Menu
Kosár

Kötött pulóver

Női kötött pulóverek 

Ezek a női kötött pulóverek kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy garantálják a tartósságot és a kényelmet. Az elegáns és meleg kötött anyag tökéletes választás mindennapi viseletre vagy irodai munkára. Egyszerű, mégis divatos designjük lehetővé teszi, hogy könnyedén viseld őket bármilyen alkalommal. Legyen szó irodai megbeszélésről vagy egyéb vállalati eseményről, ezek a pulóverek ideális választást jelentenek a stílusos megjelenéshez. Válassz a különböző színek és stílusok közül, hogy megtaláld a legmegfelelőbb darabot, és légy mindig divatos és kényelmes!


Ez a női kereknyakú kötött bebújós pulóver a melegség és a stílusos megjelenés zsinórban. A puha és kényelmes anyag biztosítja a kellemes viseletet a nap folyamán, míg az elegáns kialakítás tökéletesen illeszkedik mind a professzionális, mind a casual öltözködéshez. Az emblémázhatósága révén remek l..
Alapár 8 904 Ft.-
James Nicholson JN 658 Kötött Női Pulóver - Emblémázható Termék:Kényelem és személyre szabhatóság találkozása a James Nicholson JN 658 kötött női pulóverben, mely emblémázható felülettel rendelkezik! Kiváló minőségű anyagból készült, amely puha tapintást és kiváló tartósságot biztosít. A klasszikus ..
Alapár 8 904 Ft.-
Fedezd fel ezt a női kötött kereknyakú bebújós pulóvert, amely ideális kiegészítője lesz a hidegebb időszakok gardróbjának. A minőségi anyagokból készült pulóver nem csak meleget biztosít, hanem elegáns és nőies megjelenést is kölcsönöz. A puha, sima kötés kényelmes viseletet garantál, míg a klasszi..
Alapár 14 207 Ft.-
Stedman Kötött Pulóver Nőknek – Emblémázható Termék:Stílus és személyre szabottság találkozása a Stedman Kötött Pulóverrel nőknek, mely emblémázható felülettel rendelkezik! Kiváló minőségű anyagból készült, mely kényelmes viseletet és kiváló tartósságot biztosít. A klasszikus kötött design mellett a..
Alapár 5 936 Ft.-
Stílus és kényelem tökéletes harmóniája! Az emblémázható James Nicholson JN 639 női kötött kardigán kifinomult megjelenést kölcsönöz minden nőnek. A magas minőségű anyag és az elegáns design együttesen garantálják a stílusos megjelenést és a kényelmet. Ideális választás céges eseményekre vagy minden..
Alapár 18 480 Ft.-
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)