Menu
Kosár

Kiegészítők

Kiegészítők 
A stílus és a funkcionalitás tökéletes harmóniája minden helyzetre! Ezek a kiegészítők nemcsak a megjelenést egészítik ki, hanem kényelmet és praktikusságot is biztosítanak a mindennapokban. Legyen szó sapkáról, sálról, kesztyűről vagy övéről, ezek a kiegészítők magas minőségű anyagokból készültek, hogy megfeleljenek a mindennapi igényeknek és a divatnak egyaránt. Különleges részleteik és letisztult designjuk teszik őket ideális választássá mind az irodai munkához, mind a szabadidős tevékenységekhez. Legyen része a mindennapi megjelenésnek és az egyéni stílusnak, hogy minden alkalommal magabiztosan léphess ki az ajtón!
Ismerd meg az Atlantis Freedom Basic sál puha tapintását és stílusos megjelenését! Gépi hímzésre alkalmas. Kiváló minőségű anyagból készült, amely melegen tart a hideg időben. A sál klasszikus designja és praktikus funkcionalitása ideális választássá teszi mindennapi viseletre és vállalkozásod emblé..
Alapár 487 Ft.-
Fedezd fel az Atlantis Gloves Touch kötött kesztyűt, ami stílusos és praktikus választás hideg időben! Kényelmes viseletet biztosít és melegen tartja a kezeidet a hidegben. Az érintőképernyőkön való használathoz kialakított ujjvégek lehetővé teszik a kényelmes okostelefon-kezelést.Legyenek ezek a ke..
Alapár 1 742 Ft.-
Atlantis Hotty S Unisex Sál:Tartsd melegen magad stílusosan az Atlantis Hotty S sálával! Gépi hímzéshez kiválóan alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, divatos és praktikus designnal. Ideális mindennapi viseletre vagy kültéri tevékenységekre. Emblémázásra is alkalmas, hogy céges logóval is egyed..
Alapár 1 366 Ft.-
Fedezd fel az Atlantis Wind Scarf S kötött sálat, ami stílusos és praktikus kiegészítő minden időjáráshoz! Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, mely melegen tart hideg időben. Az emblémázható felület lehetőséget nyújt céges logók vagy feliratok hozzáadására, így egyedi megjelenés..
Alapár 2 352 Ft.-
A Beechfield B280R csősál a modern és praktikus megjelenés jegyében készült, tökéletes választás azok számára, akik egy kis plusz stílust szeretnének csempészni téli viseletükbe. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sokoldalú kiegészítő nem csak melegen tart a hideg napokon, de kiváló lehetőséget kínál válla..
Alapár 1 126 Ft.-
A Beechfield B290 sál tökéletes választás azok számára, akik a minőséget és stílust keresik egyben. Gépi hímzéssel készített egyedi logóval még jobban kiemelheted vállalatod arculatát.Ez a sál nemcsak hogy melegít a hűvösebb napokon, de elegáns megjelenést is kölcsönöz, legyen szó akár munkahelyi, a..
Alapár 1 518 Ft.-
Legyen téli napokon is meleg és stílusos a megjelenés! Fedezd fel a Beechfield B291 sálat, ami tökéletes választás az elegáns és praktikus megoldást kereső cégek számára. Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, emblémázásra kiválóan alkalmas, így vállalatod logójával ellátva kiemelk..
Alapár 1 232 Ft.-
A Beechfield B295 kesztyű tökéletes választás azok számára, akik a téli hónapokban is szeretnének melegen és stílusosan megjelenni. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a kesztyű nemcsak, hogy biztosítja a szükséges meleget a hideg időszakban, hanem elegáns kiegészítője is lehet bármely öltözéknek.A..
Alapár 1 882 Ft.-
A Beechfield B296 kesztyűvel a tél hidege sem jelenthet akadályt többé. Kiváló minőségű, puha anyagból készült, ez a kesztyű ideális választás mindazok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a melegség és a kényelem terén. Klasszikus dizájnjával tökéletesen illeszkedik bármely téli öltözeth..
