Menu
Kosár

Vászontáska

Vászontáska

Fedezd fel cégünk stílusos és környezetbarát vászontáskáit! Ideális választás mindennapi használatra, bevásárláshoz vagy céges rendezvényekre. Kiváló minőségű és tartós vászonból készültek, és praktikus kialakításuk minden szükséges tárgyat kényelmesen szállíthatóvá tesz. Válaszd ki a céged arculatához leginkább illő színeket és mintákat, hogy egyedi és professzionális megjelenést kölcsönözz az alkalmazottaknak vagy ügyfeleknek. Tartsd kényelmesen és stílusosan a dolgaidat ezekkel a praktikus és környezettudatos vászontáskákkal!

Stílus és funkcionalitás ötvözete a mindennapokra! Az emblémázható Halfar 1809798 vászontáska ideális választás mindennapi tevékenységeidhez. Strapabíró és tartós anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Kényelmes fogantyúkkal és elegendő tárolóhellyel rendelkez..
Alapár 1 641 Ft.-
Kényelmes és stílusos társ minden napra! Az emblémázható Halfar 1816062 vászontáska tökéletes választás mindennapi használatra. Strapabíró és könnyű anyagból készült, így ideális társ lesz bevásárláshoz, munkához vagy szabadidős tevékenységekhez. Kényelmes fogantyúkkal és elegendő tárolókapacitással..
Alapár 627 Ft.-
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)