Menu
Kosár

3 in 1

Női 3 az 1-ben 

Kiváló választás a cég számára is! Ezek a női 3 az 1-ben kabátok nemcsak stílusosak és praktikusak, de tökéletes lehetőséget kínálnak arra is, hogy a vállalat logóját vagy márkáját is képviseljék. Különféle rétegek kombinálásával alkalmazkodhatsz az időjáráshoz és az üzleti eseményekhez egyaránt. Legyen szó tárgyalásról vagy szabadidős rendezvényről, ezek a kabátok garantálják, hogy munkatársaid mindig stílusosan és céges szellemiségben léphessenek ki az ajtón. Válaszd a minőséget és az eleganciát, hogy a cég mindig kiemelkedjen!

A James Nicholson JN 1153 női 3 az 1-ben kabát minden női szekrény alapdarabja lehet. Vízálló külső réteggel, meleg béléssel és cipzáras belső mellénnyel rendelkezik, így tökéletes választás az változékony időjárási körülményekhez. Emblémázásra alkalmas, így céges megrendelőink igényeit is kielégíti..
Alapár 22 428 Ft.-
Legyen szó hideg téli napokról vagy esős időjárásról, a Result R400F női 3 az 1-ben kabát mindig tökéletes választás. Vízálló, szélálló és légáteresztő rétegeivel egész évben kényelmes viseletet biztosít. A kabát emblémázásra alkalmas, így céges logóval is személyre szabható.Anyaga: 200g/m², kívül: ..
Alapár 24 702 Ft.-
A Regatta TRA152 női 3 az 1-ben kabát a változatos időjárási viszonyokhoz igazodik, így tökéletes társad lesz minden kalandban. A vízálló külső és a kivehető meleg bélés kombinációja biztosítja, hogy minden körülmények között kényelemben és melegen maradj. Emblémázási lehetőségével céglogóval is ell..
Alapár 19 824 Ft.-
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)