Törölköző hímzés, mint marketing eszköz, talán az egyik legpraktikusabb céges megoldás lehet mind a saját kollégáink részére, mind pedig ajándék- vagy reklámtárgyként. A legtöbb nagyvállalat szükségesnek látja, hogy befektessen hímzett pólókba, ingekbe vagy éppen hímzett törülközőkbe, mert meglátták annak piaci hasznát hosszútávon is. De vajon melyek azok a vállalkozások, akiknek ez érdekes lehet, és milyen haszonnal járhat?

Törölközők »

Törölköző hímzés, emblémázás – Milyen előnyökkel jár?

A törölköző hímzés vagy emblémázás mellett számos érv szólhat mindazoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik figyelnek az apró, de annál fontosabb részletekre. Akik kellően igényesek ahhoz, hogy felismerjék az egyediség és a céges arculat fontosságát, amely nem merülhet ki egy szép weboldalban, és néhány hímzett pólóban vagy kapucnis pulóverben. Tényleges reklámértéke azoknak a tárgyaknak van, amelyeket valóban használnak, adott esetben nem csak céges környezeteben, tehát jól láthatók mindenki más számára is. Egy saját logóval ellátott hímzett törölköző feltűnést kelt, beazonosíthatóvá tesz és pozitív véleményt alakíthat ki. Ajándéként a partnerek felé szintén kiváló ötlet lehet, mivel hosszútávon megmarad és a mindennapi élet részévé válhat annak praktikus funkciója miatt. Nem csak egy dísz, amit kiteszünk a polcra, hanem egy értékkel bíró használatitárgy.

Kik tudják használni a hímzett törölközőket?

Egy saját céges emblémával vagy logóval ellátott hímzett törölköző gyakorlatilag bármelyik vállalat profiljába beilleszthető. Egy szálloda, vendégház, fürdő vagy strand hitelességét, profizmusát növelheti, ha a cég neve, logója megjelenik az egyedileg hímzett törölközőiken, fürdőköntöseiken, szaunalepedőiken. A törölköző hímzés azonban nem csak azok számára lehet érdekes, akik tevékenységüknél fogva már eleve használják azokat, hanem bárhol, ahol hajlandóak az igényességbe invesztálni. Lehet ez egy étterem, egy kávézó, egy autószalon, nagyobb ügyfélszolgálattal rendelkező multinacionális vállalat, magánrendelő, fogorvosi rendelő, irodaház stb. A partnereken, megrendelőkön felül saját munkatársainkra is érdemes gondolni, hogy ők milyen eszközökkel és céges használati tárgyakkal kerülnek kapcsolatba a napi munkájuk során. Növelheti ugyanis a vállalaton belüli kohéziós erőt, ha értékesnek és fontosnak tartják őket, akik megérdemlik a minőségi termékeket.

Elsőosztályú minőség – Céges törölköző hímzés

Kiváló minőségű, 100%-ban pamut, alapanyagokkal dolgozunk, széles méret- és színválasztákkal, melyek megkönnyítik a törölköző hímzést, és munkánk végén olyan végeredményt tudunk átnyújtani, amellyel egészen biztosan elégedett lesz. Legyen szó akár emblémázásról, céges logó vagy felirat hímzéséről, egészen biztos, hogy olyan magas színvonalú hímzett törölközőket fog kézhez kapni, amely tökéletesen illik majd vállalata arculatához. Valamennyi törölközőnk alkalmas a gépi hímzésre, megőrzik formájukat, színüket és ellenállnak a gyakori mosásnak, miközben puhaságuk és nedvszívó képességüket is megmarad.