Menu
Kosár

Helly Hansen

A Helly Hansen már több mint egy évszázada biztosítja a tengerészek, síelők és kültéri kalandorok számára a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet. A márka innovatív anyagai és technológiái garantálják a szárazságot, meleget és biztonságot még a legextrémebb időjárási körülmények között is. Termékeik emblémázhatók, így tökéletesen alkalmasak vállalati célokra, kiemelve a minőségre való törekvést. A Helly Hansen a tartósság és a megbízhatóság ikonja, aki nem ismer kompromisszumot, amikor a kültéri védelemről van szó.

Helly Hansen | Classic 79167 Men's Piqué Polo Helly Hansen | Classic 79167 Men's Piqué Polo
Népszerű
A Helly Hansen Classic 79167 férfi galléros munkapólóval professzionális megjelenést és kényelmet biztosíthatsz magadnak. Gépi hímzésre alkalmas.Rövid ujjú kialakítása és emblémázható felülete tökéletesen ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Tartós anyagának köszönhetően hosszú távon is megbízható..
Alapár 9 408 Ft.-
A Helly Hansen Classic 79168 női galléros munkapóló tökéletes egyensúlyt teremt a professzionális megjelenés és a kényelem között. Gépi hímzésre alkalmas. Rövid ujjú dizájnjával és emblémázható felületével kiemeli vállalati identitásodat, miközben tartós anyaga biztosítja a hosszútávú használatot. E..
Alapár 9 408 Ft.-
A Helly Hansen Classic 79161 férfi munkapóló a kényelmet és a tartósságot ötvözi. Gépi hímzésre alkalmas.Rövid ujjú kialakítása tökéletes választás a melegebb napokra, emblémázható felületével pedig kiemeli vállalati identitásod. Strapabíró anyaga garantálja a hosszú távú használatot. Ideális válasz..
Alapár 6 664 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 75106 férfi munkapóló hosszú ujjú kialakítása tökéletes választás a hűvösebb időszakokra. Az innovatív Lifa® technológia biztosítja a kiváló nedvességelvezetést, így mindig szárazon és kényelmesen érezheted magad munka közben. Emblémázható területén elegánsan helyet kaphat vállal..
Alapár 29 400 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 75107 férfi hosszú ujjú munkapóló a legújabb technológiával készült, hogy maximális kényelmet és teljesítményt nyújtson. A Lifa Stay Dry technológia garantálja a nedvesség gyors elvezetését, így a póló száraz és kényelmes marad egész nap. Az emblémázható felület lehetőséget ad vá..
Alapár 31 360 Ft.-
A Helly Hansen Classic 79163 női munkapóló elegáns és praktikus választás minden szakember számára. Rövid ujjú designja tökéletes a meleg napokon, emblémázható területe pedig lehetővé teszi vállalatod logójának megjelenítését. Kényelmes, tartós anyagból készült, így garantálja a hosszú távú elégedet..
Alapár 6 664 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 75209 női hosszú ujjú munkapóló a kényelem és funkcionalitás tökéletes egyesítése. A speciális Lifa Stay Dry technológiával készült, amely aktívan elvezeti a nedvességet, így a póló száraz és komfortos marad a munkanap során. Az emblémázható terület kiváló lehetőséget biztosít vá..
Alapár 29 400 Ft.-
A Helly Hansen Classic 79323 női munkapulóver a melegség és stílus tökéletes kombinációját kínálja. Emblémázható területével lehetőséget biztosít vállalatod logójának megjelenítésére, miközben a kényelmes, tartós anyag garantálja a hosszú távú elégedettséget. Ideális választás a hűvösebb napokon, el..
Alapár 19 600 Ft.-
A Helly Hansen Classic 79326 férfi munkapulóver ideális választás a hűvösebb munkanapokra, emblémázható területével pedig tökéletesen képviseli vállalatod arculatát. Kényelmes, tartós anyagból készült, garantálva a melegséget és a tartósságot egyaránt. Stílusos és funkcionalitást nyújtó darab, amely..
Alapár 17 640 Ft.-
A Helly Hansen Classic 79328 férfi munkapulóver a praktikum és a stílus zökkenőmentes egyesülése. Kényelmes, tartós anyagból készül, emblémázható felületével pedig lehetővé teszi vállalatod logójának elegáns megjelenítését. Meleg, mégis lélegző, így tökéletes választás a változékony munkakörülmények..
Alapár 19 600 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 72096 férfi munka polár pulóver tökéletes választás a hidegebb napokra, amikor extra melegségre és kényelemre van szükséged. Ez a polár pulóver kiváló minőségű anyagból készült, amely melegen tart, miközben lehetőséget ad vállalatod logójának emblémázására. A praktikus kial..
