Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/admin/web/cegespolo.info/public_html/system/library/multilingual_seo.php on line 83 Textiltáska emblémázás
Menu
Kosár
Textiltáska

Környezetbarát nagyon jó alternatíva
műanyag zacskók helyett

Textiltáska, vászon szatyor. Nagyszerűség az egyszerűség mögött.

Kiállítás, konferencia, sportesemény, meeting. A céges rendezvények mindegyikén kiváló reklámeszköz. Egyszerűen átadható, önmagában ajándékként is használható. Bármilyen egyéb reklámtermék, info sheet elhelyezhető benne és biztos, hogy nem a kukában köt ki,
vagy a polcon porosodik.

Életkoról, nemtől és a vállalat piacon betöltött szerepétől függetlenül könnyen alkalmazható. Tartós és gazdaságos megoldás, mely egyszerűen a vállalat arculatához igazítható.

textiltaska manufacturing
textil

Tucat vászonból egyedi darabok.

Egyszerű téglalap két füllel, mégis az egyik legjobb reklámeszközöd lehet. Miért? A színe azonnal a cégedhez köthető. Egy jól eltalált minta, vagy felirat a logóddal azonnal felkelti a figyelmet. Must have érzést kelt, viselője nem a tucat táskát látja benne, hanem büszkén akasztja a vállára.

Nem direkt reklám, nem tolsz senkinek az arcába eladást, mégis ott vagy és észrevétlenül keltesz vásárlási vágyat. Észrevétlenül, tudat alatt építed a brand ismeretet és a lojalitást. Többféle színben és méretben rendelhetők, gépi hímzésre, céges logók, vagy emblémák elhelyezésére is kiválóan alkalmasak.

A Nap erejével, zölden dolgozunk

A munkánk mellett a környezetért is felelősséget vállalunk. Gépeink áramellátását 100%-ban napelemekből nyert, fenntartható energiával fedezzük. Így a gyártási folyamatunk tökéletesen környezetbarát

Környezetbarát, alapdarab, örök darab.

Termékdíj szigorítások, tiltások. Ne a törvények, hanem önmagad, és a környezeted miatt legyél öko, zöld, környezettudatos.

A műanyag nem opció, a papír gyorsan tönkremegy, a vászon hosszú távon is a legjobb megoldás.

Kiváló alapanyagok. 100% pamutból és újrahasznosított pamutból. Könnyen tisztán tarthatóak, strapabíróak és gyönyörűen hímezhetőek. Vasalhatóak és szárítógépben száríthatóak. A színüket és formájukat sokáig megőrzik.

Textiltáska emblémázáshoz ajánljuk!

Ezekkel a termékekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ha ezeket a termékeket választod a textiltáska emblémázáshoz, akkor nem csak a himzés minőségével,
hanem a termék minőségével is ki fogsz tűnni a konkurenciáid közül.

Ne feledd! Ha legalább 50 terméket vásárolsz tőlünk és velünk hímezteted, akkor 3% kedvezményt adunk a termékek árából.

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső