Menu
Kosár

B&C Collection

A B&C a konstans, megbízható minőséggel, a mindig gyors és precíz kiszolgálással 2020-ra Európa egyik vezető brandje lett. A B&C piké pólók alapanyaga a gondosan megtervezett és kivitelezett, “gyűrűs fonással” készült pamut, mely tökéletes alapja a gépi hímzésnek, és az elegáns megjelenésnek. A hímzés az alapanyagnál kezdődik. A SAFRAN piké pólók a megrendelők kedvencei: mert élmény vele dolgozni: a kitűnő alapanyagnak köszönhetően a logó mindig szépen mutat. B&C ahol a minőség számokban is megmutatkozik.

B&C | My Polo 180 Piqué Polo B&C | My Polo 180 Piqué Polo
Népszerű
Fedezd fel a B&C My Polo 180 galléros pólót, amely a cégünk zászlóshajója. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas. Ez az időtlen, klasszikus modern és könnyedén viselhető póló a legmagasabb minőségű anyagokból készült. A magas sűrűségű finom piqué anyagnak köszönhetően kellemesen puha tapintása va..
Alapár 2 520 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Polo 180 női galléros pólót, ami időtlen, klasszikus modern és könnyedén viselhető, kiváló minőségű anyagból készült. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a nőknek tervezett póló egy meghatározó darab a ruhatáradban. A magas sűrűségű finom piqué anyag rendkívül puha tapintást é..
Alapár 2 520 Ft.-
Fedezd fel ezt a B&C ID.001 férfi galléros rövid ujjú pólót, amely tökéletes választás mindennapi viselethez és üzleti alkalmakhoz egyaránt. A kiváló minőségű pamutból készült póló kényelmes és lélegző, ideális a hosszú napokra. A klasszikus galléros dizájn eleganciát kölcsönöz, míg a letisztult..
Alapár 1 786 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Polo 210 női galléros pólót, ami időtlen, klasszikus modern és kiváló minőségű anyagból készült. Gépi hímzésre és emblémázásra kiválóan alkalmas.Ez a nőknek tervezett póló egy meghatározó darab a ruhatáradban. A magas sűrűségű finom piqué anyag kellemesen puha tapintást és ki..
Alapár 3 343 Ft.-
Az elegancia és a praktikum összhangja a B&C ID.001 női galléros pólóban, amely tökéletes kiegészítője lehet a céges ruhatárnak. Gépi hímzésre és emblémázásra kiválóan alkalmas. Ez a kényelmes, 100% pamut piqué anyagból készült póló különleges figyelmet fordít a részletekre, mint például a finom..
Alapár 1 786 Ft.-
B&C | Safran Piqué Polo B&C | Safran Piqué Polo
Népszerű
Ismerd meg a B&C Safran férfi galléros rövid ujjú pólót, amely stílusos és praktikus kiegészítője lehet bármely öltözéknek. A minőségi pamut anyagból készült póló kivételes kényelmet nyújt, miközben a lélegző tulajdonsága biztosítja a hűvösséget és frissességet a meleg napokon. A klasszikus gall..
Alapár 2 649 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Polo 210 férfi galléros pólót, ami időtlen, klasszikus modern és kiváló minőségű anyagból készült. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a magas sűrűségű finom piqué anyag kellemesen puha tapintást és kivételes nyomtathatóságot biztosít. Választhatok a lenyűgöző 30 szín és 8 mér..
Alapár 3 343 Ft.-
Fedezd fel a B&C Safran sport kék férfi galléros rövid ujjú pólót, amely tökéletes választás minden sportos és üzleti alkalomra egyaránt. Ez a póló kiváló minőségű pamutból készült, ami biztosítja a maximális kényelmet és tartósságot. A vibráló kék szín frissességet visz a megjelenésbe, míg a kl..
Alapár 4 222 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Eco Polo 65/35_° férfi galléros pólót, ami egy időtlen modern klasszikus, kifejlesztve RCS* újrahasznosított poliészterrel és Better Cottonnal. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a kivételes légáteresztő finom piqué anyag rendkívül puha tapintású és könnyen kezelhető. A könny..