Alapár 1 210 Ft.-
A Beechfield B298R polár kesztyű a téli hideg elleni küzdelem egyik legjobb társa. Kiváló minőségű, puha polár anyagból készült, ami garantálja a maximális meleget és kényelmet a hideg napokon. A praktikus és funkcionális dizájn mellett, ez a kesztyű elegáns megjelenést is nyújt, így bármely téli öl..
Alapár 1 366 Ft.-
Ismerd meg a Beechfield B310 softshell kesztyűt, mely ideális választás céges megrendelőink számára! Kényelmes, meleg és vízálló, tökéletes választás hideg időjárási körülmények közötti használatra.Legyenek ezek a kesztyűk a következő kedvenc kiegészítőid a hideg időben, és mutasd meg stílusodat!Any..
Alapár 3 063 Ft.-
A Beechfield B320 sál eleganciát visz a hidegebb napokra. Gépi hímzésre alkalmas.Puha anyaga kényelmet és meleget ígér. Letisztult dizájnja minden üzleti öltözékkel tökéletesen harmonizál. Az ideális méretű sál mindenki számára kényelmes viseletet biztosít. Tökéletes választás üzleti ajándéknak.Anya..
Alapár 1 848 Ft.-
A Beechfield B320B gyermek csősál ideális választás a hideg napokra, puha anyagával gondoskodik a kényelemről és melegségről.Gépi hímzésre alkalmas. A csősál variálhatósága révén minden gyermek megtalálhatja a számára legkényelmesebb viseletet.Anyaga: 42g, 85% poliészter, 15% elasztánErgonomikus ill..
Alapár 1 641 Ft.-
Ismerd meg a Beechfield B387 kötött kesztyűt, ami stílusos és praktikus választás hideg időben! Kényelmes viseletet biztosít és melegen tartja a kezeidet a hidegben.  Legyenek ezek a kesztyűk a következő kedvenc kiegészítőid a téli időszakban, és mutasd meg stílusodat!Anyaga: 74% akril, 23% nyl..
Alapár 1 798 Ft.-
A Beechfield B397R kézmelegítő ideális választás azok számára, akik a téli hidegben is szeretnék melegen tartani kezeiket, miközben szabadon végezhetik tevékenységeiket. Ez a praktikus és stílusos kiegészítő tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és a modern design-t. Kiváló minőségű anyagból készült,..
Alapár 1 182 Ft.-
A Beechfield B401 kötött sál és sapka szett a tökéletes választás azok számára, akik a téli időszakban sem szeretnének lemondani a stílusról és a melegről. Ez a szett nem csak praktikus és kényelmes, de kiváló lehetőséget biztosít vállalatok számára.A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően hosszant..
Alapár 4 474 Ft.-
A Beechfield B424 kötött sál ideális választás azok számára, akik szeretnék a téli hidegben is stílusosan képviselni vállalatukat. Ez a sál nemcsak kiváló minőségű, puha anyagból készült, ami garantálja a maximális kényelmet és melegséget, hanem stílusos megjelenést kölcsönöz viselőjének.Tökéletes a..
Alapár 2 705 Ft.-
Fedezd fel a Beechfield B469 kötött sálat, amely stílusos és meleg kiegészítő minden téli vállalati eseményhez vagy ajándékozási lehetőséghez! Gépi hímzésre alkalmas. Ez a magas minőségű, puha anyagból készült kötött sál nemcsak hogy melegen tart a hideg napokon, de elegáns megjelenést is kölcsönöz ..
Alapár 1 697 Ft.-
A Beechfield B470 kötött sál egy igazi téli kiegészítő, amely tökéletes ötvözete a funkcionalitásnak és az eleganciának. Egyedi tervezésének köszönhetően nemcsak megvédi viselőjét a hidegtől, de stílusos megjelenést is kölcsönöz.Kényelmes, puha anyaga garantálja, hogy viselője mindig melegen és kény..
