Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/admin/web/cegespolo.info/public_html/system/library/multilingual_seo.php on line 83 PÓLÓ HÍMZÉS
Menu
Kosár
Póló hímzés

Póló feliratozás, logózás –
A technikai útvesztő

Ha feliratozott pólóra gondolsz, valószínűleg elsőre a humoros, egy-egy alkalomra készített pólók ugranak be, melyeket születésnapra, leánybúcsúra, gyermekszületésre, vagy egy adott hobby rajongóinak készíttetnek szeretteik, barátaik.

A legtöbb vállalatnál nem kérdés, hogy logózott munkaruhát, egyenruhát viseljenek az alkalmazottak, amennyiben nagy márkát képviselnek promóciós ajándéktárgyként is értékesítik azokat. Míg az egyszeri megrendelő és a hosszú szöveg egyértelmű, hogy valamilyen nyomdai eljárással készülő „nyomat” legyen, ha céges megrendelő vagy nem biztos, hogy tudod, mi a legjobb megoldás, hiszen ez nem a te szakterületed. Segítünk!

Póló nyomtatás, vagy póló hímzés. Egyeditől az egyenpólóig.

A pólóra történő nyomtatás nem új keletű technika és a szakembereknek és technikai fejlesztéseknek köszönhetően ma már hosszantartó, szép megoldások születhetnek. A technika alkalmas minden alapszínre, környezetbarát festékekkel történő nyomtatásra. Meg kell különböztetnünk a szitanyomást a direktnyomtatástól. Míg az első esetében nagy mennyiségű gyártásnál javasoljuk, a direktnyomtatás már egyetlen darab esetén is költséghatékony megoldás lehet. A nyomtatással történő kivitelezést elsősorban egyedi pólók készítésére, illetve vállalatok esetében egy-egy alkalmas promócióra, rendezvényre ajánljuk.

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

A hímzett póló egy igen elegáns, szembetűnő,

elsőrangú megoldás, mely profizmust tükröz.

A jó alapanyagokból, szépen megvalósított hímzés mondhatni örök életre szól. A póló hímzés első akadálya, hogy sajnos nagyon kevesen tudnak igazán szép munkát produkálni. Bármilyen meglepő, a pólóra, vagy egyéb munkaruhára, promóciós textilre, például törölközőre történő hímzés igen összetett folyamat. Először is nagyon jó szakembert kíván, aki ért a tökéletes hímző kép megalkotásához, legyen szó egyszerű, vagy igen összetett grafikáról, logóról, képről.

Másodsorban jó, ha tudod, igazán szép munkát csak az eredményez, ha jó alapanyagra, első osztályú cérnával és első osztályú gépekkel dolgozik a kivitelező, különben a tervezett elegáns megoldás olcsó hatást kelthet és tartóssága megkérdőjelezhető.

Ne a hímzés ára legyen a döntő, különben a végeredmény olcsó hatást kelt és tartóssága megkérdőjelezhető! Keresd a minőséget, azaz Made in Germany: német alapanyagok és ZSK, azaz német géppark. Ez a két kulcsösszetevője a legpontosabb hímzéskép és tökéletes színtartás kombinációjának.

Ha a szavak helyett,
a számoknak hinnél

0

+

év tapasztalat

0

+

hímzett logó/év

0

+

elégedett ügyfél

1.5

 milliárd

öltés/év

A hímzett póló, illetve a gépi hímzés

készítőivel szemben támasztott legfőbb kritériumok:

  • Green tickprofi tervezői csapat a sales-től a grafikuson át
  • Green ticklehetőleg minőségi német alapanyagok és géppark használata
  • Green tickminőségi textil márkák kínálata
  • Green tickprecíz, pontos hímzés kép
  • Green tickaz ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válogass minőségi világmárkáink között, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló, vagy keresd prémium minőségű baseball sapkáinkat, textil törölközőinket, munkaruházatainkat. Ha elakadtál, melyik márkát választ, olvasd el útmutató blogunkat, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Póló hímzéshez ajánljuk!

Ezekkel a termékekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ha ezeket a termékeket választod a póló himzéshez, akkor nem csak a himzés minőségével,
hanem a ruha minőségével is ki fogsz tűnni a konkurenciáid közül.

Ne feledd! Ha legalább 50 terméket vásárolsz tőlünk és velünk hímezteted, akkor 3% kedvezményt adunk a termékek árából.

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső