Menu
Kosár

Flexfit

A Flexfit azoknak szól, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni sem a stílusban, sem a kényelemben. A márka sapkái kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hosszantartó viselhetőséget és az időtálló megjelenést. Különlegességüket az egyedi design és az emblémázhatóság adja, így tökéletes választás vállalati célokra és egyéni használatra egyaránt. Flexfit: ahol a forma és a funkció tökéletes összhangban van.

 Flexfit | 110ZP 5 Panel Cap "Pocket"  Flexfit | 110ZP 5 Panel Cap "Pocket"
Újdonság
Ismerd meg a Flexfit 110ZP baseballsapkát, ami a kényelem és stílus tökéletes egyensúlyát kínálja! Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez az emblémázásra alkalmas sapka ideális választás vállalkozásod vagy rendezvényed megjelenésének feldobásához. Az alacsony profilú design könnyed és trendi megjelenést..
Alapár 5 802 Ft.-
A Flexfit 6002 baseballsapka a klasszikus stílus és a modern kényelem tökéletes ötvözete. Gépi hímzésre, emblémázásra kifejezetten ajánlott.Kiváló minőségű anyagból készült, ez a modell hosszú távon is megőrzi formáját és színét, így ideális választás mindennapi használatra és céges rendezvényekre e..
Alapár 3 461 Ft.-
Ez a Flexfit baseballsapka tökéletes kiegészítője lehet minden céges öltözéknek, köszönhetően az emblémázásra való kiváló alkalmasságának. Gépi hímzésre alkalmas.Stílusos, mégis praktikus választás, amely védelmet nyújt a napfény ellen, miközben professzionális megjelenést kölcsönöz. A tartós anyag ..
Alapár 3 461 Ft.-
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes összhangját a Flexfit 6005FW baseballsapkával! Gépi hímzésre alkalmas.Ez a 5 panelből álló sapka nem csupán divatos megjelenést kölcsönöz, hanem kiváló minőségű anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes is. Az emblémázható felü..
Alapár 2 397 Ft.-
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes összhangját a Flexfit 6006 baseballsapkával! Gépi hímzésre alkalmas.Ez a 5 panelből álló sapka nem csak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem kiváló minőségű anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes is. Az emblémázható felület ..
Alapár 2 397 Ft.-
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes összhangját a Flexfit 6007 baseballsapkával! Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a 5 panelből álló sapka nem csak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem kiváló minőségű anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes is. Az emblémázható..
Alapár 3 461 Ft.-
Fedezd fel a Flexfit 110EC baseballsapkát, amely tökéletes választás minden céges eseményre és emblémázásra. Gépi hímzéshez ajánlott.Korszerű dizájnjával és állítható snapback zárással nem csak kényelmes viseletet biztosít, de garantáltan hozzáadja a professzionális megjelenést is. A kiváló minőségű..
Alapár 4 525 Ft.-
Fedezd fel a Flexfit 8888PV baseballsapkát, amely tökéletes választás minden céges rendezvényre vagy csapatépítőre! Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Elegáns megjelenésével és emblémázási lehetőségével kiemeli vállalatod identitását, miközben megvédi viselőjét a tűző naptól. Kényelmes viseletet b..
Alapár 4 525 Ft.-
Találkozz a Flexfit 110ST baseballsapkával, amelyet úgy terveztek, hogy elegáns és funkcionális kiegészítője legyen céges öltözékednek. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a modell a strapabíró anyaghasználat és a stretch fit zár kombinációjával kínál kivételes kényelmet és illeszkedést minden viselő..
Alapár 5 802 Ft.-
A Flexfit 110VH baseballsapka nem csak egy egyszerű kiegészítő. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sapka tökéletes választás azok számára, akik stílust és kényelmet egyaránt keresnek. Az állítható méretnek köszönhetően minden fejformához illeszkedik, így garantáltan minden munkatárs megtalálja benne a szám..
Alapár 4 738 Ft.-
 Flexfit | 5001 6 Panel Cap "V-Flexfit"  Flexfit | 5001 6 Panel Cap "V-Flexfit"
Újdonság
Éld át a kényelmet és stílust együtt a Flexfit 5001 baseballsapkával! Gépi hímzéssel készített logóval még egyedibbé teheted vállalatod arculatát.Ideális választás vállalati emblémázásra, hogy kiemeld céged arculatát. A klasszikus alacsony profilú design maximális kényelmet nyújt viselése során. Leg..
