Menu
Kosár

Láthatósági mellény

Praktikus és biztonságos férfi láthatósági mellények

Ezek a láthatósági mellények kiváló minőségű anyagokból készültek, hogy biztosítsák a kényelmet és a védelmet a munkahelyi környezetben. A fényvisszaverő csíkok maximális láthatóságot biztosítanak sötét vagy rossz látási viszonyok között is, ami növeli a dolgozók biztonságát. A közvetlen stílusnak köszönhetően modern és professzionális megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ideális választás munkaterületeken vagy utcai munkavégzés során. Válassz a különböző méretek és stílusok közül, hogy megtaláld a legmegfelelőbb mellényt a csapatodnak, és biztonságban legyetek minden munkakörnyezetben!


Fedezd fel a James and Nicholson JN 200 jól láthatósági mellényt, ami tökéletes választás céges megrendelőink számára! Ideális biztonsági viselet alacsony fényviszonyok között, amely biztosítja a munkavállalók láthatóságát és biztonságát. Kényelmes és praktikus kialakításának köszönhetően kényelmes ..
Alapár 1 400 Ft.-
Fedezd fel a James and Nicholson JN 200K gyermek jól láthatósági mellényt, amely tökéletes választás céges megrendelőinknek! Ideális védelem az alacsony fényviszonyok közötti biztonságos mozgáshoz, biztonságot nyújtva a kisebbeknek is. Kényelmes viselet és praktikus design jellemzi, megfelelve a leg..
Alapár 1 400 Ft.-
Fedezd fel a James and Nicholson JN 815 jól láthatósági mellényt, mely tökéletes választás céges megrendelőinknek! Ideális védelem az alacsony fényviszonyok közötti biztonságos mozgáshoz, biztonságot nyújtva munkavállalóidnak. Kényelmes viselet és praktikus design jellemzi, megfelelve a legmagasabb ..
Alapár 1 232 Ft.-
A Result R200X láthatósági mellény kiemelkedő választás a biztonság és láthatóság növelésére munkavégzés vagy szabadtéri tevékenységek során. Könnyű, strapabíró anyagból készült, ez a mellény biztosítja, hogy viselője mindig jól látható legyen rossz fényviszonyok között is. A szabványosított fényvis..
Alapár 980 Ft.-
Fedezd fel az új Korntex RX217 Cologne láthatósági mellényünket, amely tökéletes választás a biztonságos munkavégzéshez. Kiemelkedő minőségű, strapabíró anyagból készült, így garantáltan hosszú távon is megállja a helyét. A fényvisszaverő csíkokkal ellátott design biztosítja, hogy viselője már messz..
Alapár 1 372 Ft.-
Fedezd fel a maximális biztonságot és kényelmet a Yoko HVW100 férfi láthatósági mellénnyel! Ez a kiváló minőségű mellény kiemeli viselője láthatóságát minden körülmények között, így garantálva a maximális biztonságot a munkaterületeken vagy épp a szabadidős tevékenységek során. A könnyű, légátereszt..
Alapár 1 506 Ft.-
Legyen az elsődleges a biztonság a Yoko HVW801 férfi láthatósági mellénnyel! Ez a kiváló minőségű mellény kényelmes viseletet biztosít, miközben kiemeli viselője láthatóságát. Strapabíró anyagának köszönhetően ideális választás minden munkaterületre és szabadidős tevékenységre.Legyen a biztonság és ..
Alapár 2 621 Ft.-
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)