Menu
Kosár

Munka kabát

Fedezd fel cégünk tartós és stílusos munkakabátjait!

Széles választékunkban olyan munkakabátokat találsz, amelyek garantálják a kényelmet és a funkcionalitást a mindennapi munkavégzés során. Strapabíró anyagból készültek, ami hosszú távú védelmet biztosít a kemény munkakörülmények között is. A praktikus tervezés és a sok zseb lehetővé teszi, hogy minden szükséges eszközt könnyen magaddal tudj vinni. A céges logóval ellátott munkakabátok segítenek az egységes megjelenés kialakításában, ami összetartóbbá teszi csapatodat. Legyen szó műhelymunkáról vagy ügyfelekkel való találkozásról, ezek a munkakabátok mindig jól mutatnak és praktikusak. Válassz a különböző stílusok és színek közül, hogy megtaláld a legmegfelelőbbet céged számára, és légy büszke arra, amit viselsz!

Fedezd fel a James & Nicholson JN 1815 Férfi Munkakabátot, mely strapabíró és funkcionális megoldást kínál minden munkaterületre! A kiváló minőségű anyagok és a DuPont™ Sorona® párnázat biztosítja a kényelmet és a meleget, míg a szél- és vízálló tulajdonságok gondoskodnak a védelemről minden idő..
Alapár 40 236 Ft.-
Fedezd fel a stílust és a funkcionalitást a James Nicholson JN 1819 női kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat tökéletes választás minden nő számára, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A strapabíró anyag és a praktikus zsebek garantálják a kényelmet és ..
Alapár 16 296 Ft.-
Fedezd fel a stílust és a funkcionalitást a James Nicholson JN 1820 férfi kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A strapabíró anyag és a praktikus zsebek garantálják a kényelmet és a ..
Alapár 16 296 Ft.-
Fedezd fel a James & Nicholson JN 1846 Férfi Munkakabátot, ami stílusos és praktikus megoldást kínál minden munkaterületre! Víz- és szélálló anyaga, állítható szélességű kapucnija és mandzsettái, valamint praktikus zsebei teszik ideális választássá. Tökéletes lehetőség céges logó felvételére, ho..
Alapár 15 372 Ft.-
Fedezd fel a James & Nicholson JN 810 Férfi Munkakabátot, mely praktikus és strapabíró megoldást kínál minden munkaterületre! A vízlepergető anyag és a kényelmes fleece gallér biztosítja a kényelmet és védelmet a változó időjárási körülmények között. A lecipzározható ujjak és az állítható mandzs..
Alapár 25 788 Ft.-
Fedezd fel a James & Nicholson férfi 3 az 1-ben pilótakabátját! Stílusos és praktikus választás a hidegebb napokra. Vízálló és szélálló anyagból készült, mely megvédi a hidegtől és nedvességtől. Emblémázható, ideális választás céges megrendelőink számára is. Legyen ez a kabát a te stílusos társa..
Alapár 26 460 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN 824 férfi munkakabátot, ami tökéletes választás minden olyan férfi számára, aki a munkahelyen is stílusos és praktikus megjelenést szeretne. A strapabíró anyag és a precíz varrások biztosítják, hogy ez a kabát hosszú távon is megállja a helyét a mindennapi igénybevéte..
Alapár 28 756 Ft.-
Könnyű, rugalmas anyagból készült, jó strapabíró, ugyanakkor ergonomikus kiképzésének és varrásának köszönhetően követi a test vonalát, de nem akadályoz a mozgásban. Puha gallérral, teljes hosszúságában rejtett cipzárral rendelkezik, melyet cipzártakaró vagy viharfedél véd a kopástól és az elhasznál..
Alapár 20 608 Ft.-
James & Nicholson | JN 851 Workwear Summer Softshell Jacket - Color James & Nicholson | JN 851 Workwear Summer Softshell Jacket - Color
Népszerű
Erős, tartós munkabakát, mely vízlepergető, ellenáll a szélőséges időjárási körülményeknek is, ugyanakkor légáteresztő. Ergonomikusan kialakított ujjakkal és varrással rendelkezik, álló galléros, fényvisszaverő részekkel elöl és hátul. Teljes hosszában rejtett cipzárral, melyet cipzártakaró vagy vih..
