Menu
Kosár

Egészségügyi

Egészségügyi munkaruházat

Fedezd fel a professzionális és kényelmes egészségügyi munkaruházat lehetőségeit vállalkozásod számára! Kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kényelmet az egész napos viselés során. A gyakorlatias design és az ergonomikus vágások lehetővé teszik, hogy a dolgozók szabadon mozoghassanak és kényelmesen végezhessék a feladataikat. Legyen szó kórházról, orvosi rendelőről vagy más egészségügyi intézményről, ezek a munkaruhák segítenek megőrizni a tisztaságot és a higiéniai szabályokat. Válassz a különböző stílusok, színek és méretek közül, hogy minden dolgozó számára megfelelő munkaruhát biztosíts, és támogasd őket abban, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhessék munkájukat!

Enyhén szabott fazon, állógallér, bélelt cipzár állvédővel, 2 oldalzseb és 1 cipzáros ujjzseb, kontrasztos, elasztikus softshell betétekkel az ujjakon és oldalán. Női munkaruha, munkásruha, munkáskabát, mely kontrasztos betétekkel ellátott a váll és oldalsó részeken. Teljes hosszában cipzáros, oldal..
Alapár 12 068 Ft.-
Kiváló minőségű, kényelmes viselet, mely lehetővé teszi a szabad mozgást. Tisztán tartása egyszerű, 95 fokon mosható, gépben szárítható. Színét és formáját hosszútávon megtartja. Anyaga: 150g/m², 50% pamut, 50% poliészter, Méretek: XS – 4XL..
Alapár 6 132 Ft.-
Kiváló minőségű, kényelmes viselet, mely lehetővé teszi a szabad mozgást. Tisztán tartása egyszerű, 95 fokon mosható, gépben szárítható. Színét és formáját hosszútávon megtartja.Anyaga: 150g/m², 50% pamut, 50% poliészter , Méretek: XS - 4XL..
Alapár 6 132 Ft.-
Enyhén testreszabott szabású, légáteresztő és nedvességszabályozó, 2 nagy oldalzseb, elválasztó varrás elöl. Oldalsó hasítékok, darts elöl és hátul. Kiváló minőségű, kényelmes viselet, mely lehetővé teszi a szabad mozgást. Tisztán tartása egyszerű, 60 fokon mosható, gyorsan száradó. Színét és formáj..
Alapár 7 364 Ft.-
Enyhén testreszabott szabású, légáteresztő és nedvességszabályozó, 2 nagy oldalzseb, elválasztó varrás elöl. Kiváló minőségű, kényelmes viselet, mely lehetővé teszi a szabad mozgást. Tisztán tartása egyszerű, 60 fokon mosható, gyorsan száradó. Színét és formáját hosszútávon megtartja. Anyaga: 1..
Alapár 7 364 Ft.-
Elasztikus szegély húzózsinórral, egyenes lábakkal, oldalzsebekkel, 95°-on mosható, szárítógépben szárítható. Komfortos, anyagának köszönhetően jól szellőzik, de a hűvösebb időben is megfelelő. Jó minőségű, stabil és tartós varrásokkal, két zsebbel készült.Anyaga: 200g/m², 65% poliészter, 35% pamut,..
Alapár 6 748 Ft.-
Egyenes lábak, oldalzsebek, 95°-on mosható, szárítógépben szárítható. Komfortos, anyagának köszönhetően jól szellőzik, de a hűvösebb időben is megfelelő. Jó minőségű, stabil és tartós varrásokkal.Anyaga: 200g/m², 65% poliészter, 35% pamut, Méretek: (42) – (58)..
Alapár 6 748 Ft.-
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)