Ha kabátra van szüksége cégednek, nagy eséllyel a fenti kifejezésekkel találkozol. Ha igazán jó döntést szeretnél hozni, nem csak a márkák, de először a típusok között kell választanod.

Nem mindegy ugyanis, hogy télikabátot, softshell, vagy windbreaker kabátot adsz kollégáidra, vagy viselsz te magad. 

Rögtön meg is nyugtatlak, hogy termékeink mindegyike azon gyártóktól került kiválasztásra, akik alapanyag és gyártási folyamatok szempontjából is emblémázásra, logózásra tervezték a kabátokat, - így ellentétben egy olcsó, vagy épp egy neves sportszergyártó termékével - ezeket bátran logóztathatod anélkül, hogy aggódnod kéne a vízállóság, vagy egyéb speciális funkciók sérülése miatt.

Azt tehát már tudod, hogy a kiválasztott darab alkalmas emblémázásra. Ha nem mész a konkurencia oldalára megrendelni a kiválasztott darabot, abban is biztos lehetsz, hogy ott és úgy logózzuk megrendelésed, hogy a végtermék tartós, precíz és az anyag emblémázás szabályainak megfelelő lesz. Ha átkattintasz, mert pl. máshol olcsóbb...nos, szeretettel várunk vissza, ha a minőségi munkát keresed. 

Hogyan válassz a típusok közül? Íme a főbb ismérvek és különbségek.

Softshell

Víztaszító, légáteresztő, rugalmas, így könnyed, kényelmes, szabad mozgást biztosít. Egy esőkabáthoz nem mérhető víztaszító képessége, ellenben sokkal kényelmesebb viselet és még melegen is tart. Hirtelen kisebb záporokban, tavaszi és őszi időben kitűnő választás. Nem izzadsz bele, köszönhetően a légáteresztő funkcióknak, illetve például beépített szellőző funkciónak.

Az egyes márkák különböző vastagságú, súlyú anyagokkal dolgoznak: minél vastagabb annál melegebb, ezért kőkemény fizikai munkához nem biztos, hogy erre van szükséged, de ha nagy az anyag igénybevétele, vedd számításba, hogy minél vékonyabb és könnyebb annál gyorsabban kopik.

Az általunk forgalmazott Result márka esetében az elasztán nélküli, speciális fonalszerkezet, a felálló gallér és az állvédő teszi még praktikusabbá az alap softshell kabátot. Levehető kapucnis változatban is elérhető.

Az alapdarabot  vásárlóknak a B&C termékeit, míg a prémium kategóriát előnyben részesítőknek a három rétegű James&Nicholson softshell kabátot javasoljuk.

Korábban már kifejtettük, miért jó választás a Russell, így ha pólóban bevált, bátran választ softshell termékeit is.

cegespolo softshell kabát

Windbreaker, azaz esőkabát

Tetszetős névre hallgató, egyszerű  de nagyszerű, lényegében egy hosszútávon nem túl kellemes viselet, ellenben esőben megmentő 100% nylon taft anyagú esőkabátról beszélhetünk, melyet a  B&C márka kínálatából hoztunk el tavaszi, nyári, őszi hirtelen esős időkre, hogy a kollégák ne ázzanak el és esőben is a legjobb arcukat és a cég arculatát tudják megmutatni.

Télikabát

Aligha kell hosszan magyarázni, de ha már jó kabát, akkor csak is a prémium B&C. Meleg, kényelmes, praktikus alapdarab a leghidegebb téli napokra is.

Ha bizonytalan vagy a választást illetően, ajánlatkérésedben jelöld meg, az alábbi szempontok közül melyek fontosak számodra és mi segítünk választani:

- minden évszakban hordható

- kényelmes viselet

- légátresztő

- többrétegű

- levehető kapucni

- speciális kiegészítők és részletek (állvédő, díszvarratok, mandzsetta tépőzár, behúzó)

- széles méret/színválaszték

- prémium minőség

- egyéb szempont, amire mi nem gondoltunk

Ha mélyebben is elmerülnél a témában, mert a munkaruházat mellett a túra az életed, vagy épp érdekel, hogy mit jelent a behúzó, az állvédő, a hónaljcipzár, kattints ide és tudj meg mindent!

Ha pedig egyszerűen és gyorsan rendelnél hímzett softshell, windbreaker vagy téli kabát kollekciónkból itt érsz el minket.

cegespolo tee jays softshell