Alapár 24 136 Ft.-
Különösen erős, tartós anyagból készült, bélelt belsővel, puha gallérral. Vízlepergető és ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek. Ergonomikusan kialakított ujjakkal és szabással rendelkezik, fényvisszaverő részekkel az elején és a hátulján. Meleg és rugalmas, a kabát teljes hosszán cipzárra..
Alapár 28 420 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 71261 férfi munkakabát kiváló választás azok számára, akik a szabadban dolgoznak, és szükségük van egy megbízható, időjárásálló darabra. Ez a kabát nem csak a hideg és a nedvesség ellen nyújt védelmet, de emblémázható felületével lehetőséget biztosít vállalatod logójának el..
Alapár 47 040 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 74085 férfi softshell munkakabát ideális választás azok számára, akik egy könnyű, mégis védő rétegre vágynak a változékony időjárás során. Ez a kabát kiváló mozgásszabadságot biztosít, miközben az emblémázható felület lehetőséget nyújt vállalatod logójának elegáns kiemelésé..
Alapár 31 360 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 74241 női softshell munkakabát a tökéletes ötvözete az eleganciának és a praktikumának, kifejezetten a professzionális nők számára tervezve. Emblémázható felülete lehetővé teszi, hogy vállalatod logóját büszkén viseld, miközben a vízálló és szélálló anyag maximális védelmet..
Alapár 31 360 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 71290 férfi munkakabát a megbízhatóság és stílus magasfokú ötvözete, amely ideális választás a változékony időjárási körülmények között dolgozó szakemberek számára. Az emblémázható terület lehetőséget biztosít vállalati logód elegáns megjelenítésére, miközben a vízálló és szélá..
Alapár 52 920 Ft.-
Helly Hansen | Oxford 73290 Workwear Winter Jacket Helly Hansen | Oxford 73290 Workwear Winter Jacket
Újdonság
A Helly Hansen Oxford 73290 férfi téli munkakabát a legkeményebb téli körülmények között is meleget és védelmet nyújt. Az emblémázható területnek köszönhetően vállalati logód is helyet kaphat ezen a kiváló minőségű kabáton, amely vízálló és szélálló funkcióival maximális védelmet biztosít. A meleg b..
Alapár 56 840 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 74290 férfi softshell munkakabát azoknak készült, akik egyesíteni szeretnék a kényelmet, a mozgásszabadságot és a professzionális megjelenést. Az emblémázható terület lehetővé teszi, hogy vállalati logóddal személyre szabottá tedd, miközben a vízálló és szélálló anyag biztosítj..
Alapár 39 200 Ft.-
A Result R217X férfi láthatósági kabát kiváló választás azok számára, akik maximális biztonságot és láthatóságot igényelnek munkavégzésük során. Kiemelkedő fényvisszaverő csíkokkal ellátott, ez a kabát biztosítja, hogy viselője mindig jól látható legyen rossz fényviszonyok között is. Vízálló és szél..
Alapár 9 061 Ft.-
Fedezd fel a biztonságot és a stílust a Result R218X férfi jól láthatósági kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a ma..
Alapár 9 061 Ft.-
A Result R124X férfi munkakabát kiváló választás a szabadtéri munkavégzéshez, kombinálva a tartósságot, kényelmet és funkcionalitást. Strapabíró anyagból készült, ez a kabát megbízható védelmet nyújt az elemekkel szemben, miközben számos zseb biztosít praktikus tárolási lehetőséget. Az emblémázásra ..
Alapár 11 827 Ft.-
Fedezd fel a Result Work-Guard R305X férfi munkakabátot, ami kiváló választás minden olyan férfi számára, aki a munkaterületen is szeretné megőrizni a stílusát és a funkcionalitást. Strapabíró anyagának köszönhetően ellenáll az igénybevételnek, míg a praktikus zsebek lehetővé teszik az eszközök könn..
Alapár 19 566 Ft.-
A Result Work-Guard R314X férfi munkakabát kiváló választás a professzionális és tartós munkaruházatot keresők számára. Ez a kabát ellenáll a kemény munkakörülményeknek, vízlepergető anyagból készült, így szárazon és kényelmesen tartja viselőjét. Több funkcionális zsebbel rendelkezik, amelyek prakti..
Alapár 12 634 Ft.-
A Result R117X férfi láthatósági kabát ideális választás azok számára, akik a biztonságot és a kényelmet egyaránt fontosnak tartják. Erős fényvisszaverő csíkokkal felszerelve, ez a kabát garantálja, hogy viselője mindig látható legyen alacsony fényviszonyok mellett is. A vízálló anyag és a meleg bél..