Alapár 1 848 Ft.-
Ismerd meg a Beechfield B479 sálat, a tökéletes eleganciát és praktikumot ötvöző kiegészítőt minden vállalati rendezvényhez vagy ajándékozási programhoz! Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sál finom, puha anyagból készült, amely garantálja a kényelmet és a melegséget, miközben stílusos megjelenést biztosít..
Alapár 2 212 Ft.-
A Beechfield B490 érintőképernyős kötött kesztyű a modern technológia és a klasszikus téli kiegészítő tökéletes kombinációja. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a kesztyű lehetővé teszi, hogy a hideg idő ellenére is kényelmesen használhasd érintőképernyős eszközeidet, anélkül, hogy le kellene venn..
Alapár 1 182 Ft.-
A Beechfield B495 kötött kesztyű ideális választás azoknak, akik a hideg téli hónapokban sem szeretnének kompromisszumot kötni a melegség és a stílus között. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a kesztyű nemcsak hogy meleg és kényelmes viseletet biztosít, hanem elegáns és modern megjelenést is kölc..
Alapár 2 033 Ft.-
A Beechfield B499 kötött sál azoknak szól, akik nem csak a melegséget, de a stílust is fontosnak tartják a hidegebb napokon. Kiváló minőségű anyaghasználatával és letisztult dizájnjával ez a sál nem csak praktikus, de a hidegebb időszakokban is kiváló választás.Legyen ez a sál a munkatársaid és üzle..
Alapár 4 094 Ft.-
A Beechfield B500 sál egyedi dizájnnal és kiváló minőségű anyaghasználattal készült, ideális választás azok számára, akik a hideg téli hónapokban sem szeretnének lemondani a stílusról és a kényelemről. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a sál nem csak meleget biztosít, de kiváló felületet nyújt vállalati log..
Alapár 2 139 Ft.-
Ismerje meg a Beechfield B900 csősálat - a stílus és funkcionalitás tökéletes kombinációját! Kiváló minőségű anyagból készült, biztosítva a kényelmet és melegséget hidegebb napokon is. A színes választék segítségével könnyen megtalálhatja a stílusának megfelelő választást.Anyaga: 100% poliészter mik..
Alapár 666 Ft.-
A Beechfield B904 csősál tökéletes választás a hideg időszakokra, elegáns és praktikus kiegészítő minden kültéri aktivitáshoz. Kényelmes, puha anyagának köszönhetően nem csak melegen tart, de kényelmes viseletet is biztosít. Rugalmas anyaga miatt mindenki számára kényelmes, sokoldalúan viselhető.Any..
Alapár 717 Ft.-
A Beechfield B905 csősál ideális kiegészítője a téli öltözéknek, amely eleganciát és melegséget kölcsönöz viselőjének. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a sál nem csak hogy melegen tart, de puhaságával maximális kényelmet is biztosít. A sokoldalúságát mutatja, hogy többféleképpen is viselhető, íg..
Alapár 717 Ft.-
A Beechfield B916 csősál ideális választás céges használatra és ajándékozásra egyaránt. Kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a komfortot. A design egyszerű, mégis stílusos.Az állítható formájának köszönhetően mindenki számára kényelmes viseletet nyújt, míg az anyag meleg..
Alapár 3 578 Ft.-
Beechfield B920 Unisex Sál:Tartsd melegen magad stílusosan a Beechfield B920 sálával! Kiváló minőségű anyagból készült, divatos és praktikus designnal. Ideális mindennapi viseletre vagy kültéri tevékenységekre. Emblémázásra is alkalmas, hogy céges logóval is egyedi megjelenést biztosíthassunk. Legye..
Alapár 818 Ft.-
Fedezd fel a Fruit of The Loom Classic Boxer alsónadrágokat, amelyek ideális választások mindennapi kényelemhez és stílushoz. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ezek az alsónadrágok kényelmet biztosítanak egész napra.Legyen ez a kétcsomag alsónadrág a következő kedvenc alapdarabod, amelyben m..
Alapár 3 791 Ft.-
Ismerd meg a F.O.L. Classic Shorty alsónadrágokat, melyek kiváló választások a mindennapokhoz. Kényelmes viseletüket és stílusos megjelenésüket az egész napos kényelem és a divatos design kombinációja teszi teljessé.Legyen ez a kétcsomag alsónadrág a következő kedvenc alapdarabod, amelyben magabizto..
