Menu
Kosár

James & Nicholson

A James & Nicholson női és férfi galléros pólói divatosak, ízléses szabásúak, anyaguk minősége miatt alkalmasak arra, hogy gépi hímzéssel céges logókat, emblémákat helyezzünk el rajtuk. Strapabírók, jól tűrik a mosást, nem fakul a színük és nem veszítik el formájukat sem. Számos szakmában és munkaterületen használhatók, viseletük egyet jelent a magabiztos fellépéssel és az igényességgel. Azon partnereink számára ajánljuk, akik számára fontos, hogy mit kommunikálnak saját magukról, és akik hosszútávra terveznek.

James & Nicholson | JN 70 Piqué Polo James & Nicholson | JN 70 Piqué Polo
Népszerű
James & Nicholson férfi galléros póló, 100%-ban pamutból készült, rajta három gomb található, melyek megegyeznek a póló színével. A váll rész dupla öltéssel varrott, az ujjak vége enyhén passzos. Kiváló minőségű, kényelmes és jó légáteresztő, ellenáll a gyakori mosásoknak. Színe nem fakul, vasal..
Alapár 3 668 Ft.-
James & Nicholson női galléros pólói magas minőségűek, 100%-ban pamut anyagból készültek, rajtuk három gomb található, melyek megegyeznek a póló színével. Gépi hímzésre alkalmas.Az ujjak vége enyhén passzos, a varrás ízlésesen követni a test vonalát, a váll résznél dupla öltéssel. Alkalmas bármi..
Alapár 3 444 Ft.-
James & Nicholson | JN 792 Men's Piqué Polo James & Nicholson | JN 792 Men's Piqué Polo
Népszerű
A James & Nicholson férfi pique pólói 100%-ban kiváló minőségű pamutból készültek, kényelmesek, puhák, jól szellőznek. Formájukat, színüket még sok mosás után is megőrzik, könnyen vasalhatók. A pólón három gomb található, az ujjak vége enyhén passzos. Ideális irodai vagy akár hétköznapi viseletr..
Alapár 2 184 Ft.-
Bemutatom a James Nicholson JN-986 férfi galléros rövid ujjú pólót, amely ideális választás azok számára, akik a kényelmet és az elegáns megjelenést egyaránt fontosnak tartják. Ez a póló kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült, amely garantálja a hosszantartó kényelmet és tartósságot. A klass..
Alapár 5 936 Ft.-
Fedezd fel a James Nicholson JN-8010 férfi galléros rövid ujjú pólót, amely tökéletes választás mind az üzleti, mind a szabadidős környezetben. A póló kiváló minőségű, könnyű anyagból készült, ami nemcsak kényelmes viseletet biztosít, de a légáteresztő tulajdonságának köszönhetően a melegebb napokon..
Alapár 4 368 Ft.-
James & Nicholson | JN 1302 Men's Slim Fit Jersey Polo James & Nicholson | JN 1302 Men's Slim Fit Jersey Polo
Népszerű
Fedezze fel a James & Nicholson JN 1302 férfi galléros pólóját, ami tökéletes kombinációja a stílusnak és a kényelemnek. Gépi hímzésre kiválóan alkalmas.Ez a rövid ujjú póló kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a hosszantartó kényelmet és a tartósságot. A klasszikus galléros dizájn..
Alapár 8 680 Ft.-
Ismerkedj meg a James Nicholson JN-1304 férfi galléros rövid ujjú pólóval, amely a kiváló minőségű kényelmet és modern megjelenést egyesíti. Készült prémium pamut anyagból, ez a póló nemcsak rendkívül puha és kényelmes, hanem hosszantartó tartósságot is kínál. A klasszikus galléros kialakítás és a l..
Alapár 4 592 Ft.-
A James & Nicholson JN 1306 férfi galléros pólója elegáns választás azok számára, akik a kényelmet és a stílust szeretnék ötvözni. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú modell kiváló minőségű anyagból készült, így biztosítja a hosszantartó kényelmet és tartósságot. Az emblémázásra kiválóan alka..
Alapár 4 592 Ft.-
Fedezd fel a JN-20 Polo Piqué férfi galléros rövid ujjú pólót, amely klasszikus stílust és modern kényelmet ötvöz. Ez a póló magas minőségű piqué pamutból készült, ami nemcsak rendkívül strapabíró, hanem légáteresztő is, így a meleg nyári napokon is tökéletes választás. A klasszikus galléros kialakí..