Alapár 4 525 Ft.-
Fedezd fel a Flexfit 6088NS baseballsapkát, amelyet azok számára terveztek, akik a minőséget és a stílust szeretnék képviselni céges öltözetükben. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a modell a kényelmes viseletet garantáló Flexfit technológiát ötvözi a modern, snapback záródással, így biztosítva, hogy minden..
Alapár 5 802 Ft.-
 Flexfit | 6195P 6 Panel Cap "Pinstripe"  Flexfit | 6195P 6 Panel Cap "Pinstripe"
Újdonság
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes harmóniáját a Flexfit 6195P baseballsapkában! Gépi hímzésre alkalmas.Kiemelkedő választás céglogó elhelyezésére vagy  emblémázásra, hogy egyedi megjelenést kölcsönözz vállalkozásodnak vagy rendezvényednek. A közepes profilú kialakításnak köszönhetően ké..
Alapár 3 993 Ft.-
A Flexfit 6245EC baseballsapka különleges választás azok számára, akik a környezettudatosságot és stílust szeretnék ötvözni. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a modell 100% pamutból készül, amihez egy különleges, víztakarékos technológiát alkalmaznak, így a gyártás során 98%-kal kevesebb vizet hasz..
Alapár 3 993 Ft.-
A Flexfit 6245RP baseballsapka a hagyományos megjelenés és a modern kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Gépi hímzéssel készített egyedi logóval még jobban kiemelheted vállalatod arculatát.Az újrahasznosított anyagokból készült, környezettudatos választás, amely nemcsak a Földünknek tesz jót, d..
Alapár 4 525 Ft.-
A Flexfit 6277AS baseballsapka modell egy klasszikus baseballsapka, amely tökéletes választás lehet céges emblémázásra. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, biztosítva ezzel a tartósságot és a kényelmet hosszú távon. A sapka design-ja egyszerű, mégis elegáns, így mi..
Alapár 3 993 Ft.-
 Flexfit | 6277TK 6 Panel Cap "Twill Knit"  Flexfit | 6277TK 6 Panel Cap "Twill Knit"
Újdonság
Fedezd fel a Flexfit 6277TK baseballsapkát, amely a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtja. Gépi hímzésre alkalmas.Ideális választás céglogó elhelyezésére, emblémázására, hogy kiemeld vállalkozásodat vagy rendezvényedet. Kényelmes viseletet biztosít egész napra, miközben trendi meg..
Alapár 4 738 Ft.-
A Flexfit 6350 baseballsapka a Heatherlight sorozatból egyedi megjelenést és kényelmet kínál viselőjének. Gépi hímzésre alkalmas. Az 55% poliészter, 43% viszkóz, és 2% elasztán anyagösszetételének köszönhetően nem csak tartós, de rendkívül kényelmes is. A sapka front panele megerősítéssel rendelkezi..
Alapár 4 525 Ft.-
 Flexfit | 6355 6 Panel Cap "Melange"  Flexfit | 6355 6 Panel Cap "Melange"
Újdonság
Ismerd meg a stílus és kényelem tökéletes találkozását a Flexfit 6355 baseballsapkában! Gépi hímzésre alkalmas.Egyedi megjelenést kölcsönöz a viselőjének, miközben hihetetlenül kényelmes viseletet biztosít minden napra. Emblémázáshoz ideális választás, hogy kiemeld cégednek vagy saját egyéniségednek..
Alapár 4 738 Ft.-
 Flexfit | 6363V 6 Panel Cotton Twill Cap  Flexfit | 6363V 6 Panel Cotton Twill Cap
Újdonság
Töltődj fel energiával és stílussal a Flexfit 6363V baseballsapkával! Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló választás céglogó elhelyezésére, emblémázására, hogy egyedi megjelenést kölcsönözz vállalkozásodnak vagy rendezvényednek. A magas profilú kialakításnak köszönhetően kiemelkedően trendi és egyben kénye..
