Menu
Kosár

SOL's Collection

A Sol's Collection egy dinamikus és innovatív márkát képvisel a promóciós textíliák és a divat világában, mely a kifinomult stílust és a kiváló minőséget ötvözi. A termékválaszték széleskörű, beleértve a pólókat, ingeket, pulóvereket és kiegészítőket, melyek minden alkalomra tökéletes megjelenést biztosítanak. Különös figyelmet fordítanak az anyagok kiválasztására és a fenntartható gyártási folyamatokra, így a Sol's termékek nem csak stílusosak, de környezetbarátok is. Az emblémázhatóság révén kiválóan alkalmasak vállalati brandingre, eseményekre vagy egyedi ajándékokra. A Sol's Collection azok számára ideális választás, akik a minőséget és a felelősségteljes divatot egyaránt fontosnak tartják.

SOL'S | Summer II Piqué Polo SOL'S | Summer II Piqué Polo
Népszerű
Férfi galléros, rövidujjú, piké póló, mely 100%-ban pamut anyagból készült, jó légáteresztő, remek strapabíró, fazonja és varrásai miatt lehetővé teszi a kényelmes és szabad mozgást. A nyaki részen gombokkal ellátott. Kiváló minőségű, könnyen tisztán tartható, színét és formáját hosszútávon megőrzi...
Alapár 1 770 Ft.-
Férfi galléros, rövidujjú, piké póló, mely 100%-ban pamut anyagból készült, a nyaki részen színben harmonizáló gombokkal ellátott. Kiváló minőségű, puha, ugyanakkor jó strapabíró. Légáteresztő és kényelmes viselet, mely kialakításának és fazonjának köszönhetően lehetővé teszi a szabad mozgást. Könny..
Alapár 3 030 Ft.-
A SOL'S Perfect Men férfi rövid ujjú galléros póló azoknak szól, akik a hivatalos eleganciát és a casual kényelmet egyaránt fontosnak tartják. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a magas minőségű, kiválóan szabott póló tökéletes választás céges rendezvényekre, üzleti találkozókra vagy akár a mindennapi munkav..
Alapár 2 246 Ft.-
A SOL'S Pegase férfi galléros póló a kifinomultság és az elegancia megtestesítője, ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szeretnék kiemelni munkatársaik professzionális megjelenését. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, elegáns kivitelezésű darab nem csak kényelmes, de különleges ..
Alapár 3 310 Ft.-
A SOL'S Prime férfi galléros pólóval a hivatalosabb céges eseményeken és mindennapi munkában is elegáns és professzionális megjelenést biztosíthatsz. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, galléros modell kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a kényelmes viseletet. A let..
Alapár 2 895 Ft.-
A SOL'S Pasadena férfi galléros pólóval minden alkalomra elegáns és kényelmes megjelenést biztosíthatsz. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, galléros modell magas minőségű anyagból készült, így ideális választás a hosszú munkanapokra és a céges rendezvényekre egyaránt. A letisztult design és a p..
Alapár 3 427 Ft.-
A SOL'S Planet férfi galléros póló a letisztult elegancia és a kényelem zseniális kombinációját kínálja. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú modell kiváló minőségű anyagból készült, így tartós viseletet biztosít, míg a galléros kialakítás üzleties megjelenést kölcsönöz. Az emblémázásra alkalmas f..
Alapár 2 268 Ft.-
A SOL'S Prince férfi galléros pólóval egyedi stílust és kényelmet vihetsz a céges megjelenésbe.Gépi hímzésre alkalmas. Ez a rövid ujjú, prémium minőségű anyagból készült modell elegáns választás az üzleti találkozókhoz és a mindennapi munkaviselethez egyaránt. A galléros kialakítás és a letisztult v..
Alapár 4 586 Ft.-
A SOL'S Prescott Men férfi galléros, rövid ujjú póló az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a stílusos darab kiváló választás azok számára, akik egy magas minőségű, de mégis praktikus viseletet keresnek üzleti vagy casual alkalmakra. A finom anyaghaszná..
Alapár 2 324 Ft.-
A SOL'S Winter II férfi galléros pólóval a hidegebb hónapokban is elegáns és kényelmes maradhatsz. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a hosszú ujjú, galléros modell kiváló minőségű anyagból készült, amely melegen tart, miközben elegáns megjelenést biztosít. A letisztult design és a praktikus gombos nyakrész ..
