Menu
Kosár

Nyakkendők

Nyakkendők

Fedezd fel cégünk stílusos és professzionális nyakkendőit! Ideálisak mindenféle üzleti találkozóhoz, esküvőhöz vagy bármilyen elegáns eseményhez. Kiváló minőségű anyagokból készültek, és különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Válaszd ki a számodra leginkább illő stílust, színt és mintát, hogy kiegészítsd öltözékedet egy elegáns és stílusos nyakkendővel. Mutass stílust és eleganciát ezekkel a minőségi kiegészítőkkel!

Fedezd fel legújabb nyakkendőnket, amely eleganciát és professzionalizmust visz minden üzleti és hivatalos megjelenésbe. Kiváló minőségű anyagból készült, garantálva a tartósságot és az egész napos kényelmet. A klasszikus design és a gazdag színválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen..
Alapár 2 055 Ft.-
Fedezd fel a Neoblu Teddy nyakkendőt, amely klasszikus eleganciát visz minden férfi öltözékbe. Ez a nyakkendő kiváló minőségű anyagból készült, biztosítva ezzel a tartósságot és a sima viseletet. A letisztult design és a gazdag színválaszték lehetővé teszi, hogy könnyedén illeszkedjen bármely üzleti..
Alapár 1 775 Ft.-
A Neoblu Teodor nyakkendővel minden üzleti megjelenésedet egyedivé és stílusossá teheted. Ez a különleges tervezésű nyakkendő kifogástalan minőségben készült.Legyen szó fontos üzleti tárgyalásról, konferenciáról vagy bármilyen céges rendezvényről.Válaszd ezt a nyakkendőt, hogy kiemeld vállalatod ért..
Alapár 3 063 Ft.-
Ismerd meg a Neoblu Tommy nyakkendőt, ami stílusos és elegáns kiegészítő minden alkalomra! Kiváló minőségű anyagból készült, mely tartós és kényelmes viseletet biztosít.Legyen ez a nyakkendő a következő kedvenc kiegészítőd az öltözékedben, és mutasd meg stílusodat!Anyaga: 120g/m², 100% poliészter tw..
Alapár 3 063 Ft.-
Fedezd fel a Premier PR750 nyakkendőt, ami stílusos és elegáns kiegészítő minden alkalomra! Kiváló minőségű anyagból készült, mely tartós és kényelmes viseletet biztosít.Legyen ez a nyakkendő a következő kedvenc kiegészítőd az öltözékedben, és mutasd meg stílusodat!Anyaga: 100% poliészter szatén, sz..
Alapár 3 646 Ft.-
Elegancia és stílus a legmagasabb szinten! A SOL'S Gatsby nyakkendő a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kifinomult megjelenést kölcsönözni öltözködésüknek. Bár nem emblémázható, mégis rendkívül stílusos és elegáns kiegészítő minden formális vagy ünnepi alkalomhoz. A kiváló minőségű anyag..
Alapár 3 030 Ft.-
A Korntex KXTIE8 nyakkendővel nem csak eleganciát viszel a munkahelyi megjelenésbe, de egyúttal kiváló lehetőséget is biztosítasz vállalatod számára hogy megjelenésed egyedi legyen. A minőségi kivitelezés és a figyelemfelkeltő design ötvözete garantálja, hogy céged mindig szem előtt legyen. Tökélete..
Alapár 2 122 Ft.-
A Korntex KXBTIE csokornyakkendő azoknak készült, akik szeretik a kifinomult eleganciát ötvözni a céges identitással. Ez a stílusos kiegészítő kiváló minőségű anyagból készült.Legyen szó üzleti rendezvényről vagy csapatépítő estéről, ezzel a csokornyakkendővel biztosan kitűnsz a tömegből. Tegyél egy..
Alapár 1 473 Ft.-
A Korntex KXTIE5 nyakkendővel stílusosan emelheted ki vállalati identitásodat minden üzleti összejövetelen. Ez a nyakkendő magas minőségű anyagból készült.Legyen szó fontos tárgyalásokról vagy céges eseményekről, ezzel a nyakkendővel biztosan professzionális benyomást keltessz. Válassz egy olyan kie..
Alapár 2 122 Ft.-
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)