Menu
Kosár

Gyerek kabát

Gyerek kabátok 

Tartsuk melegen és stílusosan a következő generációt is! Ezek a gyerek kabátok kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy biztosítsák a kényelmet és a védelmet minden időjárási viszony között. Strapabíró kialakításuk és praktikus funkcióik ideálisak a mindennapi használatra, miközben divatos megjelenést kölcsönöznek a kicsiknek. Legyen szó iskolai kirándulásról vagy városi sétáról, ezek a kabátok garantálják, hogy a gyerekek mindig kényelmesen és stílusosan lépjenek ki az ajtón. Legyenek ezek a kabátok a tökéletes választások a jövő generáció számára!

Fedezd fel a B&C Sirocco Kids gyermek esőkabátot! Ez a könnyű és praktikus kabát tökéletes választás a nedves napokra. Vízálló anyagának köszönhetően a gyermeked szárazon és kényelmesen marad az esős időben is. Az emblémázható felület lehetővé teszi, hogy a kabátot egyedi módon személyre szabd. ..
Alapár 3 304 Ft.-
A Result R224JY gyermek kabát tökéletes választás a kicsik számára, biztosítva a meleget és a védelmet a hidegebb napokon. Strapabíró, vízálló anyagból készült, ez a kabát ideális a szabadtéri kalandokhoz, iskolába járáshoz vagy csak a mindennapi használathoz. A fényvisszaverő részletek gondoskodnak..
Alapár 6 961 Ft.-
A Regatta TRA732 gyermek softshell kabát tökéletes választás a szabadtéri kalandokhoz. Vízálló és szélálló anyaga révén minden időjárásban megvédi a kicsiket, miközben a légáteresztő képessége biztosítja, hogy játék közben is kényelmes maradjanak. A kabát emblémázásra is alkalmas, lehetővé téve isko..
Alapár 6 244 Ft.-
Tartsd gyermekedet kényelmesen és stílusosan a Kariban K402 gyermek softshell dzsekiben! Strapabíró anyaga ideális a mindennapos kalandokhoz, míg a vízálló funkció és az állítható mandzsetta extra védelmet biztosít. Emblémázásra alkalmas, így céges logóval is egyedi megjelenést kölcsönözhetsz neki.A..
Alapár 8 260 Ft.-
Fedezd fel a Sol's Surf Kids gyermek esőkabátot! Ez a könnyű és praktikus kabát tökéletes választás a nedves napokra. Vízálló anyagának köszönhetően a gyermeked szárazon és kényelmesen marad az esős időben is. Az emblémázható felület lehetővé teszi, hogy a kabátot egyedi módon személyre szabd. Legye..
Alapár 3 231 Ft.-
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)