Menu
Kosár

Baby törölköző

Baby Törölköző

Fedezd fel cégünk puha és gondoskodó törölközőit babák számára! Kényelmes és bőrbarát anyaguk tökéletes választás a kicsik érzékeny bőrének ápolására. A törölközők emblémázásra is alkalmasak, így egyedi ajándékként is megfelelnek. Válaszd ki a legmegfelelőbb színt és mintát, hogy gyermeked mindig kényelmesen és stílusosan fürödhessen!

The One Towelling Baby Poncho Kismama Termék:Praktikus és kényelmes megoldás a baba fürdetéséhez a The One Towelling Baby Poncho pelenka. Kiváló minőségű anyagból készült, puha és biztonságos érintéssel. Ideális az újszülött fürdetéséhez vagy babaápoláshoz. Emblémázásra is alkalmas, hogy személyre s..
Alapár 3 438 Ft.-
The One Towelling Baby Towel Kismama Termék:Puhán és gondosan ölelje a kisbabát a The One Towelling Baby Towel pelenkával! Kiváló minőségű anyagból készült, puha és biztonságos érintéssel. Ideális az újszülött fürdetéséhez vagy babaápoláshoz. Emblémázásra is alkalmas, hogy személyre szabott ajándékk..
Alapár 2 514 Ft.-
Puha és egyedi stílusú törölköző a kis csodáknak! Az emblémázható Kariban K124 baba törölköző kiváló minőségű anyagból készült, ami rendkívül puha és érzékeny bőrű babákhoz is tökéletes választás. A termék lehetőséget ad arra, hogy a törölközőt személyre szabva képviseld a cégedet, egyedi logókkal, ..
Alapár 3 646 Ft.-
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)