Alapár 3 724 Ft.-
Fedezze fel új férfi galléros pólónkat, amely tökéletes választás azok számára, akik eleganciát és kényelmet keresnek egyaránt. Gépi hímzésre alkalmas.Kiváló minőségű anyagból készült, rövid ujjú kialakításával ideális választás a melegebb napokra. A mellkasán elhelyezett zseb nem csak praktikus, de..
Alapár 4 424 Ft.-
Ismerd meg a James & Nicholson JN-569 férfi galléros rövid ujjú pólót, amely tökéletes választás azok számára, akik a klasszikus stílust kedvelik modern kényelemmel ötvözve. Ez a póló kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a tartósságot és a kényelmes viseletet a meleg napokon is. A fi..
Alapár 6 832 Ft.-
Ismerd meg a James & Nicholson JN 706 férfi galléros rövid ujjó pólóját: egy kiváló minőségű, rövid ujjú férfi galléros pólót, amely eleganciát és kényelmet nyújt viselőjének. Gépi hímzésre alkalmas.Tökéletes választás munkahelyi és szabadidős viseletre egyaránt, emblémázásra is alkalmas, í..
Alapár 4 256 Ft.-
James & Nicholson | JN 964 Men's Button-Down Piqué Polo James & Nicholson | JN 964 Men's Button-Down Piqué Polo
Népszerű
Ismerd meg a James & Nicholson JN 964 modelljét, a férfi galléros pólót, amely minden alkalomra tökéletes választás. Gépi hímzésre alkalmas.Modern és letisztult megjelenésű, rövid ujjakkal készült, ami ideális a nyári napokra vagy a munkahelyi elegancia könnyed becsempészésére. A magas minőségű ..
Alapár 5 796 Ft.-
A James & Nicholson JN-710 férfi galléros rövid ujjú póló tökéletes eleganciát kölcsönöz. Gépi hímzésre és emblémázásra kiválóan alkalmas.Kényelmes anyaga és klasszikus kialakítása ideális választás üzleti és céges eseményekre. Az emblémázási lehetőség révén személyre szabható, így erősíti a cég..
Alapár 6 132 Ft.-
James & Nicholson | JN 576 Men's Active Polo James & Nicholson | JN 576 Men's Active Polo
Népszerű
A James & Nicholson JN 576 modellje tökéletes választás minden vállalat számára, ahol a megjelenés és a kényelem egyaránt fontos. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a galléros rövid ujjú póló kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült, amely egész napos viselés mellett is kényelmet biztosít. A letisz..
Alapár 6 832 Ft.-
James & Nicholson | JN 24 Sport Polo James & Nicholson | JN 24 Sport Polo
Népszerű
A JN 24 Function Polo férfi galléros sportpólója az aktív életmódot kedvelők számára készült.Gépi hímzésre alkalmas. Ez a rövid ujjú póló kiváló minőségű, légáteresztő anyagból készült, amely garantálja a maximális kényelmet és teljesítményt sportolás közben. Az emblémázásra is alkalmas területe leh..
Alapár 5 768 Ft.-
Ez a férfi galléros sport póló ideális választás az aktív életmódot élő férfiak számára. Gépi hímzésre alkalmas.Rövid ujjú kialakítása és a lélegző anyagból való elkészítése biztosítja a kényelmet és a szárazságot még az intenzív fizikai tevékenység során is. Emblémázásra is alkalmas, így tökéletese..
Alapár 7 560 Ft.-
Ez a férfi galléros, rövid ujjú munka póló kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a tartósságot és a kényelmet egyaránt. Gépi hímzésre alkalmas.A letisztult design és a praktikus kialakítás tökéletes választás mindennapi munkaviseletnek. Az emblémázásra is alkalmas felület lehetőséget ny..
Alapár 5 656 Ft.-
A James & Nicholson JN 1826 férfi galléros munka pólója kiváló választás a professzionális, mégis kényelmes munkaviselethez. Gépi hímzésre alkalmas.Rövid ujjú kialakítása és strapabíró anyaga garantálja a tartósságot és a komfortot a munkanap során. Az emblémázásra való alkalmas felülete lehetőv..
