Menu
Kosár

Munka polár

Fedezd fel cégünk meleg és kényelmes polár munkaruházatát a hideg napokra!

A polár munkaruházatunk kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a meleget és a kényelmet még a legzordabb időjárási körülmények között is. A puha polár anyag kiválóan szigetel és megóv a hidegtől, miközben lélegzősége megakadályozza a túlmelegedést. A praktikus tervezés és a sok zseb lehetővé teszi, hogy minden fontos eszközt és kelléket mindig magadnál tudj. A céges logóval ellátott polár munkaruházat segíti az egységes megjelenés kialakítását és erősíti a csapat összetartását. Válassz a különböző stílusok és színek közül, hogy megtaláld a legmegfelelőbbet céged számára, és légy készen a hidegebb időjárási körülményekre is a munkaterületen!

Fedezd fel a James Nicholson JN 1817 női kötött pulóvert, mely tökéletes választás céges megrendelőinknek is! Kényelmes és stílusos, ideális viselet mindennapi használatra és üzleti alkalmakra egyaránt. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók vagy minták hozzáadását, így egyedi megjelenés..
Alapár 14 168 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN 1818 férfi kötött pulóvert, amely tökéletes választás céges megrendelőinknek! Kényelmes és stílusos, ideális választás mindennapi viselethez és üzleti alkalmakra egyaránt. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók vagy minták hozzáadását, így egyedi megjelené..
Alapár 14 168 Ft.-
Ez a férfi mikro polár cipzáras pulóver a melegség és a stílus zökkenőmentes egyesítését kínálja. Az ultra könnyű, mégis meleg anyag tökéletes választás a hidegebb időszakokban, legyen szó munkáról vagy szabadidős tevékenységekről. A teljes hosszúságú cipzár praktikusságot biztosít, míg az emblémázh..
Alapár 14 868 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN 864 férfi kötött munka pulóvert, mely tökéletes választás céges megrendelőinknek is! Kényelmes és strapabíró, ideális viselet a munkahelyen vagy szabadidős tevékenységek során. Stílusos és praktikus design, melyet könnyen kombinálhatsz céges egyenruhával vagy más ruha..
Alapár 12 236 Ft.-
Ez a finom polár anyagból készült pulóver ideális választás a hideg időjárásra, garantálva a meleget anélkül, hogy feláldozná az eleganciát. A nőies szabás és a modern kialakítás gondoskodik arról, hogy minden helyzetben jól nézzen ki, legyen szó munkáról, városi sétáról vagy a természetben való kik..
Alapár 14 588 Ft.-
Ez a magas minőségű, puha polár anyagból készült pulóver ideális választás a hidegebb napokra, mely nemcsak meleget biztosít, de elegáns megjelenést is kölcsönöz. A klasszikus szabás és a letisztult design teszi ezt a polárt tökéletes választás mind a munkahelyre, mind a szabadidős tevékenységekhez...
Alapár 14 588 Ft.-
A Helly Hansen Manchester 72096 férfi munka polár pulóver tökéletes választás a hidegebb napokra, amikor extra melegségre és kényelemre van szükséged. Ez a polár pulóver kiváló minőségű anyagból készült, amely melegen tart, miközben lehetőséget ad vállalatod logójának emblémázására. A praktikus kial..
Alapár 25 480 Ft.-
A Helly Hansen Oxford 72026 férfi polár munkapulóver a hidegebb napok elengedhetetlen darabja, amely kiváló meleget és kényelmet biztosít. Az emblémázható terület lehetővé teszi vállalati logód diszkrét, mégis elegáns megjelenítését. A kiváló minőségű polár anyag nem csak hogy melegen tart, de rendk..
Alapár 29 008 Ft.-
Fedezd fel a Kariban WK905 unisex polár munka pulóvert, mely tökéletes választás céges megrendelőinknek is! Kényelmes és meleg, ideális viselet hideg időben és munkavégzés közben. Robusztus anyagból készült, mely ellenáll az igénybevételnek. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók vagy mi..
Alapár 9 761 Ft.-
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)