Alapár 4 340 Ft.-
A SOL'S Perfect LSL Men férfi galléros, hosszú ujjú póló elegáns választás azok számára, akik egy multifunkcionális ruhadarabot keresnek, ami a hivatalos megjelenést a kényelemmel ötvözi. Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, ez a póló ideális üzleti találkozókra, hivatalos esemén..
Alapár 3 360 Ft.-
A SOL'S Performer férfi galléros pólóval a kifinomultság és a kényelem tökéletes egyensúlyát viheted a céges megjelenésbe. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, elegáns galléros modell prémium minőségű anyagból készült, így nemcsak tartós, hanem rendkívül kényelmes is. A Performer póló letisztult ..
Alapár 3 024 Ft.-
A SOL'S Pasadena női galléros pólóval elegáns és kényelmes megjelenést biztosíthatsz minden céges eseményen és a mindennapi munkában. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, nőies szabású modell kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a kényelmes viseletet a nap folyamán. A..
Alapár 3 427 Ft.-
Női galléros, rövidujjú, piké póló, mely 100%-ban pamut anyagból készült, a nyaki részen gombokkal ellátott. Gépi hímzésre alkalmas.Ízlésesen követi a női test vonalát, miközben meghagyja a könnyű és szabad mozgás lehetőségét. Kiváló minőségű, légáteresztő, jó strapabíró, könnyen tisztán tartható, s..
Alapár 1 770 Ft.-
Női galléros, rövidujjú, piké póló, 100%-ban pamut anyagból készült, ízlésesen követi a női test vonalát, meghagyva annak szabad és kényelmes mozgását. Gépi hímzésre alkalmas.A nyaki részen gombokkal ellátott. Kiváló minőségének köszönhetően légáteresztő, ugyanakkor jó strapabíró, hosszútávú megoldá..
Alapár 3 030 Ft.-
A SOL'S Perfect Women női galléros, rövid ujjú póló a kifinomultság és a funkcionalitás tökéletes kombinációját nyújtja. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a stílusos darab ideális választás azok számára, akik a professzionális megjelenést szeretnék elegáns és kényelmes viselettel ötvözni. Legyen szó munkah..
Alapár 2 246 Ft.-
A SOL'S Planet női galléros póló eleganciát és praktikumot ötvöz, tökéletes választás minden professzionális nő számára. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a rövid ujjú, kiváló minőségű anyagból készült modell nemcsak kényelmes, hanem tartós is, ideális a hosszú munkanapokra. A nőies szabású, galléros desig..
Alapár 2 268 Ft.-
A SOL'S Prescott Women női galléros, rövid ujjú póló elegáns választás azok számára, akik a profi megjelenést keresik mindennapi és üzleti környezetben egyaránt. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a magas minőségű, finoman szabott darab tökéletesen ötvözi a kényelmet és az elegáns stílust, így egész nap kel..
Alapár 2 324 Ft.-
A SOL'S Prime női galléros póló tökéletes választás azok számára, akik elegáns és professzionális megjelenést szeretnének kölcsönözni céges rendezvényeken vagy a mindennapi munkában. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, nőies szabású galléros modell prémium minőségű anyagból készült, ami nemcsak ..
Alapár 2 895 Ft.-
Kényelem és elegancia találkozik ebben a női galléros rövid ujjú pólóban, amely tökéletes választás az emblémázásra és gépi hímzésre. A magas minőségű, légáteresztő anyag garantálja a tartós viselhetőséget és a könnyű karbantartást. Ideális választás céges rendezvényekre és egyenruhának is. Szerezd ..
Alapár 3 024 Ft.-
A SOL'S Perfect LSL Women női galléros, hosszú ujjú póló a kényelem és az elegancia tökéletes egyesülése. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a finoman szabott darab kiváló választás azok számára, akik egy stílusos, mégis kényelmes viseletet keresnek üzleti vagy hétköznapi használatra. Az emblémázás lehetősé..
Alapár 3 360 Ft.-
Sol's | Imperial Heavy T-Shirt Sol's | Imperial Heavy T-Shirt
Népszerű
Ismerd meg a SOL's Imperial férfi kereknyakú rövid ujjú pólóját, ami a tökéletes választás minden céges eseményhez. A magas minőségű pamutanyag garantálja a komfortot és az ellenállósságot a mindennapos használat során. A klasszikus szabás és a széles színválaszték lehetővé teszi, hogy tökéletesen i..
