Mindig szem előtt van, évszaktól, időjárástól függetlenül használható praktikus darab, ami akkor is kiváló reklámhordozó, ha épp nincs használatban: sokan hagyják az autó kalaptartóján, hordják a bringára, vagy épp a farmerra csatolva.

„A baseball sapkának mindig van mondanivalója és  mondandóját tudatja is mindenkivel. Ezernyi színnel, emlémával, formával. Hivalkodóan, vagy észrevétlenül. A baseball sapkát viselik a legszegényebbek és a leggazdagabbak is.  Az öt éves és az 55 éves is.  A baseball sapka egy ruharadab és sok minden más is egyben. ” Atlantis

A baseball sapka gyakorlatilag elnyűhetetlen, különösen ha egy olyan kiváló terméket választunk, mint az Atlantis baseball sapkái:

- megbízható

- tökéletes formatervezés

- igényes, precíz varrás

- kényelmes és praktikus viselet

- méretre állítható

- sok színben elérhető

- gyönyörűen hímezhető

atlantis baseball sapka

Baseball sapka nem csak sport, szabadidős, iskolai, rendezvényeken alkalmazható, de tökéletes választás a kollégáknak ha sokat utaznak, szabadban dolgoznak, építőipari, hostess, vagy egy promóciós tevékenységet folytatnak, futárkodnak, szerelnek stb.

A baseball sapka hímezhető

- homloki

- slidje

- tarkó

- oldal fronton egyaránt.

Használat közben – megfelelő tisztítási eljárás mellett - sem a baseball sapka, sem a hímzés nem fakul, kopik, vagy bolyhosodik.

Az Atlantis olasz márka

- 25 éves múlttal

- több, mint 10.000.000 eladott baseball sapkával /év

- 3 millió darabos raktárkészlettel

- 1300 választható termékkel

rászolgált a vásárlók bizalmára. Ráadásul trendi, Nem csak megjelenésében, de üzletpolitikájában is, hiszen gondol a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, épp ezért környezetbarát és újrahasznosított alapanyagokat és kiegészítőket használ termékei készítése során.

Ha nincs még baseball sapkád, kattints és megoldjuk.

atlantis sapka cegespolo