Alapár 2 570 Ft.-
A B&C Inspire Polo férfi galléros póló azok számára készült, akik értékelik a minőséget és a környezettudatos gyártást. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a 100% organikus pamutból készült póló nemcsak rendkívül kényelmes viselet, hanem fenntartható is. A stílusos, testhezálló szabás és a klasszikus gall..
Alapár 2 307 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Polo 180 Long Sleeve  férfi galléros pólót, ami időtlen, klasszikus modern és könnyedén viselhető, készült kiváló minőségű anyagból. Gépi hímzéshez és emblémázáshoz kiválóan alkalmas.Ez a sokoldalú póló, a magas sűrűségű finom piqué anyagnak köszönhetően, kellemesen puha..
Alapár 3 489 Ft.-
Fedezd fel férfiaknak szánt remek választásunkat, a B&C My Polo 210 Long Sleeve férfi galléros pólót! Gépi hímzéshez és emblémázáshoz is kiválóan alkalmas.Ez az időtlen, klasszikus és modern darab magas minőségű anyagból készült. A sokoldalú póló puha tapintással és kivételes nyomtathatósággal r..
Alapár 4 385 Ft.-
Az elegáns megjelenés és a funkcionális kényelem találkozik a B&C ID.001 LSL férfi hosszú ujjú galléros pólójában. Gépi hímzésre, emblémázásra kiválóan alkalmas.Készült 100% pamut piqué anyagból, ez a póló tökéletes választás azok számára, akik hűvösebb napokon is szeretnék képviselni vállalatuk..
Alapár 2 974 Ft.-
A B&C gyár továbbfejlesztette a népszerű Safran termékcsaládot, amely most új néven, és még jobb minőséggel jelentkezik: bemutatjuk a csodálatos My Polo kollekciót! A Safran termékek a készlet erejéig rendelhetőek. A hosszú ujjú B&C Safran LSL a Safran család hosszú ujjú tagja. Gépi hím..
Alapár 0 Ft.-
A B&C Inspire Polo női galléros póló az elegancia és a fenntarthatóság tökéletes egyensúlyát kínálja. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a 100% organikus pamutból készült darab nemcsak környezetbarát, hanem rendkívül kényelmes is. A finoman szabott, nőies vonalvezetés és a klasszikus galléros kialakítás ..
Alapár 2 307 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Eco Polo 65/35_° női galléros pólót, amely egy időtlen, modern klasszikus, kifejezetten neki tervezve RCS* újrahasznosított poliészterrel és Better Cottonnal. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a kivételes légáteresztő finom piqué anyag rendkívül puha tapintású és könnyen kezelhető. A..
Alapár 2 570 Ft.-
A B&C gyár továbbfejlesztette a népszerű Safran termékcsaládot, amely most új néven, és még jobb minőséggel jelentkezik: bemutatjuk a csodálatos My Polo kollekciót! A Safran termékek a készlet erejéig rendelhetőek. A B&C Safran TT galléros póló női változata. Gépi hímzésre alkalmas. Kiv..
Alapár 0 Ft.-
Fedezd fel a B&C My Polo 180 Long Sleeve női változatát, ami időtlen, klasszikus, könnyen viselhető és kiváló minőségű anyagból készült. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a sokoldalú póló, a magas sűrűségű finom piqué anyagnak köszönhetően, kellemesen puha tapintást és kivételes nyomtathatóságo..
Alapár 3 489 Ft.-
Tökéletes választás számodra, ha egy pólót keresel, amelyet gépi hímzett emblémával szeretnél személyre szabni. A B&C My Polo 210 Long Sleeve kiemelkedő minőségű anyagból készült, amely tökéletes alapot biztosít a hímzett logók és emblémák számára. A finom piqué anyag magas sűrűsége biztosítja a..
Alapár 4 385 Ft.-
A B&C gyár továbbfejlesztette a népszerű Safran termékcsaládot, amely most új néven, és még jobb minőséggel jelentkezik: bemutatjuk a csodálatos My Polo kollekciót! Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.A Safran termékek a készlet erejéig rendelhetőek. A női hosszú ujjú B&C Safran LSL a Safra..
