Menu
Kosár

Gyerek galléros póló

Gyerek galléros póló

Legyen stílusosan kényelmes a gyermeked! Ezek a galléros pólók ideálisak minden kis felfedezőnek és játékosnak. Strapabíró anyaguk és divatos dizájnjuk gondoskodik arról, hogy a kicsik mindig kényelmesen és stílusosan érezzék magukat. Legyen része a gyermekruhatárnak, amelyet a gyerekek imádni fognak viselni, és ami garantálja, hogy mindig kiemelkedjenek a tömegből!

Fedezd fel a Fruit of the Loom Kids 65/35 galléros rövid ujjú pólóját, ami tökéletes választás az aktív gyerekek számára. Gépi hímzésre alkalmas. A strapabíró, mégis puha anyagbiztosítja a kényelmet és az ellenállósságot a mindennapos kalandok során. A klasszikus galléros dizájn elegáns megjelenést ..
Alapár 1 758 Ft.-
Fedezd fel a James & Nicholson gyermek galléros pólóját, mely kényelmes és stílusos választás a fiatalok számára. Gépi hímzésre alkalmas. Ideális mindennapi viseletre vagy iskolai sporteseményekre. Az emblémázható felület lehetővé teszi számukra, hogy egyedi stílusukat és személyiségüket kifejez..
Alapár 2 968 Ft.-
Fedezd fel a Jerzees gyermek galléros pólóját, mely tökéletes választás a kisfiúk és kislányok számára egyaránt. Gépi hímzésre alkalmas. Kényelmes és divatos, ideális mindennapi viseletre vagy iskolába. Az emblémázható felület lehetővé teszi, hogy a gyermek saját stílusát kifejezze vagy iskolai csop..
Alapár 3 556 Ft.-
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)