A reklámajándékok nagyon sokfélék lehetnek attól függően, hogy milyen tárgyakra, illetve milyen logózási eljárásra esik a választás. A hímzett törölköző például minden tekintetben egy igen kedvelt céges ajándék.


Egy cég életében az egyik legfontosabb feladat az, hogy széles körben is ismertté váljon a márka és egy pozitív kép alakuljon ki az emberekben róla. Ha ugyanis ez megtörténik, akkor sokkal nagyobb bizalmat szavaznak neki, aminek automatikus következménye lesz, hogy szívesebben vásárolják meg a márka termékeit.


Ezt a célt szolgálják a reklámajándékok is, amikhez különböző tárgyakat és megoldásokat lehet igénybe venni. Ott van például a tartós végeredményt nyújtó törölközőhímzés, aminek keretén belül hímezve kerül fel a cég neve, illetve logója az anyagra. 


Mit nevezünk reklámajándéknak?


Reklámajándéknak jellemzően azokat az ajándéktárgyakat nevezzük, amelyeket egy cég vagy vállalat promóciós célokból ad a vásárlóinak, az ügyfeleinek vagy az alkalmazottainak. Ezek olyan tárgyak, amik valamilyen professzionális eljárás – például hímzés – segítségével logóval vannak ellátva.


Bár ajándékként funkcionálnak, mivel megjelenik rajtuk a cég logója, illetve adott esetben más arculati elem is, a márkaismertség növelését, a vevői lojalitás és hűség erősítését, valamint a cég pozitív megítélését is nagymértékben támogatják. 


Általában valamilyen praktikus tárgy, aminek a használatára szükség van a mindennapokban, például bögre, toll, naptár, póló vagy esetleg törölköző. 


Miért lehet szuper ajándék a céges hímzett törölköző?


A törölköző tipikusan egy olyan tárgy, amit az emberek rendszeresen használnak a mindennapokban, nemcsak otthon, hanem akkor is, amikor elmennek strandolni, wellnessezni, úszni, edzeni vagy sportolni.


Ha egy céges hímzett törölközőt visznek magukkal a strandra, a tengerpartra, a wellness központba vagy az uszodába, akkor azt – és így a rajta szereplő logót is – sokan fogják látni. 


Sokféle kiváló minőségű törölköző közül lehet választani, ami azt jelenti, hogy nemtől függetlenül megtalálhatjuk a megfelelő változatot. Az örök klasszikus, Olima | OL450 Classic törölköző mely remek megoldást jelent, ha céges hímzett törölközőt szeretnétek rendelni.


Milyen előnyei vannak a hímzett logónak?


A hímzett logók egyik legnagyobb előnye nem más, mint az, hogy rendkívül tartósak, ugyanis nagymértékben ellenállnak a külső hatásokkal szemben. Az ilyen típusú logóval ellátott textileket bátran lehet rendszeresen, akár napi szinten is használni. A gépi mosásuk is lehetséges, nem kell tartanunk attól, hogy a hímzett motívum megkopik vagy kifakul. 


A hímzés elegáns, kifinomult megjelenést kölcsönöz a termékeknek, amik ennek köszönhetően professzionális képet sugallnak a cégről. Az ezzel az eljárással készült logók texturáltak és háromdimenziós hatást keltenek, ami szintén hozzájárul a színvonalas végeredmény eléréséhez. 


Látható tehát, hogy az olyan tárgyakból, mint a céges hímzett törölköző, remek reklámajándékok válhatnak. Szakértői csapatunk kis és nagy mennyiségben is vállal emblémázást, melyhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk annak érdekében, hogy kellően tartós és esztétikus végeredményt érjünk el.


Érdeklődés vagy rendelés esetén várjuk a megkeresésed, az oldalunkon szereplő űrlap kitöltésével tudsz kapcsolatba lépni velünk.