Alapár 0 Ft.-
Fedezd fel a B&C ID pólócsaládot, amelyet az "vissza az alapokhoz" szlogen ihletett. A B&C ID.001 / women klasszikus női szabású, hosszú ujjú, galléros pólót úgy tervezték, hogy tökéletes kiegészítője legyen az alap B&C ID.001 pólónak. Gépi hímzésre,emblémázásra rendkívül alkalmas.Ez a m..
Alapár 2 974 Ft.-
Fedezd fel a klasszikus rövid ujjú B&C unisex pólót, ami több mint 30 színben kapható. Gépi hímzésre és emblémázásra alkalmas.A környakas kialakítás tökéletes választás céglogó hímzésére. Ez a tartós póló ideális választás céges használatra. Hímzett logóval ellátva garantáltan elegáns megjelenés..
Alapár 1 064 Ft.-
Fedezd fel a B&C E190 LSL férfi hosszú ujjú pólóját, ami ideális választás azok számára, akik a kényelmet és az egyszerű stílust részesítik előnyben. Gépi hímzésre, emblémázásra alkalmas.A 100% pamut anyag kiváló minőségű kényelmet biztosít, míg a sűrű szövés növeli az anyag tartósságát, így a p..
Alapár 2 022 Ft.-
Fedezd fel a B&C Inspire LSL T Men férfi organikus pamut hosszú ujjú pólóját, amely ideális választás céges megrendelőink számára is! Kiváló minőségű organikus pamutból készült, kényelmes viselet mindennapi használatra és az üzleti alkalmakra egyaránt. Gépi hímzésre, emblémázásra kiválóan alkalm..
Alapár 2 262 Ft.-
Fedezd fel a B&C Perfect Pro férfi munkapólót, amely egyesíti a stílust és a funkcionalitást! Gépi hímzésre, emblémázásra alkalmas. Strapabíró anyagból készült, hogy bírja a mindennapos használatot és a kemény munkát is. Az egyedi design és a kényelmes szabás garantálja a maximális mozgásszabads..
Alapár 3 214 Ft.-
Fedezd fel a B&C Athletic Move férfi ujjatlan pólót, ami tökéletes választás a sportos stílus kedvelőinek! Gépi hímzéshez, emblémázáshoz kifejezetten ajánlott.Kényelmes és strapabíró anyagból készült, hogy biztosítsa a maximális mozgásszabadságot és kényelmet. Az egyedi design és a széles színsk..
Alapár 1 333 Ft.-
B&C | #E190 /women Heavy Ladies' T-Shirt B&C | #E190 /women Heavy Ladies' T-Shirt
Népszerű
Ismerd meg a klasszikus rövid ujjú B&C női pólót, mely több mint 30 színben elérhető. Gépi hímzéshez, emblémázáshoz kifejezetten ajánlott.A kerek nyakú dizájn remek alap a céglogó hímzéséhez. Ez a tartós, elegáns megjelenést biztosító póló kiváló választás céges öltözéknek. A hímzett emblémával ..
Alapár 1 064 Ft.-
Az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációja a B&C E190 LSL női hosszú ujjú pólóban. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Készült 100% pamut anyagból, ez a póló kiemelkedő minőséget és tartósságot kínál. A nőies, szűkített szabás és a kerek nyakú kivágás modern, letisztult megjelenést biztosít, ..
Alapár 2 022 Ft.-
Fedezd fel a B&C Inspire LSL T Women női organikus hosszú ujjú pólót, ami tökéletes választás céges megrendelőinknek is! Gépi hímzésre, emblémázásra kiválóan alkalmas.Környezetbarát organikus anyagból készült, mely kényelmes viseletet biztosít mindennapi viseléshez és az üzleti megbeszélésekhez ..
Alapár 2 262 Ft.-
Divat és kényelem az apróságoknak! Gépi hímzésre alkalmas.Az emblémázható B&C Exact Kids 150 gyermek póló kiváló választás minden fiatal divatkedvelőnek. Kényelmes viseletet biztosít, miközben lehetőséget ad arra, hogy a gyermeked stílusosan képviselje a cégedet vagy szervezetedet. A kiváló minő..