Alapár 5 936 Ft.-
Prémium minőségű férfi galléros munkáspóló, kontrasztos betétekkel a vállnál és az oldalsó részeken. Gépi hímzésre alkalmas.Pamut és poliészter anyagának köszönhetően formáját és minőségét hosszútávon megtartja, tisztán tartása, kezelése egyszerű. Az ujjak vége enyhén passzés, a nyakrészen három gom..
Alapár 5 936 Ft.-
James & Nicholson | JN 1806 Men's Organic Workwear Stretch Polo - Solid James & Nicholson | JN 1806 Men's Organic Workwear Stretch Polo - Solid
Népszerű
Fedezd fel a James & Nicholson JN 1806 férfi munkapólóját, amely ideális választás a professzionális, mégis kényelmes munkaruházatot keresők számára. Az erős és tartós anyagból készült póló különösen alkalmas az intenzív munkanapokra, miközben a légáteresztő kialakítás biztosítja a hűvösséget és..
Alapár 6 384 Ft.-
Ez a galléros, rövid ujjú férfi munka póló tökéletes választás minden céges alkalmazott számára, akik stílusosan és kényelmesen szeretnének megjelenni. Gépi hímzésre alkalmas.Strapabíró anyagból készült, emblémázásra kiválóan alkalmas, így erősítheti vállalati identitását. Minden munkahelyi vagy üzl..
Alapár 5 404 Ft.-
James & Nicholson 100%-ban pamutból készült női galléros pólói széles méret és színválasztékban rendelhetők, alkalmasak munkahelyi vagy szabadidős tevékenységre, mivel rendkívül kényelmesek, puhák, légáteresztők. A gyakori mosást jól bírják, formájukat és színűket megőrzik. A galléros pólón háro..
Alapár 2 184 Ft.-
Fedezze fel a James & Nicholson JN 969 modelljét, egy nőies vonalvezetésű, rövid ujjú galléros pólót, amely eleganciát visz a mindennapokba. Gépi hímzésre alkalmas. Kifejezetten a női alakot kényeztető kialakítása teszi tökéletessé ezt a darabot, legyen szó akár üzleti, akár szabadidős tevékenys..
Alapár 5 796 Ft.-
A James & Nicholson JN 8009 női galléros rövid ujjú pólója eleganciát és praktikumot ötvöz, ideális választás minden munkakörnyezethez.Gépi hímzésre alkalmas. A különleges anyagkezelésnek köszönhetően a póló extra puha tapintású, miközben formáját és színét hosszú távon megőrzi. A finoman szabot..
Alapár 4 368 Ft.-
A James & Nicholson JN-709 női galléros rövid ujjú pólóval elegancia és kényelem ötvöződik. Gépi hímzésre alkalmas.A finom anyag és a nőies szabás tökéletes választás üzleti megjelenéshez. Emblémázással egyedi és céges identitást kölcsönözhetsz neki. Ideális választás céges rendezvényekre vagy a..
Alapár 6 132 Ft.-
A James & Nicholson JN 1301 női galléros pólója az elegancia és a kényelem tökéletes ötvözetét nyújtja. Gépi hímzésre alkalmas. Ez a rövid ujjú póló kiváló minőségű anyagból készült, amely garantálja a hosszantartó kényelmet és tartósságot. A klasszikus galléros fazon és az elegáns stílus minden..
Alapár 8 680 Ft.-
Ez a női galléros, rövid ujjú póló elegáns megjelenést biztosít, miközben kényelmet nyújt a munkanap folyamán. Gépi hímzésre alkalmas.Anyaga minőségi és tartós, emblémázásra is ideális, így céged logójával könnyen személyre szabható. Tökéletes választás azoknak, akik a professzionális és stílusos me..
Alapár 6 832 Ft.-
Fedezd fel a női rövid ujjú galléros pólót, amely tökéletes választás céges emblémázáshoz. Gépi hímzésre alkalmas.Az anyaga puha és légáteresztő, így egész napos kényelmet nyújt viselőjének. A klasszikus galléros dizájn eleganciát kölcsönöz, míg a kiváló minőségű anyag hosszú távon is megőrzi formáj..
Alapár 5 936 Ft.-
Ez a női galléros, rövid ujjú póló eleganciát és kényelmet egyesít, kiváló minőségű anyagból készült, ami hosszantartó viselést garantál.Gépi hímzésre alkalmas. Ideális választás a munkahelyre vagy céges eseményekre, emblémázhatóságának köszönhetően pedig tökéletes lehetőség a vállalati identitás ki..
