Menu
Kosár

Láthatósági

Praktikus és biztonságos női láthatósági mellények 

Ezek a láthatósági mellények kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy biztosítsák a munkatársak biztonságát és a cég megfelelőségét. A fényvisszaverő csíkok maximális láthatóságot biztosítanak a sötét vagy alacsony fényviszonyok között is, ezzel növelve a dolgozók biztonságát. A közvetlen stílusnak köszönhetően modern és professzionális megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ideális választás munkaterületeken vagy utcai munkavégzés során. Válassz a különböző méretek és színek közül, hogy megtaláld a legmegfelelőbb mellényt a csapatnak, és biztonságban legyetek minden munkakörnyezetben!

Fedezd fel a Korntex KW02 gyermek jól láthatósági mellényt, mely kiváló választás céges megrendelőinknek! Ideális védelem az alacsony fényviszonyok közötti biztonságos mozgáshoz, gyermekeid számára. Kényelmes viselet és praktikus design jellemzi, megfelelve a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Leg..
Alapár 1 126 Ft.-
Fedezd fel a Korntex KXX217 jól láthatósági mellényt, amely tökéletes választás céges megrendelőinknek! Ideális védelem az alacsony fényviszonyok közötti biztonságos mozgáshoz, biztonságot nyújtva munkavállalóidnak. Kényelmes viselet és praktikus design jellemzi, megfelelve a legmagasabb biztonsági ..
Alapár 862 Ft.-
Fedezd fel a Korntex P100 jól láthatósági poncsót, mely kiváló választás céges megrendelőinknek! Ideális védelem az alacsony fényviszonyok közötti munkavégzéshez, biztonságot nyújtva munkavállalóidnak. Kényelmes viselet és praktikus design jellemzi, megfelelve a legmagasabb biztonsági előírásoknak. ..
Alapár 1 243 Ft.-
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)