Alapár 834 Ft.-
A B&C Organic Zipped Hood férfi pulóver azok számára készült, akik nemcsak a stílust, hanem a fenntarthatóságot is fontosnak tartják. Gépi hímzésre rendkívül alkalmas.Ez a kapucnis pulóver 100% organikus pamutból készül, így nemcsak kényelmes, hanem környezetbarát választás is. A teljes hosszúsá..
Alapár 7 515 Ft.-
A B&C King Zipped Hood férfi kapucnis pulóver tökéletes választás azok számára, akik a kényelmet és a praktikus stílust részesítik előnyben. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.A sűrű szövésű, tartós anyagból készült pulóver kiválóan alkalmas mindennapi használatra, és megbízható melegséget nyújt a ..
Alapár 8 316 Ft.-
Fedezd fel az ID.203 B&C férfi kapucnis pulóvert, amely tökéletes egyensúlyt képvisel a stílus és a kényelem között. Gépi hímzésre, emblémázásra alkalmas így még jobban kiemeli céged egyediségét.270g/m² súlyú, 50% pamut és 50% poliészter keverékének köszönhetően egész évben ideális viselet. A hú..
Alapár 4 418 Ft.-
Fedezd fel a B&C Organic Hooded férfi kapucnis pulóvert, amely tökéletes választás a környezettudatos vállalatok számára. Gépi hímzésre, emblémázásra alkalmas ,így még jobban ki tűnhetsz a tömegből.Készült 100% organikus pamutból, ez a pulóver nemcsak puha és kényelmes, hanem fenntartható is. A ..
Alapár 6 166 Ft.-
A B&C ID.202 50/50 férfi pulóver a praktikum és a modern dizájn tökéletes egyesítése. Gépi hímzésre készült logóval még egyedibbé teheted cégedet.Ez a pulóver 50% pamut és 50% poliészter keverékéből készült, amely biztosítja az anyag tartósságát és könnyű karbantarthatóságát. A kereknyakú stílus..
Alapár 3 164 Ft.-
A B&C Organic Crew Neck férfi pulóver a kényelem és az ökológiai tudatosság zászlóvivője. Gépi hímzésre és emblémázásra is kiválóan alkalmas. Ez a 100% organikus pamutból készült kereknyakú pulóver nemcsak rendkívül puha és kényelmes, hanem környezetbarát is. A minimalista dizájn elegáns megjele..
Alapár 4 990 Ft.-
A B&C Organic Zipped Hood női kapucnis pulóver a stílus és a fenntarthatóság tökéletes keveréke. Gépi hímzéssel készített egyedi logóval még jobban kiemelkedhetsz a tömegből.Készült 100% organikus pamutból, ez a pulóver nemcsak rendkívül kényelmes, hanem környezetbarát is. A teljes hosszúságú ci..
Alapár 7 515 Ft.-
A B&C Queen Zipped Hood női kapucnis pulóver a modern női gardrób elengedhetetlen darabja, amely elegáns és funkcionális egyben. Gépi hímzésre és emblémázásra alkalmas felülete lehetővé teszi hogy cégedet még jobban kiemeld a tömegből. Ez a pulóver 50% pamut és 50% poliészter keverékéből készül,..
Alapár 8 316 Ft.-
Az elegáns és környezettudatos választás a B&C Organic Hooded női kapucnis pulóver. Gépi hímzéssel illetve emblémázással még jobban egyedivé tehető ez az organikus pulóver.Ez a termék 100% organikus pamutból készült, ami nemcsak rendkívül puha és kényelmes, de fenntartható is. A kapucnis dizájn ..
Alapár 6 166 Ft.-
A B&C Organic Crew Neck női pulóver a kényelem és az ökológiai tudatosság zászlóvivője. Gépi hímzéssel készített logóval még egyedibbé teheted vállalkozásodat.Készült 100% organikus pamutból, ez a kereknyakú pulóver nemcsak puha és kényelmes, de fenntartható is. A minimalista kialakítás elegáns ..
