Menu
Kosár
Szitanyomás

Szitázás, avagy szitanyomás.
Mit is jelent ez a fogalom?

Gondolom számodra sem lesz meglepő, hogy a manapság már oly elterjedt technológia a szitanyomás, póló szitázás Kínából, illetve Japánból eredeztethető. Térhódítását Európában a XIX. században kezdte meg, de a gyors technológiai fejlődésnek és a gépesítéseknek köszönhetően hamar elterjedt és a mindennaposan alkalmazott nyomdai-, illetve textilipari eljárássá nőtte ki magát. Ha a „szitanyomás textilre” kifejezést hallod, a direkt, illetve transzfer nyomást is érthetik alatta. Míg az első esetben közvetlen felületi nyomás történik, a második esetben egy speciális hőprés segítségével, „vasalva” kerül a minta a felületre.

Mire és mikor alkalmazható
a szitanyomás?

Szitanyomást tehát szinte bármely, jól megválasztott anyagra, felületre alkalmazhatunk, ha annak példányszáma eléri azt a minimum mennyiséget, amikor már azt mondhatjuk, hogy pl. a szitakészítés költsége megtérül. Általánosságban elmondható, hogy textiltermékek esetén a 20db, míg pl. kisebb papíralapú termékeknél – névjegykártya – a 200db a legkisebb optimális rendelési egység.

A szitanyomás végső eredményének minőségét - kinézet és tartósság - a logózandó termék összetételén, a kivitelezést végző szakember tudásán és az eljárás pontosságán túl a felhasznált festék minősége is befolyásolja. A szakértelem-precíz technikai eljárás-minőségi alapanyagok mesterhármasával egy pontos, látványos, hosszú évekig tartós megoldást kaphatunk.

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

Ha a szavak helyett,
a számoknak hinnél

0

+

év tapasztalat

0

+

hímzett logó/év

0

+

elégedett ügyfél

1.5

 milliárd

öltés/év

Összefoglalva a szitanyomás előnyei:

  • Green ticknagy mennyiségű emblémázandó termék esetén gyors és olcsó megoldás
  • Green ticklátványos, tartós, de a hímzésnél költséghatékonyabb megoldás
  • Green ticknincsenek színbeli megkötések
  • Green tickszámtalan anyagon használható

Segítünk a döntésben! Ha bizonytalan vagy a technikát, vagy terméket illetően, kérd bizalommal kollégáink segítségét! Tudod, hogy mire és mit? Vedd fel velünk a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen adatlapunk segítségével!

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső