Menu
Kosár

Sport

Gyermek Sport Póló

A kicsiknek is jár egy kis sportos stílus! Gyermek sportpólóink nemcsak divatosak és kényelmesek, de tökéletes választások az aktív életmódhoz is. Strapabíró anyagokból készültek, hogy bátran játszhassanak, futkározhassanak és mozogjanak. A sportpólók légáteresztő anyaga biztosítja a kényelmes viseletet még a legmelegebb napokon is. Legyen szó iskolai testnevelésről vagy szabadidős tevékenységekről, ezek a pólók garantálják, hogy a gyerekek mindig stílusosan és kényelmesen képviseljék az aktív életmódot és a céget egyaránt!

Stílus és kényelem az aktív gyerekeknek! Az emblémázható Kariban Proact PA-445 gyermek póló ideális választás minden fiatal sportolónak vagy aktív életmódot élő gyermeknek. Kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a kényelmet még a legmozgalmasabb napokon is. Lehetőséget biz..
Alapár 1 462 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN 358K gyermek sport pólót, amely tökéletes választás az aktív életmódot kedvelő kisgyermekek számára! Kényelmes és strapabíró anyagból készült, hogy biztosítsa a maximális mozgásszabadságot minden játék és sporttevékenység során. Az egyedi design és a széles méretválas..
Alapár 1 820 Ft.-
Fedezd fel a SOL'S Sporty Kids gyermek pólót, amely tökéletes választás az aktív életmódot kedvelő kisgyermekek számára! Kényelmes és strapabíró anyagból készült, hogy biztosítsa a maximális mozgásszabadságot minden játék és sporttevékenység során. Az egyedi design és a széles méretválaszték garantá..
Alapár 1 221 Ft.-
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)