Alapár 3 427 Ft.-
Ismerd meg a Fare 5095 esernyőt, ami stílusos és praktikus kiegészítő minden esős napra! Robusztus kialakítása és vízálló anyaga biztosítja, hogy szárazon maradj az esőben. Kompakt mérete könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet, ha szükséged van rá.Legyen ez az esernyő a következő kedvenc kiegés..
Alapár 3 864 Ft.-
Fedezd fel a Fare 5460 esernyőt, ami stílusos és megbízható kiegészítő minden esős napra! Robusztus kialakítása és vízálló anyaga biztosítja, hogy szárazon maradj az esőben. Kompakt mérete könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet, ha szükséged van rá.Legyen ez az esernyő a következő kedvenc kiegé..
Alapár 4 217 Ft.-
Fedezd fel a Fare 7112 esernyőt, ami stílusos és megbízható kiegészítő minden esős napra! Robusztus kialakítása és vízálló anyaga biztosítja, hogy szárazon maradj az esőben. Kompakt mérete könnyen hordozható, így mindig kéznél lehet, ha szükséged van rá.Legyen ez az esernyő a következő kedvenc kiegé..
Alapár 4 312 Ft.-
Stabil, megbízható társ esős napokra! A FARE 4784 automatikus esernyővel nem kell aggódnod a váratlan záporok miatt. Könnyen kezelhető, egygombos automatikus nyitásának köszönhetően pillanatok alatt védelmet nyújt. Elegáns és strapabíró, ideális választás minden vállalati beszerzéshez.Anyaga: 505 g,..
Alapár 5 606 Ft.-
A Helly Hansen 79528 öv minden szakember alapfelszerelése, aki tartósságra és funkcionalitásra vágyik. Robusztus kialakításával és állítható méretével tökéletes illeszkedést biztosít.Stílusos és praktikus választás egyaránt.Anyaga: 96% pamut, 4% elasztán, sztreccs twillCsat HH munkaruha logóval, ela..
Alapár 7 056 Ft.-
Kisméretű, mégis robusztus választás a gyors időjárás-változásokhoz. A FARE 1115 esernyő kompakt méretével könnyedén elfér bármilyen táskában, automatikus nyitó- és zárórendszerével pedig azonnali védelmet biztosít az eső ellen. Ideális kiegészítő az üzleti életben jártasok számára, akik mindig mozg..
Alapár 3 886 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 79706 sál a hideg időjárás elleni küzdelem elegáns és praktikus eszköze. A Lifa Stay Dry technológia biztosítja a nedvesség távol tartását, így a sál mindig száraz és meleg marad.Kényelmes, puha anyaga tökéletes társ a hűvös napokon, garantálva a kényelmet és a melegséget.Anyaga:..
Alapár 9 408 Ft.-
Tágas és tartós, a FARE 5415 golf esernyő tökéletes választás a szabadban töltött hosszú napokra. Könnyen kezelhető automatikus nyitórendszerrel felszerelve, ez az esernyő megvéd a nap és az eső váratlan fordulataitól. Elegáns dizájnja és kiváló minősége biztosítja, hogy minden vállalati eseményen m..
Alapár 4 866 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 79646 zokni kényelmet és tartósságot biztosít a hosszú munkanapok során. Kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a lábak szárazon és kényelmesen tartását, miközben az erősített területek hozzájárulnak a zokni hosszú élettartamához. Bár nem emblémázható, de tökéle..
Alapár 6 664 Ft.-
Környezettudatos és stílusos, a FARE 5084 Watersave esernyővel esőben is zöld döntést hozhatsz. Az automatikus nyitás funkcióval ellátott, vízálló anyagból készült esernyő, amely 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készült, kiválóan illik a fenntartható vállalati kultúrába. Védd magad és a kör..
