kiegészítő a hidegebb napokra. Puha és meleg anyagból készült, tökéletes védelmet nyújt a szél és a hideg ellen. Letisztult designjával minden öltözékhez könnyen illeszkedik. Válaszd ezt a sálat, ha egy stílusos, mégis funkcionális kiegészítőt keresel.Anyaga: ..
Alapár 1 602 Ft.-
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)