Alapár 25 480 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 72026 férfi polár munkapulóver a hidegebb napok elengedhetetlen darabja, amely kiváló meleget és kényelmet biztosít. Az emblémázható terület lehetővé teszi vállalati logód diszkrét, mégis elegáns megjelenítését. A kiváló minőségű polár anyag nem csak hogy melegen tart, de rendk..
Alapár 29 008 Ft.-
Helly Hansen | Manchester 74086 3-Layer Softshell Bodywarmer Helly Hansen | Manchester 74086 3-Layer Softshell Bodywarmer
Újdonság
A Helly Hansen Manchester 74086 férfi softshell munkamellény kiváló kiegészítője a professzionális munkaruházatnak, tökéletes választás azok számára, akik rugalmasságot és mozgásszabadságot keresnek, miközben megőrzik a test melegét. Az emblémázható terület lehetőséget ad vállalatod logójának bemuta..
Alapár 25 480 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 71261 férfi munkakabát kiváló választás azok számára, akik a szabadban dolgoznak, és szükségük van egy megbízható, időjárásálló darabra. Ez a kabát nem csak a hideg és a nedvesség ellen nyújt védelmet, de emblémázható felületével lehetőséget biztosít vállalatod logójának el..
Alapár 47 040 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 74085 férfi softshell munkakabát ideális választás azok számára, akik egy könnyű, mégis védő rétegre vágynak a változékony időjárás során. Ez a kabát kiváló mozgásszabadságot biztosít, miközben az emblémázható felület lehetőséget nyújt vállalatod logójának elegáns kiemelésé..
Alapár 31 360 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 74241 női softshell munkakabát a tökéletes ötvözete az eleganciának és a praktikumának, kifejezetten a professzionális nők számára tervezve. Emblémázható felülete lehetővé teszi, hogy vállalatod logóját büszkén viseld, miközben a vízálló és szélálló anyag maximális védelmet..
Alapár 31 360 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 71290 férfi munkakabát a megbízhatóság és stílus magasfokú ötvözete, amely ideális választás a változékony időjárási körülmények között dolgozó szakemberek számára. Az emblémázható terület lehetőséget biztosít vállalati logód elegáns megjelenítésére, miközben a vízálló és szélá..
Alapár 52 920 Ft.-
Helly Hansen | Oxford 73290 Workwear Winter Jacket Helly Hansen | Oxford 73290 Workwear Winter Jacket
Újdonság
A Helly Hansen Oxford 73290 férfi téli munkakabát a legkeményebb téli körülmények között is meleget és védelmet nyújt. Az emblémázható területnek köszönhetően vállalati logód is helyet kaphat ezen a kiváló minőségű kabáton, amely vízálló és szélálló funkcióival maximális védelmet biztosít. A meleg b..
Alapár 56 840 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 74290 férfi softshell munkakabát azoknak készült, akik egyesíteni szeretnék a kényelmet, a mozgásszabadságot és a professzionális megjelenést. Az emblémázható terület lehetővé teszi, hogy vállalati logóddal személyre szabottá tedd, miközben a vízálló és szélálló anyag biztosítj..
Alapár 39 200 Ft.-
Helly Hansen | Manchester 77523 R Workwear Pants Helly Hansen | Manchester 77523 R Workwear Pants
Újdonság
A Helly Hansen Manchester 77523 R férfi munkanadrág a strapabíróság és a kényelem magas szintű kombinációját kínálja. Többfunkciós zsebekkel tervezve, hogy minden szükséges eszközt kéznél tarthass. A Manchester 77523 R modell ideális választás a professzionális megjelenésre és a praktikus funkcional..
Alapár 26 264 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77523 S férfi munkanadrág a megbízhatóság és a kényelem tökéletes egyensúlyát kínálja.Kialakítása a gyakorlatiasságot szem előtt tartva több zsebbel és erősített részekkel rendelkezik, amelyek növelik a nadrág funkcionális értékét. A Manchester 77523 S tökéletes választás a..
Alapár 26 264 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77523 T férfi munkanadrág kiváló választás a kényelemre és tartósságra törekvő szakemberek számára.A nadrág kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak. Több zsebe praktikus tárolást biztosít a szükséges eszközöknek. A Manchester ..
Alapár 26 264 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77523 X férfi munkanadrág a modern munkaviselet esszenciális darabja, amely egyesíti a funkcionalitást, a kényelmet és a tartósságot. A praktikus zsebek és az ergonomikus kialakítás gondoskodnak arról, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen. A Manchester 77523 X modell ..