Alapár 3 461 Ft.-
A Flexfit 6389 baseballsapka a retro stílust ötvözi a modern kényelemmel. Gépi hímzésre alkalmas.60% pamut és 40% poliészter anyag összetétele biztosítja a tartósságot és a kényelmet, míg a hat paneles kialakítás, a megerősített frontpanelek és a Snapback záródás tökéletes illeszkedést garantál. A s..
Alapár 4 525 Ft.-
A Flexfit 6477 baseballsapka magas minőségű anyagból készült, amely elegáns megjelenést és kényelmet biztosít. Gépi hímzésre alkalmas.Különlegessége abban rejlik, hogy megerősített frontjával és Flexfit technológiájával tökéletesen alkalmazkodik a fejformához, emellett emblémázásra is ideális. Ez a ..
Alapár 4 738 Ft.-
Ismerkedj meg a Flexfit 6511MM baseballsapkával, ami a legújabb trendeket ötvözi a hagyományos baseballsapka kényelmével. Gépi hímzésre alkalmas.A mesh hátsó rész nem csak modern megjelenést kölcsönöz, hanem biztosítja a fej optimális szellőzését is, így a legmelegebb napokon is hűvösen tarthatod a ..
Alapár 4 525 Ft.-
A Flexfit 6572 baseballsapka tökéletes választás azok számára, akik a maximális kényelmet és a sportos eleganciát keresik céges megjelenésükben. Gépi hímzésre alkalmas.A Cool & Dry technológia gondoskodik arról, hogy mindig szárazon és hűvösen tartsa a fejet, függetlenül az időjárástól vagy a fi..
Alapár 5 270 Ft.-
 Flexfit | 6587 6 Panel Cap "Hydro-Grid"  Flexfit | 6587 6 Panel Cap "Hydro-Grid"
Újdonság
Ismerd meg a Flexfit 6587 baseballsapkát, amely egyesíti a stílust és a kényelmet egyetlen kiváló minőségű sapkában! Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sapka ideális választás vállalkozásod arculatához emblémázható felülete miatt, hogy egyedi megjelenést kölcsönözz neki. Az alacsony profilú kialakításnak k..
Alapár 4 525 Ft.-
A Flexfit baseballsapka modern és praktikus kiegészítője minden szabadtéri és sportos megjelenésnek. Gépi hímzésre alkalmas.Az állítható méret és a légáteresztő anyag garantálja a kényelmes viseletet és a tökéletes illeszkedést minden fejmérethez. Az emblémázható felület kiváló lehetőséget nyújt vál..
Alapár 4 525 Ft.-
A Flexfit 6597 baseballsapka tökéletes választás azok számára, akik a sportos eleganciát és funkcionalitást keresik. Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű poliészter anyaga, előre formázott karimája és a Flexfit® technológia biztosítja a kényelmet és tökéletes illeszkedést. Az emblémázásra kész des..
Alapár 5 270 Ft.-
A Flexfit 6689M baseballsapka modern megjelenést és páratlan kényelmet nyújt, ideális választás azok számára, akik szeretnék céges identitásukat stílusosan képviselni. Gépi hímzésre alkalmas.A sapka jellemzője a magas profil és a hajlítható visor, ami elegáns és sportos hatást kölcsönöz, miközben a ..
Alapár 4 738 Ft.-
 Flexfit | 6789 6 Panel Snapback Cap  Flexfit | 6789 6 Panel Snapback Cap
Újdonság
Tapasztald meg az egyedülálló stílust és kényelmet a Flexfit 6789 baseballsapkával! Ez a sapka tökéletes választás céges emblémázásra, hogy kifejezd vállalkozásod szellemiségét. A magas profilú design kiemelkedő megjelenést kölcsönöz viselőjének, miközben a rugalmas anyagnak köszönhetően kivételesen..
Alapár 3 461 Ft.-
Ismerd meg a Flexfit 6977CA baseballsapkát, amely magában hordozza az eleganciát és a praktikumot. Ez a modell ideális választás vállalatod számára, hiszen nem csak napvédelmet biztosít, de emblémázási lehetőségével márkaépítésre is tökéletes. A sapka kiváló minőségű anyagból készült, így garantált ..
