Menu
Kosár

Takaró

Takaró

Nézd meg céges takaróink különleges választékát, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek minden munkahelyi környezetnek. Ezek a takarók nem csak praktikusak, hanem kiválóan alkalmasak arra is, hogy cégetek logójával ellátva erősítsétek a márkátokat. Legyen szó egy hűvös irodáról, vagy egy kellemes kinti rendezvényről, a céges takaróink biztosítják a kényelmet és a stílust. 

Fedezd fel a James Nicholson JN 1906 polár takarót, ami tökéletes választás céges megrendelőinknek! Kényelmes és meleg, ideális otthoni vagy utazási használatra. Strapabíró anyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú kényelmet és melegséget. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók va..
Alapár 5 516 Ft.-
James & Nicholson | JN 950 Polár Takaró James & Nicholson | JN 950 Polár Takaró
Népszerű
Fedezd fel a James and Nicholson JN 950 polár takarót, mely kiváló választás céges megrendelőink számára! Kényelmes és meleg, ideális otthoni vagy utazási használatra. Strapabíró anyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú kényelmet és melegséget. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges lo..
Alapár 3 668 Ft.-
Fedezd fel a James and Nicholson JN 951 polár takarót, ami tökéletes választás céges megrendelőinknek! Kényelmes és meleg, ideális otthoni vagy utazási használatra. Strapabíró anyagból készült, mely biztosítja a hosszú távú kényelmet és melegséget. Az emblémázható felület lehetővé teszi céges logók ..
Alapár 3 864 Ft.-
Ismerd meg a James and Nicholson JN-952 polár takarót, amely ideális választás azok számára, akik a kényelmet és az eleganciát szeretnék ötvözni vállalati ajándékok formájában. Ez a takaró kiváló minőségű, extra puha polár anyagból készült, így garantálja a meleget és a komfortot bárhol, bármikor. A..
Alapár 5 180 Ft.-
A JN 953 piknik polár takaróval minden kirándulás kényelmesebbé válik! Ez a 160g/m² súlyú, 100% poliészterből készült puha takaró, PVC bevonatú vízálló aljával, tökéletes választás a szabadban történő pihenéshez. Könnyedén összecsomagolható és hordozható, köszönhetően a praktikus fogantyúnak, mérete..
Alapár 5 516 Ft.-
A JN 954 polár takaróval stílust viszel a kényelembe! Ez a 210g/m² súlyú, 100% poliészter anyagból készült takaró nem csak meleg és puha, hanem merész grafikai mintájával, amely mindkét oldalán megjelenik, igazi design darabot is hoz létre otthonodban. A belsőépítészeti trendek színeiben kivitelezet..
Alapár 4 648 Ft.-
Bújj bele a melegbe a JN 955 Velour polár takaróval! Ez a 440g/m² súlyú, 100% poliészterből készült luxus takaró kiváló minőségű, puha velúr felületével és laminált, sherpa gyapjú aljával garantálja a maximális kényelmet és melegséget. Mérete, 130x180 cm, tökéletesen elegendő egy kényelmes pihenéshe..
Alapár 8 372 Ft.-
Találkozz a James & Nicholson JN-957 polár takaróval, a tökéletes választással, amely ötvözi a kényelmet, a stílust és a minőséget. Ez a takaró kiváló minőségű polár anyagból készült, ami extra puhaságot és meleget biztosít hideg napokon, legyen szó irodai használatról vagy kültéri tevékenységek..
Alapár 2 212 Ft.-
Ismerkedj meg a Result Recycled R939X újrahasznosított polár takaróval, ami nem csak kényelmet és meleget nyújt, de környezettudatos választás is egyben! Ez a takaró 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, így vállalatod elkötelezettségét fejezi ki a fenntarthatóság iránt. Tökéletes választás ..
Alapár 5 645 Ft.-
A Result R039X polár takaró kényelmes és meleg megoldást nyújt otthoni használatra vagy a szabadban történő kikapcsolódáshoz. Puha polár anyagból készült, tökéletes társ a hűvösebb estéken, piknikeken vagy sporteseményeken. Könnyen hordozható és tárolható, így bárhová magaddal viheted. Az emblémázás..
Alapár 5 880 Ft.-
Fedezd fel a Sol's Plaid polár takarót, amely tökéletes kiegészítője lehet minden vállalati ajándékozási programnak vagy kültéri eseménynek! Ez a magas minőségű, puha polár takaró garantálja a meleget és a kényelmet, legyen szó irodai légkondicionáló által hűtött helyiségekről vagy szabadban tartott..
Alapár 3 942 Ft.-
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)