Alapár 26 264 Ft.-
Helly Hansen | Manchester 77525 R Men's Workwear Trousers Helly Hansen | Manchester 77525 R Men's Workwear Trousers
Újdonság
A Helly Hansen Manchester 77525 R férfi munkanadrág kiemelkedik tartósságával és kényelmével, ideális választás a szakemberek számára, akik hosszú munkanapokon át is magas komfortot keresnek.Többfunkciós zsebei minden szükséges eszközt kéznél tartanak, így a munka zökkenőmentes marad. A Manchester 7..
Alapár 22 344 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77525 S férfi munkanadrág a minőség és funkcionalitás tökéletes egyensúlya. A kényelmes illeszkedés és a sokoldalú zsebek biztosítják, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen. A Manchester 77525 S modell ideális választás azoknak, akik egy megbízható, stílusos és minden ..
Alapár 22 344 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77525 T férfi munkanadrág megalkotásánál a kényelem, tartósság és funkcionalitás állt a középpontban.A nadrág kiváló minőségű anyagból készült, ami ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak. A gondosan elhelyezett zsebeknek köszönhetően minden szerszám és kiegészítő k..
Alapár 22 344 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77525 X férfi munkanadrág tökéletes összhangot teremt a tartósság, a funkcionalitás és a stílus között. Ergonomikusan elhelyezett zsebei biztosítják, hogy minden szükséges eszköz kéznél legyen. A Manchester 77525 X modell a kényelem és a praktikum zseniális egyesítésével ké..
Alapár 22 344 Ft.-
Helly Hansen | Manchester 77531 Ladies' Workwear Trousers Helly Hansen | Manchester 77531 Ladies' Workwear Trousers
Újdonság
A Helly Hansen Manchester 77531 férfi munkanadrág a modern design és a praktikus megoldások tökéletes kombinációját kínálja. A többfunkciós zsebek és az ergonomikus kialakítás garantálják, hogy minden szükséges eszköz könnyen elérhető legyen. A Manchester 77531 modell ideális választás azok számára,..
Alapár 22 344 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77543/44/62 férfi munka rövidnadrág a nyári munkanapok ideális társa, amely ötvözi a kényelmet, a strapabíróságot és a stílust.  Praktikus zsebei minden szükséges eszközt kéznél tartanak, így a munkavégzés zökkenőmentes marad. A Manchester 77543/44/62 modell a professz..
Alapár 18 816 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 77543/64/74 férfi munka rövidnadrág kiváló választás a melegebb napokra, ahol a kényelem és a funkcionalitás egyaránt fontos. Több zseb biztosítja, hogy minden szükséges eszköz és kiegészítő kéznél legyen. A Manchester 77543/64/74 modell ideális választás azok számára, akik..
Alapár 18 816 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 71191 férfi munkanadrág a funkcionalitás, kényelem és tartósság tökéletes egyesítésével készült. A nadrág több zsebbel rendelkezik, így biztosítva, hogy minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyen elérhető legyen. A Helly Hansen Oxford 71191 modell ideális választás a profess..
Alapár 49 000 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77407 R férfi munkanadrág a modern munkaviselet szinonimája, amely magas szintű kényelmet, tartósságot és funkcionalitást kínál. A strapabíró anyagok és a gondosan tervezett zsebek biztosítják, hogy minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyen elérhető legyen. A Helly Hansen O..
Alapár 36 848 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77407 S férfi munkanadrág kiemelkedik tartósságával, kényelmével és stílusával.Készült strapabíró anyagból, amely garantálja a hosszú távú használatot a legkeményebb munkakörülmények között is. Ergonomikus kialakítása és a praktikus zsebek gondoskodnak arról, hogy minden szüksé..
Alapár 36 848 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77407 T férfi munkanadrág a praktikum és a stílus tökéletes egyesítése. Ez a modell strapabíró anyagból készült, amely ellenáll a mindennapi használat okozta kopásnak és szakadásnak. A többfunkciós zsebek biztosítják, hogy minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyedén elérhet..
Alapár 36 848 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77407 X férfi munkanadrág a legmagasabb igényeket is kielégítő választás.Kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a kényelmet a hosszú munkanapok során. A nadrág többfunkciós zsebei praktikus megoldást kínálnak a szerszámok és egyéb kellékek tárolására...
Alapár 36 848 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77408 R férfi munkanadrág modern dizájnja és kivételes funkcionalitása révén áll a professzionális munkaviselet élvonalában. Többfunkciós zsebekkel felszerelve, minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyen elérhetővé válik. A Helly Hansen Oxford 77408 R nadrág kényelmes visele..
Alapár 32 928 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77408 S férfi munkanadrág tökéletes egyensúlyt kínál a tartósság, kényelem és a professzionális megjelenés között. A gondosan elhelyezett, többfunkciós zsebek garantálják, hogy minden szükséges eszköz és kiegészítő mindig kéznél legyen. A Helly Hansen Oxford 77408 S modellje id..