Alapár 1 002 Ft.-
A SOL'S Imperial Fit férfi póló egy modern és testhezálló darab, amely tökéletesen ötvözi a kényelmet és a stílust. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a rövid ujjú póló magas minőségű anyagból készült, így garantálja a tartósságot és az egész napos komfortérzetet. A testreszabott szabásnak köszönhetően ez a..
Alapár 1 176 Ft.-
Sol's | Regent T-Shirt Sol's | Regent T-Shirt
Népszerű
A SOL's Regent férfi kereknyakú rövid ujjú pólója kiváló választás mindennapi munkaviseletként. A 100% pamut anyag biztosítja a hordozhatóság kényelmét, miközben a sűrű szövésű textil tökéletes alapot nyújt emblémázáshoz. A letisztult kialakítás és a széles színválaszték lehetővé teszi, hogy könnyed..
Alapár 823 Ft.-
SOL'S | Regent Fit Men's Slim Fit T-Shirt SOL'S | Regent Fit Men's Slim Fit T-Shirt
Népszerű
A SOL'S Regent Fit férfi pólóval új szintre emelheted céges megjelenésedet. Ez a modell a tökéletes egyensúlyt képviseli az elegancia és a kényelem között, köszönhetően a prémium minőségű anyagnak és a testhezálló szabásnak. Az emblémázásra kiválóan alkalmas felülete lehetőséget biztosít arra, hogy ..
Alapár 963 Ft.-
A prémium minőségű Sol's férfi pólói finom pamut anyagból készültek, melyek egyszerre puhák, jó légáteresztők és könnyűek. Gépi hímzésre alkalmas. Az élet bármely területén jól alkalmazhatók, mivel kényelmes viseletet és jó megjelenést kölcsönöznek. Formájukat, színüket hosszútávon megőrzik, jól vis..
Alapár 1 680 Ft.-
A SOL'S Victory férfi V-nyakú póló elegáns és kényelmes választás, amely tökéletesen illeszkedik a modern férfi gardróbjába. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a póló puha tapintású, biztosítva a kényelmet egész napra. A V-nyakú design eleganciát kölcsönöz, miközben a letisztult megjelenés lehetőv..
Alapár 1 025 Ft.-
A SOL'S Tuner férfi póló tökéletes választás azok számára, akik egyedi és stílusos megjelenést szeretnének biztosítani munkatársaiknak vagy ügyfeleiknek. Ez a kiváló minőségű, kereknyakú, rövid ujjú póló nem csak kényelmes viselet a mindennapok során, hanem emblémázásra is kiválóan alkalmas, lehetőv..
Alapár 1 355 Ft.-
A SOL'S Millenium Men férfi kereknyakú, rövid ujjú póló a modern elegancia és a kényelem zseniális kombinációja. Ideális választás azok számára, akik egy minőségi, mégis stílusos darabot keresnek a mindennapokra vagy céges eseményekre. Az emblémázásra tökéletesen alkalmas felülete lehetővé teszi, ho..
Alapár 2 766 Ft.-
Fedezd fel a SOL'S Magnum férfi pólót, amely kiváló választás minden céges rendezvényre és promóciós eseményre. A Magnum modell magas minőségű anyagból készült, biztosítva a tartósságot és a kényelmet minden viselés alkalmával. A rövid ujjú kialakítás és a tágas szabás tökéletes ötvözete a mozgássza..
Alapár 2 229 Ft.-
A SOL'S Magma férfi póló a tökéletes választás azok számára, akik a minőséget és az egyediséget keresik céges ruházatukban. Ez a prémium kategóriás, rövid ujjú póló magas minőségű anyagból készült, garantálva a tartósságot és a kényelmet minden viselés során. A Magma modell letisztult vonalvezetésév..
Alapár 1 770 Ft.-
Fedezd fel a SOL'S Funky férfi pólót, amely tökéletes választás minden céges eseményhez. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a rövid ujjú darab nem csak kényelmes viseletet biztosít, de emblémázásra is alkalmas, így vállalatod logójával vagy üzenetével egyedi megjelenést kölcsönözhet. Stílusos, sok..
Alapár 1 887 Ft.-
Ismerd meg a SOL'S Epic férfi pólót, amely minden céges összejövetel csillaga lesz. Az Epic modell előremutató dizájnnal és első osztályú anyaghasználattal készült, ami nemcsak hogy emblémázható, de rendkívül tartós is. Rövid ujjú kialakításával tökéletes választás a melegebb napokra, garantálva a k..
Alapár 918 Ft.-
A SOL'S Crusader férfi rövid ujjú póló tökéletes választás azok számára, akik a minőségi és kényelmes viseletet részesítik előnyben. Kiváló minőségű anyagból készült, ez a póló ideális mindennapi használatra, sportoláshoz vagy akár üzleti eseményekre is, amikor a casual megjelenés megengedett. A let..
Alapár 991 Ft.-
A SOL'S Boxy férfi rövid ujjú póló modern és letisztult választás azok számára, akik a kényelmet és a stílust szeretnék ötvözni. Vastag, kiváló minőségű anyagból készült, ez a póló különleges textúrájával és tartósságával tűnik ki. A tágas szabás és a minimalista design teszi ideálissá mind a hétköz..
Alapár 2 526 Ft.-
Fedezd fel a SOL'S Imperial LSL Men férfi hosszú ujjú pólót, ami tökéletes választás céges megrendelőinknek is! Kiváló minőségű és kényelmes anyagból készült, mely ideális mindennapi viselethez és az üzleti találkozókhoz egyaránt. Az egyszerű, mégis stílusos design mellett a póló emblémázható felüle..
Alapár 1 837 Ft.-
SOL'S | Monarch T-Shirt long-sleeve SOL'S | Monarch T-Shirt long-sleeve
Népszerű
Ismerd meg a SOL'S Monarch férfi pólót, amely ideális választás azoknak, akik a hosszú ujjú kényelmet és eleganciát keresik céges öltözetükben. Ez a modell kiváló minőségű anyagból készült, így garantálja a tartósságot és a puhaságot minden viselés során. A Monarch póló klasszikus szabása és hosszú ..
Alapár 1 232 Ft.-
A SOL'S Pioneer hosszú ujjú férfi pólóval minden céges eseményen és munkanapon elegáns megjelenésű lehetsz. Ez a modell kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a kényelmet és a tartósságot egyaránt. A letisztult design és a hosszú ujjak ideálisak az üzleti megjelenéshez, miközben az emblé..
Alapár 2 985 Ft.-
Fedezd fel a SOL'S Sporty  férfi sport pólót, amely tökéletes választás céges megrendelőink számára is! Kiváló minőségű, lélegző anyagból készült, amely biztosítja a kényelmet és a szabad mozgást minden edzés során. Az ergonomikus szabás és a rugalmas anyag ideális választást nyújt mindenféle s..
Alapár 1 271 Ft.-
Ismerd meg a SOL'S Odyssey férfi pólót, amelyet azok számára terveztek, akik nem elégszenek meg a középszerűséggel. Egyedi stílusával és prémium minőségű anyaghasználatával az Odyssey kiemelkedik a tömegből, így tökéletes választás minden céges eseményre és promóciós aktivitásra. A kényelmes, rövid ..
Alapár 1 781 Ft.-
SOL'S | Sprint Unisex Piqué Sport Shirt SOL'S | Sprint Unisex Piqué Sport Shirt
Népszerű
A SOL'S Sprint férfi kereknyakú, rövid ujjú póló tökéletes választás az aktív életmódot élők számára. Ez a kiváló minőségű póló nem csak kényelmes és strapabíró, hanem emblémázásra is ideális, lehetővé téve, hogy céged logójával vagy üzenetével kiemeld vállalatodat. Legyen szó edzésről, csapatépítőr..
Alapár 918 Ft.-
A SOL'S Jamaica férfi ujjatlan pólóval a nyári céges rendezvények és aktív napok stílusos kísérőjét találod meg. Ez a modell könnyed, légáteresztő anyagból készül, ami tökéletes választás a meleg napokra, garantálva a hűsítő kényelmet és a mozgásszabadságot. Az ujjatlan kialakítás mellett az emblémá..
Alapár 1 596 Ft.-
A SOL'S Crusader TT férfi ujjatlan pólóval friss és dinamikus megjelenést kölcsönözhetsz céges eseményekhez vagy csapatépítő aktivitásokhoz. Ez a kiváló minőségű anyagból készült ujjatlan modell ideális választás a melegebb időszakokban vagy intenzív fizikai tevékenységek során, biztosítva a maximál..