Alapár 4 592 Ft.-
A James & Nicholson JN 1305 női galléros pólója az elegancia és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, kiváló minőségű anyagból készült modell ideális választás azok számára, akik a nőies megjelenést szeretnék munkahelyi és szabadidős tevékenységeik s..
Alapár 4 592 Ft.-
Fedezze fel a James & Nicholson JN 705 női galléros pólóját, mely elegáns megjelenést és páratlan kényelmet kínál. Gépi hímzésre alkalmas.Ez a rövid ujjú, kiváló minőségű anyagból készült darab tökéletes választás mind az üzleti, mind a szabadidős tevékenységekhez. Az emblémázásra való alkalmass..
Alapár 4 256 Ft.-
A James & Nicholson női galléros rövid ujjú sport pólója ideális választás aktív napokra. Gépi hímzésre alkalmas. A légáteresztő, gyorsan száradó anyag gondoskodik a maximális kényelemről és frissességről, akár edzés, akár egyéb szabadidős tevékenység során. A sportos kialakítás és a dinamikus s..
Alapár 6 832 Ft.-
A női galléros sport póló tökéletes választás azok számára, akik a sportos eleganciát keresik. Gépi hímzésre alkalmas. A rövid ujjú design és a kiváló minőségű, lélegző anyag maximális kényelmet biztosít mozgás közben. Az emblémázás lehetősége révén kiválóan alkalmas sportcsapatok számára vagy céges..
Alapár 7 560 Ft.-
Elegáns és praktikus választás a modern munkahelyre: ez a női galléros, rövid ujjú munka póló nem csak kényelmes viselet a hosszú munkanapok során, de kiváló alapja is a céges emblémázásnak. Anyaga strapabíró, így a mindennapi használat során is megőrzi formáját és színét. Gépi hímzésre alkalmas. A ..
Alapár 5 404 Ft.-
James & Nicholson női galléros pólói széles méret és színválasztékban rendelhetők, alkalmasak munkahelyi vagy szabadidős tevékenységre, mivel rendkívül kényelmesek, puhák, légáteresztők. A gyakori mosást jól bírják, formájukat és színűket megőrzik. A galléros pólón négy gomb található, ujjaik en..
Alapár 6 384 Ft.-
Fedezd fel a James & Nicholson gyermek galléros pólóját, mely kényelmes és stílusos választás a fiatalok számára. Gépi hímzésre alkalmas. Ideális mindennapi viseletre vagy iskolai sporteseményekre. Az emblémázható felület lehetővé teszi számukra, hogy egyedi stílusukat és személyiségüket kifejez..
Alapár 2 968 Ft.-
Ismerd meg a James & Nicholson férfi kereknyakú rövid ujjú pólóját, amely ideális választás mindennapi munkaviseletként vagy promóciós eseményekre. Az erős, tartós anyag hosszú távon is megőrzi formáját és színét, miközben a sima felület tökéletes alapot nyújt a gépi hímzéshez és emblémázáshoz. ..
Alapár 2 268 Ft.-
Fedezd fel a James & Nicholson JN 790 férfi kereknyakú pólóját, amely ideális kiegészítője lehet bármilyen céges ruhatárnak. Ez a magas minőségű pamutból készült póló nemcsak rendkívül kényelmes viseletet biztosít, de az egyenletes felülete tökéletes alapot nyújt a gépi hímzéshez és az emblémázá..
Alapár 1 232 Ft.-
A James & Nicholson JN 797 férfi pólója tökéletes választás a mindennapokra. Gépi hímzésre alkalmas. Kényelmes, 100% pamut anyagból készült, így egész napra kellemes viseletet biztosít. Az egyszerű, mégis stílusos kialakításnak köszönhetően bármilyen alkalomra tökéletes. Emblémázásra is kiválóan..
Alapár 980 Ft.-
A James & Nicholson JN 55 férfi pólója tökéletes választás a hétköznapokra. Gépi hímzésre alkalmas. A 95% pamut és 5% elasztán anyagösszetételnek köszönhetően nagyon kényelmes viselet, a testhezálló szabás és az enyhén szűkített nyak pedig modern megjelenést kölcsönöz. Különböző színekben elérhe..