Alapár 15 428 Ft.-
Fedezd fel a Result R325F női jól láthatósági munkakabátot! Ez a kiváló minőségű munkaruházat tökéletes választás minden nő számára, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a maximális biztonságot m..
Alapár 14 409 Ft.-
Fedezd fel a Result R325M férfi jól láthatósági munkakabátot! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné biztosítani a maximális biztonságot és stílusosan megjelenni a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a biztonságot m..
Alapár 14 918 Ft.-
Fedezd fel a stílust és a funkcionalitást a Tee Jays 9110 férfi kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A strapabíró anyag és a praktikus zsebek garantálják a kényelmet és a funkcional..
Alapár 22 148 Ft.-
Fedezd fel a stílust és funkcionalitást a Tee Jays 9113 női kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat tökéletes választás minden nő számára, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A strapabíró anyag és a praktikus zsebek garantálják a kényelmet és funkcionalit..
Alapár 22 148 Ft.-
Fedezd fel a stílust és a funkcionalitást a Promodoro 7850 férfi kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. Strapabíró anyagának köszönhetően tartós és kényelmes viseletet biztosít minden..
Alapár 20 899 Ft.-
Fedezd fel a stílust és a funkcionalitást a Promodoro 7855 női kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden nő számára, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A strapabíró anyag és a praktikus zsebek garantálják a kényelmet és a funkciona..
Alapár 19 852 Ft.-
Éttermek, konyhák séfjei számára alkalmas öltözet, mely kényelmes, lehetővé teszi a könnyed mozgást, anyagösszetételének köszönhetően jól tisztítható és minőségét is megőrzi. Hosszú ujjú, tíz gombos, unisex méretezéssel, fekete és fehér színben elérhető. Céges logó, embléma vagy felirat gépi hímzéss..
Alapár 7 504 Ft.-
A Kariban WK6147 férfi munkakabát kiváló védelmet nyújt a külső elemekkel szemben, miközben elegáns és professzionális megjelenést biztosít. Strapabíró anyagból készült, ez a kabát ideális választás a szabadtéri munkavégzéshez, biztosítva a tartósságot és a kényelmet minden körülmények között. Emblé..
Alapár 12 298 Ft.-
Fedezd fel a Kariban WK650 férfi munkakabátot, ami tökéletes választás minden férfi számára, aki stílusosan és praktikusan szeretné megoldani a munkaruha kérdését. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú távon is megállja a helyét, míg a praktikus zsebek biztosítják, hogy minden szükséges eszköz kö..
Alapár 19 634 Ft.-
A Yoko HVK07 férfi láthatósági kabát, amely magas szintű láthatóságot és kényelmet nyújt viselőjének. 100% poliészter anyagból készült, amely antipilling kezeléssel van ellátva, így hosszú távon megőrzi minőségét és megjelenését. A kapucnija állítható, és a kabát több funkcionális zsebbel rendelkezi..
Alapár 10 158 Ft.-
A Yoko HVK08 férfi láthatósági kabátot keresel, ami minden szempontból megfelel a biztonsági és kényelmi elvárásoknak. Ez a 100% poliészter fleece anyagból készült kabát, EN ISO 20471:2013 3. osztályú minősítéssel, nem csak hogy melegen tart, de biztosítja a magas szintű láthatóságot is. Állítható k..
Alapár 10 735 Ft.-
Fedezd fel a biztonságot és a stílust a Yoko HVK09 férfi jól láthatósági kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a maxi..
Alapár 17 623 Ft.-
A Yoko HVVP302 férfi kabát, ami magas láthatóságot és kényelmet biztosít. 100% Oxford poliészterből készült, PU bevonattal, ami vízálló és szélálló, így ideális kültéri munkavégzéshez. EN ISO 20471 és EN 343 szabványoknak megfelelő, 25 mosásig garantált fényvisszaverő képességgel. A kabát állítható ..
Alapár 15 327 Ft.-
Fedezd fel a biztonságot és a stílust a Yoko HVP711 férfi jól láthatósági kabáttal! Ez a kiváló minőségű munkaruházat ideális választás minden férfinak, aki szeretné egyedivé és professzionálissá tenni megjelenését a munkahelyén. A magas láthatóságú anyag és a fényvisszaverő csíkok garantálják a max..
Alapár 34 748 Ft.-
Tételek: 1 - 36 / 36 (1 oldal)