Alapár 1 534 Ft.-
Fedezd fel a SOL'S Justin férfi ujjatlan pólót, ami ideális választás a nyári napokra! Kényelmes és lélegző anyagból készült, hogy biztosítsa a maximális mozgásszabadságot és kényelmet a meleg időben. Az egyedi design és a széles méretválaszték garantálja, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt...
Alapár 997 Ft.-
Sol's | Imperial Women Heavy Ladies' T-Shirt Sol's | Imperial Women Heavy Ladies' T-Shirt
Népszerű
Fedezd fel a SOL'S Imperial női kereknyakú rövid ujjú pólót, ami tökéletes választás gépi hímzésre és emblémázásra. Prémium minőségű, 100% fésült pamut anyagból készült, így garantáltan kényelmes viseletet biztosít. A klasszikus szabásvonal és a sokoldalú design miatt ideális céges rendezvényekre és..
Alapár 1 002 Ft.-
A Sol's női pólói, prémium minőséget képviselnek, melyeket különlegesen finom pamut anyagból készítettek, ügyelve annak könnyűségére és puhaságára. Mindemellett élettartamuk hosszú, még a gyakori mosást és vasalást is jól bírják. Bármilyen tevékenységre alkalmasak lehetnek, mivel nem csak komfortos ..
Alapár 1 680 Ft.-
A SOL'S Imperial Fit Women női kereknyakú, rövid ujjú póló egyesíti a kényelmet és a stílust, kifejezetten a modern női igényekre szabva. Ez a póló kiváló minőségű anyagból készült, így nem csak tartós, de rendkívül kényelmes is, tökéletes választás mindennapi viseletre vagy üzleti eseményekre egyar..
Alapár 1 501 Ft.-
Sol's | Regent Women Ladies' T-Shirt Sol's | Regent Women Ladies' T-Shirt
Népszerű
Frissítsd fel céges megjelenésed a SOL'S Regent női kereknyakú rövid ujjú pólóval! Kiválóan alkalmas emblémázásra. Modern, karcsúsított szabása és széles színválasztéka biztosítja, hogy minden munkatárs stílusosan nézzen ki. Ez a póló tökéletes választás mindennapi használatra és céges rendezvényekr..
Alapár 823 Ft.-
A SOL'S Millenium Women női kereknyakú, rövid ujjú póló eleganciát és kényelmet nyújt a mindennapokhoz. Kiváló minőségű anyagból készült, így tökéletes választás üzleti megjelenéshez vagy casual viseletként. Az emblémázás lehetősége révén céged logója kitűnően mutat majd rajta, erősítve a vállalati ..
Alapár 2 766 Ft.-
A SOL'S Miss női kereknyakú, rövid ujjú póló a mindennapi elegancia és kényelem tökéletes egyesítését kínálja. Ez a magas minőségű, sima felületű póló kiválóan alkalmas emblémázásra, lehetővé téve, hogy céged logójával vagy egyedi üzenetével kiemeld vállalatodat. Legyen szó üzleti rendezvényről, csa..
Alapár 756 Ft.-
SOL'S | Re Crusader Unisex T-Shirt "Recycling" SOL'S | Re Crusader Unisex T-Shirt "Recycling"
Újdonság
A SOL'S Re-Crusader női pólója azoknak a cégeknek készült, akik fontosnak tartják a környezettudatosságot és a stílusos megjelenést egyaránt. Ez a kereknyakú, rövid ujjú darab nem csak divatos és kényelmes viselet a hétköznapokra, hanem kiemelkedően alkalmas emblémázásra is, így vállalatod üzenetét ..
Alapár 991 Ft.-
SOL'S | Moon Ladies' V-Neck T-Shirt SOL'S | Moon Ladies' V-Neck T-Shirt
Népszerű
Fedezd fel a SOL'S Moon női V-nyakú pólót, amely stílusos megjelenést biztosít minden céges rendezvényen vagy munkahelyi öltözetként. Ez a rövid ujjú, elegáns V-nyakú kialakítású póló nemcsak, hogy kiemeli a viselő nőiességét, de kényelmes viseletet is garantál egész napra. A magas minőségű anyagból..
Alapár 1 025 Ft.-
Tételek: 1 - 52 / 168 (4 oldal)