Alapár 3 769 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN 1906 polár takarót, ami tökéletes választás céges megrendelőinknek! Kényelmes és meleg, ideális otthoni vagy utazási használatra. Strapabíró anyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú kényelmet és melegséget. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók va..
Alapár 5 516 Ft.-
Zöld választás a gyakori utazóknak: a FARE 1134 Watersave mini esernyő a kompaktság és a környezettudatosság tökéletes kombinációja. Ezt az esernyőt újrahasznosított anyagokból gyártották, amelyek vízlepergető tulajdonságokkal vannak ellátva. Automatikus nyitómechanizmusa gyors védelmet biztosít, íg..
Alapár 3 550 Ft.-
Ismerd meg a James and Nicholson JN 207 zoknit, ami nem csupán kényelmes, de stílusos kiegészítője lesz mindennapi viseletednek. Kiváló minőségű anyaga és tartós kialakítása hosszú távon is kényelmet biztosít. Ideális választás mind a sportoláshoz, mind a mindennapos viselethez.Legyen ez a zokni a k..
Alapár 1 316 Ft.-
Színes és vidám, a FARE 2393 esernyővel még a borongós napok is felvidulnak. Kézi nyitású szerkezetének köszönhetően megbízható és egyszerű használatot garantál. Ideális választás azok számára, akik szeretik a stílusos, de funkcionalitást is nyújtó kiegészítőket. Tökéletes választás vállalati rendez..
Alapár 5 438 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN 342 sport zoknit, mely tökéletes választás céges megrendelőink számára! Kényelmes és strapabíró anyagból készült, amely ideális választás sportoláshoz vagy mindennapos viselethez.Legyenek ezek a zoknik a következő kedvenc sportfelszerelésed, és mutasd meg stílusodat!A..
Alapár 2 548 Ft.-
Modern és praktikus, a FARE 5640 golf esernyő különlegessége a tükörfóliás dizájn, amely nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem fokozott UV-védelmet is kínál. Automatikus nyitórendszerével gyorsan és egyszerűen kezelhető, így ideális választás mindazok számára, akik a nagy méretű, de könnyen h..
Alapár 5 438 Ft.-
James & Nicholson | JN 950 Polár Takaró James & Nicholson | JN 950 Polár Takaró
Népszerű
Fedezd fel a James and Nicholson JN 950 polár takarót, mely kiváló választás céges megrendelőink számára! Kényelmes és meleg, ideális otthoni vagy utazási használatra. Strapabíró anyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú kényelmet és melegséget. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges lo..
Alapár 3 668 Ft.-
Stílusos és praktikus választás minden üzleti útra. Az automata nyitás funkcióval ellátott FARE 7715 esernyő erős, vízálló anyagból készült, garantálva az időjárás minden kihívásával szembeni tartósságot. Elegáns kivitele tökéletesen illik a professzionális megjelenéshez.Anyaga: 495g, poliészter pon..
Alapár 7 034 Ft.-
Fedezd fel a James and Nicholson JN 951 polár takarót, ami tökéletes választás céges megrendelőinknek! Kényelmes és meleg, ideális otthoni vagy utazási használatra. Strapabíró anyagból készült, mely biztosítja a hosszú távú kényelmet és melegséget. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók ..
Alapár 3 864 Ft.-
Kis méret, nagy teljesítmény - a FARE 5222 esernyő tökéletes választás az aktív üzleti emberek számára. Könnyen hordozható kompakt kialakítása és gyors nyitási mechanizmusa minden helyzetben megbízható társ. Elegáns és tartós, ideális az esős napokra.Anyaga: 470g, 50% poliészter pongee, 50% poliészt..
Alapár 3 433 Ft.-
Ismerd meg a James and Nicholson JN-952 polár takarót, amely ideális választás azok számára, akik a kényelmet és az eleganciát szeretnék ötvözni vállalati ajándékok formájában. Ez a takaró kiváló minőségű, extra puha polár anyagból készült, így garantálja a meleget és a komfortot bárhol, bármikor. A..
Alapár 5 180 Ft.-
Tételek: 1 - 52 / 110 (3 oldal)