Alapár 4 525 Ft.-
 Flexfit | 7708MS 6 Panel Cap  Flexfit | 7708MS 6 Panel Cap
Újdonság
Ismerd meg a Flexfit 7708MS baseballsapkát, ami a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját kínálja! Ez a sapka ideális választás céglogó elhelyezésére, emblémázásra, hogy kiemeld vállalkozásodat vagy eseményedet. Az alacsony profilú kialakításnak köszönhetően könnyedén illeszkedik a fejhez..
Alapár 4 525 Ft.-
Fedezd fel a Flexfit 110 baseballsapkát, a profi megjelenés és a kényelem tökéletes kombinációját! Ez a 6 panelből álló sapka ideális választás mindenki számára, aki stílusosan és praktikusan szeretne megjelenni. Kiváló minőségű anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kényelmes v..
Alapár 5 270 Ft.-
Ismerd meg a Flexfit 110OC baseballsapkát, ami a stílus és kényelem tökéletes kombinációját kínálja! Ez a 6 panelből álló sapka ideális választás mindenki számára, aki szeretné egyedivé tenni megjelenését. Kiváló minőségű anyagból készült, biztosítva a hosszú élettartamot és a kényelmes viseletet. A..
Alapár 5 270 Ft.-
Bemutatom a Flexfit 110M/110BM baseballsapkát, a modern vállalati megjelenés zászlóshajóját! Ez a modell a Flexfit megbízható minőségét ötvözi az állítható mérettel, biztosítva, hogy minden viselő számára tökéletes illeszkedést kínáljon. A sapka elegáns, egyszerűsített dizájnnal rendelkezik, ami ide..
Alapár 4 525 Ft.-
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes összhangját a Flexfit 110RS baseballsapkával! Ez a 6 panelből álló sapka nem csupán divatos megjelenést kölcsönöz, hanem kiváló minőségű anyagának és ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes is. Az emblémázható felület lehetőséget kínál ar..
Alapár 5 270 Ft.-
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes kombinációját a Flexfit 6089CA baseballsapkában! Ez a sapka lehetőséget nyújt számodra, hogy egyedivé varázsolják a vállalatod logójával vagy emblémájával. Rugalmas anyagának köszönhetően tökéletesen illeszkedik, és kényelmet biztosít minden viselési alkalom..
Alapár 5 270 Ft.-
Védd meg munkatársaidat stílusosan és kényelmesen a Flexfit Baseballsapkával! A könnyű és rugalmas anyag biztosítja a tökéletes illeszkedést és kényelmet a hosszú munkanapok során. Az emblémázásra alkalmas felület lehetővé teszi, hogy céged logóját büszkén viseljék a dolgozóid. Legyen ez a baseballs..
Alapár 4 738 Ft.-
Ragyogj a Flexfit Baseballsapka segítségével, amely tökéletes kombinációja a stílusnak és a kényelemnek! Könnyű és légáteresztő anyaga maximális kényelmet biztosít a hosszú munkanapokon is. Az emblémázásra alkalmas felület lehetővé teszi, hogy céged logóját büszkén viseljék a dolgozóid. Legyen ez a ..
Alapár 4 525 Ft.-
Flexfit | 6277CA 6 Panel Cap "Carbon" Flexfit | 6277CA 6 Panel Cap "Carbon"
Népszerű
Legyen stílusos és védett a munkahelyen a Flexfit Baseballsapkával! Kényelmes és könnyű anyaga hosszú órákig tartó viselést biztosít, miközben védelmet nyújt a nap sugaraitól. Az emblémázásra alkalmas felület lehetővé teszi, hogy céged logóját büszkén hordozzák a dolgozóid. Válasszátok ezt a sapkát,..
Alapár 4 738 Ft.-
Stílusos és praktikus megjelenésű, a Flexfit Baseballsapka az ideális választás munkatársaid számára. Könnyű, lélegző anyaga biztosítja a kényelmet, míg az emblémázásra alkalmas felület lehetővé teszi, hogy céged logóját büszkén viseljék a dolgozóid. Legyen ez a sapka a mindennapi munkavégzés elenge..
Alapár 4 525 Ft.-
Fedezd fel a stílus és kényelem tökéletes egyensúlyát a Flexfit 6360/6360T baseballsapkában! Egyedi emblémázási lehetőségekkel rendelkezik, így tökéletes választás céged számára is. Kényelmes, rugalmas és stílusos - ez a sapka mindenki számára ideális választás sporteseményekhez, céges rendezvényekh..
Alapár 3 461 Ft.-
A Flexfit 6777 baseballsapka modern kialakításával kiemelkedik, tökéletes illeszkedést biztosítva a Flexfit technológiának köszönhetően. A légáteresztő anyag és a beépített szellőzőnyílások gondoskodnak a viselés közbeni komfortról. Anyaga: 440g/m², 97% poliészter, 3% elasztán, hálóMatrica a cs..
Alapár 4 525 Ft.-
Fedezd fel a kényelmes és stílusos megoldást a Flexfit 1500KC téli sapkával! Ez a divatos sapka kiváló minőségű anyagból készült, ami melegen tart a hidegebb napokon is. Az ergonomikus kialakítás és az állítható mandzsetta lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejedhez, biztosítva a maximá..
Alapár 1 865 Ft.-
Fedezd fel a kényelmes és stílusos megoldást a Flexfit 1501KC téli sapkával! Ez a divatos sapka kiváló minőségű anyagból készült, ami melegen tart a hidegebb napokon is. Az ergonomikus kialakítás és az állítható mandzsetta lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejedhez, biztosítva a maximá..
Alapár 2 078 Ft.-
Fedezd fel a kényelmet és stílust a Flexfit 1504RY téli sapkával! Ez a divatos sapka kiváló minőségű anyagból készült, ami melegen tart a hideg időben. Az ergonomikus kialakítás és az állítható mandzsetta lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a fejedhez, biztosítva a maximális kényelmet és v..
Alapár 3 461 Ft.-
A Flexfit 8110 napellenzővel stílus és funkcionalitás találkozik. Ideális választás minden olyan vállalati rendezvényhez, ahol fontos a külső megjelenés és a nap elleni védelem.Rugalmas illeszkedése révén minden viselő számára kényelmes viseletet biztosít, miközben a minőségi anyaghasználat hosszú t..
Alapár 3 993 Ft.-
A Flexfit 8888BV napellenző kitűnő választás azok számára, akik a nyári napokon is szeretnék megőrizni komfortérzetüket, miközben stílusosan kívánnak megjelenni. Készült 100% jutéból, ami nemcsak különleges megjelenést kölcsönöz neki, de a környezetbarát választások híveit is megörvendezteti. A görb..
Alapár 4 525 Ft.-
Stílusosan és kényelmesen védd meg munkatársaidat a Flexfit Sapka segítségével! Kiváló minőségű anyagból készült, könnyű és rugalmas viseletet biztosítva egész napra.Legyen ez a sapka az első választás a csapatod számára, hogy mindig stílusosak és kényelmesek legyenek a munkavégzés közben!Anyaga: 97..
Alapár 4 525 Ft.-
A Flexfit 5003NH típusú kalap egyedi tervezésű, sherpa anyagból készült Fischer kalap, mely kétoldalas viselési lehetőséget kínál. Az anyagösszetétel 100% nylon és polyamid az egyik oldalon, és 100% polyester fleece a másik oldalon, így különféle időjárási körülmények között is kényelmes viseletet b..
Alapár 6 866 Ft.-
A Flexfit 5004AH kalap egyedi tervezésű, széles és lapos kremmel ellátott, oldalról rögzíthető gombokkal és 4 oldalsó fémlyukkal felszerelt stílusos darab. Az anyaga 97% pamut és 3% elasztán, ami kényelmes viseletet biztosít, mérete pedig egységes. A kalap két színben, fekete és sötét olíva, érhető ..
Alapár 6 866 Ft.-
Flexfit | 5003 Fisherman Hat Flexfit | 5003 Fisherman Hat
Népszerű
Fedezd fel a stílust és kényelmet a Flexfit 5003 kalappal! Ez a divatos és praktikus választás mindenki számára, aki szeretne kifinomultan megjelenni a mindennapokban. Kiváló minőségű anyagból készült, ami tartós és kényelmes viseletet biztosít. Az állítható fémcsattal könnyedén állíthatod az illesz..
Alapár 4 738 Ft.-
Tételek: 1 - 52 / 53 (2 oldal)