Alapár 32 928 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77408 T férfi munkanadrág kiváló választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség, a kényelem és a praktikum között. A többfunkciós zsebeknek köszönhetően minden szükséges eszköz és kiegészítő könnyedén elérhető. A Helly Hansen Oxford 77408 T modellje el..
Alapár 32 928 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77408 X férfi munkanadrág kiválóan ötvözi a tartósságot, kényelmet és stílust.Strapabíró anyaga és praktikus zsebei minden munkakörülmény között megállják a helyüket. Ideális választás minőségi munkaviseletre vágyó szakemberek számára.Anyaga: 1. külső anyag: 260 g/m², 94% polia..
Alapár 32 928 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 77508/44/62 férfi rövid munkanadrág ideális választás a meleg időszakokra, kombinálva a kényelmet és tartósságot.Strapabíró anyagból készült, praktikus zsebekkel ellátva a szükséges eszközökért. Tökéletes választás a minőségi és stílusos munkaviseletet kedvelők számára.Anyaga: ..
Alapár 29 400 Ft.-
Helly Hansen | Oxford 77508 (64-74) Workwear Cargo Shorts Helly Hansen | Oxford 77508 (64-74) Workwear Cargo Shorts
Újdonság
A Helly Hansen Oxford 77508/64/74 férfi rövid munkanadrág a meleg napokon is biztosítja a kényelmet és a praktikumot.A tartós anyag és a gondosan tervezett zsebek minden munkahelyi kihívást könnyedén kezelnek. Stílusos és funkcionális választás minden szakember számára.Anyaga: Külső anyag 1: 260g/m²..
Alapár 29 400 Ft.-
A Helly Hansen 79572 utazó táska a tökéletes társ minden útra. Tágas belső terével és strapabíró kialakításával hosszú távú használatot garantál.Elegáns és praktikus választás, amely megkönnyíti a szervezést és a stílusos utazást.Anyaga: 550g/m², 100% polivinilVízlepergető, fogantyú, állítható és pá..
Alapár 27 048 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 79705 téli sapka azok számára készült, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni sem a melegség, sem a stílus terén a hideg hónapokban. A kiváló minőségű Lifa Stay Dry technológia biztosítja, hogy a sapka szárazon és melegen tartja viselőjét, miközben az emblémázható felület lehe..
Alapár 9 408 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 79883 téli sapka kiváló választás azok számára, akik a hideg hónapokban is melegen és stílusosan szeretnének maradni. A kiváló minőségű anyag meleg és kényelmes viseletet biztosít, míg a letisztult design lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen a professzionális munkaru..
Alapár 6 272 Ft.-
Helly Hansen | Lifa 75506 Men's Functional Underwear Helly Hansen | Lifa 75506 Men's Functional Underwear
Újdonság
A Helly Hansen Lifa 75506 férfi munkanadrág a tartósság és kényelem páratlan kombinációját kínálja. Készült a legmodernebb technológiákkal, beleértve a Lifa Stay Dry anyagot, amely szárazon tartja viselőjét a nap folyamán. Praktikus zsebekkel és erősített varrásokkal tervezve, ez a nadrág kész bármi..
Alapár 25 480 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 75520 női munkanadrág megtestesíti a funkcionalitást és stílust, ideális választás minden szakember számára, aki nem akar kompromisszumot kötni a kényelem és a tartósság között. Kialakításában a Lifa Stay Dry technológia biztosítja a nedvesség gyors elvezetését, így a nadrág szár..
Alapár 25 480 Ft.-
A Helly Hansen 79528 öv minden szakember alapfelszerelése, aki tartósságra és funkcionalitásra vágyik. Robusztus kialakításával és állítható méretével tökéletes illeszkedést biztosít.Stílusos és praktikus választás egyaránt.Anyaga: 96% pamut, 4% elasztán, sztreccs twillCsat HH munkaruha logóval, ela..
Alapár 7 056 Ft.-
A Helly Hansen Lifa 79706 sál a hideg időjárás elleni küzdelem elegáns és praktikus eszköze. A Lifa Stay Dry technológia biztosítja a nedvesség távol tartását, így a sál mindig száraz és meleg marad.Kényelmes, puha anyaga tökéletes társ a hűvös napokon, garantálva a kényelmet és a melegséget.Anyaga:..
Alapár 9 408 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 79646 zokni kényelmet és tartósságot biztosít a hosszú munkanapok során. Kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a lábak szárazon és kényelmesen tartását, miközben az erősített területek hozzájárulnak a zokni hosszú élettartamához. Bár nem emblémázható, de tökéle..
Alapár 6 664 Ft.-
Tételek: 1 - 49 / 49 (1 oldal)