Alapár 4 990 Ft.-
B&C férfi mellény, párnázott, rendkívül tartós, erős anyagból készült, elöl, a mellény teljes hosszában cipzáras, amelyet takarás, fedés védi a külső hatásoktól. Gépi hímzésre , emblémázásra alkalmas.Kényelmes viselet, amely nem akadályoz a mozgásban, melegen tart, így alkalmas lehet a hűvösebb ..
Alapár 13 378 Ft.-
Fedezd fel a B&C Sirocco Kids gyermek esőkabátot! Ez a könnyű és praktikus kabát tökéletes választás a nedves napokra. Vízálló anyagának köszönhetően a gyermeked szárazon és kényelmesen marad az esős időben is. Az emblémázható felület lehetővé teszi, hogy a kabátot egyedi módon személyre szabd. ..
Alapár 3 304 Ft.-
Ismerkedj meg a B&C Hooded Softshell férfi kabáttal, amely minden szakmai kihívásra felkészülten tart. Gépi hímzésre, emblémázásra alkalmas.A kapucnival ellátott dizájn biztosítja, hogy a változékony időjárás se zavarjon meg titeket munka közben. Könnyű, lélegző anyagból készült, így kényelmes v..
Alapár 16 677 Ft.-
Fedezd fel a B&C ID.701 softshell férfi kabátot, amely tökéletes választás minden céges megjelenéshez. Gépi hímzéssel, emblémával még egyedibbé teheted céged arculatát.Kiváló minőségű, vízálló anyagból készült, így az időjárás nem szabhat határt a munkának. A modern szabásvonal elegáns megjelené..
Alapár 8 165 Ft.-
Fedezd fel a férfi parka kabátot a B&C-től! Kiválóan alkalmas gépi hímzésre, emblémázásra.Ez a stílusos és praktikus kabát ideális választás a hideg időszakokra. Strapabíró anyagból készült, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A parka modern és kifinomult megjelenése mellett emblémázás..
Alapár 12 158 Ft.-
B&C | Sirocco Unlined Windbreaker B&C | Sirocco Unlined Windbreaker
Népszerű
B&C Sirocco férfi széldzseki, kabát vízálló anyagból készült, kényelmes, könnyű viselet, remek megoldás szeles, esős időben. Magas gallérrésszel rendelkeznek, mely védi a nyakat. Praktikus zsebekkel, szűkített ujjakkal és alul behúzó zsinórral készült. Divatos, igényes és ízléses megjelenést köl..
Alapár 3 304 Ft.-
A B&C Hooded Softshell női kabát tökéletes kiegészítője minden professzionális megjelenésnek. Gépi hímzésre, emblémázásra kifejezetten ajánlott.A stílusos kapucni védelmet nyújt a szél és eső ellen, miközben a szabás nőies vonalat követ, hangsúlyozva viselőjének eleganciáját. Az anyaga könnyű és..
Alapár 16 677 Ft.-
A B&C ID.701 softshell női kabát egyesíti a funkcionalitást és az elegáns megjelenést, amely elengedhetetlen a professzionális környezetben. Gépi hímzésre, emblémázásra ajánlott.Kiváló minőségű, víztaszító anyaga biztosítja, hogy az időjárás ne befolyásolja a napotokat. A testre simuló szabás nő..
Alapár 8 165 Ft.-
A B&C Real női parka kabát tökéletes választás a hideg hónapokra, elegáns és praktikus kialakítással. Gépi hímzésre , emblémázásra kifejezetten ajánlott.Vízálló külső rétege megvédi viselőjét az eső és hó ellen, míg a bélése melegen tart. A hosszított szabás növeli a komfortérzetet, miközben a d..
Alapár 12 158 Ft.-
A B&C férfi rövid nadrág ideális választás a nyári napokra és a sporttevékenységekhez. Gépi hímzésre, emblémázásra alkalmas.Könnyű, lélegző anyagának köszönhetően kényelmes viselet akár hosszabb ideig is. A rugalmas derék és a húzózsinór biztosítja az optimális illeszkedést és a kényelmes visele..
Alapár 3 293 Ft.-
Tételek: 1 - 50 / 50 (1 oldal)