Menu
Kosár

Juta

Juta

Fedezd fel cégünk környezetbarát és stílusos jutatáskáit! Ideális választás mindennapi használatra és különleges eseményekhez egyaránt. Kiváló minőségű jutából készültek, és egyedi megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Válaszd ki a kedvenc mintádat és méretedet, hogy stílusosan és környezettudatosan tarthasd a holmijaidat. Mutasd meg a környezettudatosságodat és stílusodat ezekkel a divatos jutatáskákkal!

Westford Mill W407 Unisex Szatyor:Praktikus és stílusos megoldás mindennapi tevékenységeidhez a Westford Mill W407 szatyor. Kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és könnyen tisztítható. Ideális választás bevásárláshoz, kiránduláshoz vagy mindennapi használatra. A klasszikus és letisztult desi..
Alapár 1 159 Ft.-
A Westford Mill W408 juta bevásárlótáska a tartósság és a környezetbarát anyaghasználat tökéletes példája. Laminált Juta anyagból készült, 29 literes űrtartalommal, és pamutból készült hordozófülekkel van ellátva, ami kényelmes viseletet biztosít.Anyaga: laminált jutaPamut fogantyúk, hossz: 37cm, űr..
Alapár 1 378 Ft.-
Fedezd fel az egyedi stílust és a környezetbarát lehetőségeket ezzel a Westford Mill juta táska. Kézzel szőtt juta anyagból készült, ami nemcsak divatos, de környezetbarát is. Kényelmes és praktikus, ideális mindennapi használatra vagy városi kalandokhoz.Legyen ez a táska a tudatos vásárlás és a stí..
Alapár 683 Ft.-
Fedezd fel stílusod új alappillérét a Westford Mill juta táskával! Természetes, mégis stílusos, ez a táska tökéletes választás mindennapi használatra. Praktikus zsebekkel és strapabíró kialakítással rendelkezik, hogy a mindennapok könnyebbé váljanak. Legyen az öko-tudatos választásod!Anyaga: 100% la..
Alapár 980 Ft.-
Westford Mill W422 Unisex Szatyor:A Westford Mill W422 szatyor ideális választás minden napra. Kiváló minőségű anyagból készült, tartós és könnyen tisztítható. A klasszikus és letisztult designnek köszönhetően tökéletes kiegészítője lesz a mindennapi tevékenységeknek, bevásárlásnak vagy akár a város..
Alapár 1 456 Ft.-
Fedezd fel az egyedülálló stílust és kényelmet ezzel a Westford Mill jutatáskával! Ideális társ mindennapi használatra vagy városi kalandokhoz. Kézzel szőtt juta anyagból készült, mely környezetbarát és rendkívül tartós.Legyen ez a táska a stílusos és tudatos választásod minden utazáshoz és mindenna..
Alapár 1 226 Ft.-
A Westford Mill W447 juta táska tökéletes választás a környezettudatos bevásárláshoz és üzleti ajándékozáshoz. 72% juta és 28% pamutból készült, laminált anyaggal, amely tartósságot és elegáns megjelenést biztosít. 21 literes űrtartalommal és 55 cm hosszú, vastag fogantyúkkal rendelkezik, ami kényel..
Alapár 1 602 Ft.-
Westford Mill W450 Unisex Szatyor:Ez a Westford Mill W450 szatyor tökéletes választás minden napra. Kiváló minőségű anyagból készült, tartós és könnyen tisztítható. Ideális választás mind a bevásárláshoz, mind a mindennapi tevékenységekhez. A praktikus és stílusos design biztosítja, hogy mindig kény..
Alapár 1 226 Ft.-
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)