Menu
Kosár

Filc

Filc

Fedezd fel cégünk stílusos és környezetbarát filctáskáit! Ideálisak mindennapi használatra és különleges eseményekhez egyaránt. Kiváló minőségű filcből készültek, és praktikus megoldást kínálnak a mindennapi szükségleteidre. Válaszd ki a kedvenc színedet és méretedet, hogy egyedi stílust kölcsönözz a megjelenésednek. Tartsd kényelmesen és stílusosan az irataidat és szükségleteidet ezekkel a divatos filctáskákkal!

BagBase BG721 Unisex Táska:A BagBase BG721 táska stílusos és praktikus kiegészítője lesz mindennapi életednek. Kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és könnyen tisztítható. A modern és letisztult design ideális választás mind a városi kirándulásokhoz, mind a mindennapi tevékenységekhez. Kénye..
Alapár 1 949 Ft.-
A BagBase BG723 filc bevásárlótáska kiváló választás azoknak, akik környezettudatosan és stílusosan szeretnének vásárolni. A 100% poliészter filcből készült táska tartós de tökéletesen alkalmas céges ajándéknak. Kényelmes hordozást biztosít a 60 cm hosszú fülekkel, míg a 15 literes térfogata bőven e..
Alapár 1 602 Ft.-
A BagBase BG726 modell egy stílusos és praktikus választás notebookok számára, amely 100% poliészter filcből készült, elegáns és strapabíró anyagot biztosítva. Tökéletesen illeszkedik A4 méretű dokumentumokhoz és akár 15,6 hüvelykes laptopokhoz is. A Rip-Strip™ Klettverschluss biztonságos záródást n..
Alapár 963 Ft.-
Halfar 1805710 Unisex Táska:Stílusos és praktikus megoldás minden napra a Halfar 1805710 táska. Kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és könnyen tisztítható. Ideális választás mind a városi kirándulásokhoz, mind a mindennapi tevékenységekhez. A modern design és az ergonomikus kialakítás bizto..
Alapár 4 805 Ft.-
Halfar 1807556 Unisex Táska:A Halfar 1807556 táska ideális választás mindennapi használatra. Kiváló minőségű anyagból készült, strapabíró és könnyen tisztítható. Praktikus és stílusos designja biztosítja, hogy mindig kényelmesen és divatosan hordozhassa magával a fontos dolgait. Legyen szó munkáról ..
Alapár 4 900 Ft.-
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)