Menu
Kosár

Sport

Női sport galléros póló

Ruházat, ami veled tart a csúcsteljesítményhez! Ezek a női sport galléros pólók nemcsak stílusosak, de a mozgás szabadságát is biztosítják. Legyen szó futásról, edzésről vagy bármilyen sporttevékenységről, ezek a pólók optimális kényelmet és légáteresztő anyagokat kínálnak. Legyenek a sportruhatárad elengedhetetlen részei, hogy te is felfedezd a teljesítményed határait! 

Ismerkedj meg ezzel a női galléros rövid ujjú pólóval, amely kiválóan alkalmas vállalati öltözéknek. A magas minőségű poliészter és elasztán keverékéből készült anyag biztosítja az optimális kényelmet és rugalmasságot egész napos viselés során. A sima felület kiválóan alkalmas gépi hímzésre és emblé..
Alapár 6 854 Ft.-
Kényelem és elegancia találkozik ebben a női galléros rövid ujjú pólóban, amely tökéletes választás az emblémázásra és gépi hímzésre. A magas minőségű, légáteresztő anyag garantálja a tartós viselhetőséget és a könnyű karbantartást. Ideális választás céges rendezvényekre és egyenruhának is. Szerezd ..
Alapár 3 024 Ft.-
Fedezd fel a Tee Jays női galléros sport pólóját! Gépi hímzésre alkalmas. Kényelmes és könnyű anyagának köszönhetően ideális választás minden sporttevékenységhez. A póló modern és stílusos kialakítása mellett emblémázásra is alkalmas, így céged logójával egyedivé teheted. Legyen szó futásról, edzésr..
Alapár 6 854 Ft.-
A James & Nicholson női galléros rövid ujjú sport pólója ideális választás aktív napokra. Gépi hímzésre alkalmas. A légáteresztő, gyorsan száradó anyag gondoskodik a maximális kényelemről és frissességről, akár edzés, akár egyéb szabadidős tevékenység során. A sportos kialakítás és a dinamikus s..
Alapár 6 832 Ft.-
Spiro | S177F Ladies' Team Piqué Polo Spiro | S177F Ladies' Team Piqué Polo
Népszerű
Fedezd fel a Spiro női galléros sport pólóját! Gépi hímzésre alkalmas. Kiváló választás minden sporttevékenységhez, legyen szó futásról, edzésről vagy bármilyen más mozgásformáról. A póló kényelmes és könnyű, így tökéletes választás a dinamikus életmódhoz. Emellett emblémázásra is alkalmas, így egye..
Alapár 5 096 Ft.-
A női galléros sport póló tökéletes választás azok számára, akik a sportos eleganciát keresik. Gépi hímzésre alkalmas. A rövid ujjú design és a kiváló minőségű, lélegző anyag maximális kényelmet biztosít mozgás közben. Az emblémázás lehetősége révén kiválóan alkalmas sportcsapatok számára vagy céges..
Alapár 7 560 Ft.-
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)