Alapár 4 704 Ft.-
Fedezze fel a James & Nicholson JN 8002 férfi pólót, amely kiváló minőségű, 100% tanúsított organikus pamutból készült, 140g/m² anyagsűrűséggel. Ez a póló tökéletes választás a mindennapi viseletre és emblémázásra egyaránt, kínálva egy kerek nyakvonalat és felhajtható ujjakat. A könnyű címkézhet..
Alapár 2 800 Ft.-
A JN-911 Men's Slim Fit T férfi kereknyakú rövid ujjú póló tökéletes választás azok számára, akik a kényelmet és a stílust szeretnék ötvözni. Gépi hímzésre alkalmas. Slim fit szabása kihangsúlyozza a test vonalait, miközben a kiváló minőségű anyag egész napos viselésre is ideális kényelmet biztosít...
Alapár 2 772 Ft.-
Ennek a pólónak a V-nyakú kialakítása frissítő változatosságot hoz a hagyományos kereknyakú designhoz képest, emellett a slim fit szabás elegánsan karcsúsít. Gépi hímzésre alkalmas. Az anyag minősége és a kényelmes viselet biztosítja, hogy egész nap jól érezd magad benne. Ideális választás céges log..
Alapár 2 576 Ft.-
A James & Nicholson JN 976 férfi V-nyakú pólója azoknak készült, akik szeretik a különlegességet és a stílust. Kifinomult megjelenést kölcsönöz a 100% pamut anyagnak köszönhetően, ami puhaságot és kényelmet biztosít viselőjének. A V-nyakú dizájn elegáns megjelenést kölcsönöz, míg az egyedi spray..
Alapár 4 172 Ft.-
Ismerd meg a James & Nicholson JN 03 férfi V-nyakú pólóját, amely ideális választás azok számára, akik az egyszerűségben és kényelemben hisznek. Kiváló minőségű, 100% gyűrűsfonású pamutból készül, amely garantálja a puhaságot és a tartósságot. A V-nyakú kialakítás modern és elegáns megjelenést k..
Alapár 2 156 Ft.-
Ismerd meg ezt a férfi kereknyakú rövid ujjú pólót, amely tökéletes alapdarabja lesz mindennapi vagy munkahelyi gardróbszekrényednek. A kiváló minőségű, lélegző pamutanyag maximális kényelmet nyújt, míg a klasszikus kereknyakú kialakítás minden öltözékhez illeszkedik. A póló ideális felületet kínál ..
Alapár 1 876 Ft.-
Ismerd meg ezt a férfi kereknyakú rövid ujjú pólót, amely ideális választás a mindennapi kényelem és stílus jegyében. A kiváló minőségű anyagokból készült póló nemcsak hogy strapabíró, de rendkívül kényelmes is, így egész napos viselésre tökéletes. A letisztult, egyszerű dizájn könnyen illeszkedik b..
Alapár 2 632 Ft.-
A JN-913 férfi kereknyakú hosszú ujjú pólóval ötvözheted a kényelmet és a professzionális megjelenést. Kiváló minőségű anyaga tartós viseletet garantál, miközben emblémázással egyedivé tehető. A letisztult kialakítás tökéletes választás céges öltözetként, biztosítva az egységes megjelenést. Alkalmas..
Alapár 2 716 Ft.-
A James & Nicholson JN 56 férfi hosszú ujjú pólója ideális választás azok számára, akik a minőséget és a kényelmet részesítik előnyben. Az 95% fésült, gyűrűs fonású pamut és 5% elasztán keverékéből készült anyag biztosítja a tökéletes illeszkedést és a rugalmasságot, míg a 200g/m² súlyú anyag ta..
Alapár 5 880 Ft.-
A James & Nicholson JN 1824 férfi munka pólója ideális választás a kemény munkanapokhoz. Gépi hímzésre alkalmas.Készült 50% újrahasznosított poliészterből és 50% bio pamutból, ami biztosítja a tartósságot és kényelmet. A póló strapabíró, mosógépben 60 fokon mosható és szárítógépben is szárítható..
Alapár 4 256 Ft.-
Robusztus kialakítás és kényelmes viselet jellemzi ezt a férfi kereknyakú rövid ujjú munka pólót, amely ideális választás a hosszú munkanapokra. Az ellenálló anyagból készült póló tökéletesen alkalmas gépi hímzésre és céges logózásra. A széles méret- és színválaszték révén minden munkatárs megtalálh..
Alapár 4 256 Ft.-
Tételek: 1 - 52 / 279 (6 oldal)