Menu
Kosár

Jól látahósági

Férfi jól láthatósági kabátok

Tartsd magad biztonságban és stílusban egyaránt! Ezek a férfi jól láthatósági kabátok nemcsak kiváló védelmet nyújtanak a rossz időjárás ellen, hanem biztosítják, hogy mindig jól látható legyél akár sötétedés után is. Legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységről, ezek a kabátok kényelmes viseletet és kiemelkedő láthatóságot biztosítanak. Válaszd az optimális biztonságot és stílust, hogy magabiztosan léphess ki az ajtón minden alkalommal!

Fedezd fel a biztonságot és a stílust a Result R218X férfi jól láthatósági kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a ma..
Alapár 9 061 Ft.-
Fedezd fel a Result R325M férfi jól láthatósági munkakabátot! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné biztosítani a maximális biztonságot és stílusosan megjelenni a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a biztonságot m..
Alapár 14 918 Ft.-
A Yoko HVK07 férfi láthatósági kabát, amely magas szintű láthatóságot és kényelmet nyújt viselőjének. 100% poliészter anyagból készült, amely antipilling kezeléssel van ellátva, így hosszú távon megőrzi minőségét és megjelenését. A kapucnija állítható, és a kabát több funkcionális zsebbel rendelkezi..
Alapár 10 158 Ft.-
A Yoko HVK08 férfi láthatósági kabátot keresel, ami minden szempontból megfelel a biztonsági és kényelmi elvárásoknak. Ez a 100% poliészter fleece anyagból készült kabát, EN ISO 20471:2013 3. osztályú minősítéssel, nem csak hogy melegen tart, de biztosítja a magas szintű láthatóságot is. Állítható k..
Alapár 10 735 Ft.-
Fedezd fel a biztonságot és a stílust a Yoko HVK09 férfi jól láthatósági kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a maxi..
Alapár 17 623 Ft.-
A Yoko HVVP302 férfi kabát, ami magas láthatóságot és kényelmet biztosít. 100% Oxford poliészterből készült, PU bevonattal, ami vízálló és szélálló, így ideális kültéri munkavégzéshez. EN ISO 20471 és EN 343 szabványoknak megfelelő, 25 mosásig garantált fényvisszaverő képességgel. A kabát állítható ..
Alapár 15 327 Ft.-
Fedezd fel a biztonságot és a stílust a Yoko HVP711 férfi jól láthatósági kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a max..
Alapár 34 748 Ft.-
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)