Miért a legjobb döntés a James & Nicholson galléros póló céges munkaruházatként?

Amikor céges póló gyanánt keresünk megfelelő alternatívát, elsődleges szempont, hogy munkavállalóink számára kényelmes viselet legyen, ugyanakkor igényes megjelenést közvetítsen. Szintén alapvető, hogy a választott textil esetében ne okozzon gondot, ha logóval szeretnénk ellátni, lényeges továbbá, hogy széles szín- és méretválasztékban megvásárolható termék mellett döntsünk. A James & Nicholson galléros pólók ideálisak több szektorban is.  Tarts velünk és elmondjuk, hogy miért jelent kiváló választást ez a típus, illetve milyen előnyöket kínál!

A tökéletes munkaruha ismérvei

Akármilyen iparágról legyen is szó, vállalatvezetőként elvárás lehet az egységes munkaruházat, például egy céges pólóé, amelyen természetesen helyet kaphat a logó is.  Fontos azonban, hogy vezetőként figyelembe vegyük a dolgozók igényeit, mégpedig azt, hogy komfortos, kiváló minőségű alapanyagból készült terméket hordhassanak. A James & Nicholson márka ezért is jelent ideális alternatívát, mivel mindkét fél számára teljesíti az elvárásokat. 100%-ban pamut termékeket kínál, amelyek kényelmesek, nem füllednek be, ugyanakkor strapabíróak.  Szem előtt kell tartani HR-igazgatóként, hogy az alkalmazottak megfelelő körülmények között végezhessék a munkájukat, hiszen így jobb teljesítményt képesek nyújtani, nagyobb eséllyel köteleződnek el a cég iránt, ami hosszabb távon meglátszik a vállalat nyereségességén.


A legjobb alternatíva: James & Nicholson galléros póló

Gyakran felmerül a kérdés, hogy bár sikerült eldönteni, hogy melyik pólómárka legyen, azonban a fazonját illetően még bizonytalanok vagyunk. A James & Nicholson galléros póló háromgombos változatban, a vállrésznél dupla öltéssel készült modell. Ez a típus elegáns, ugyanakkor kifejezetten kényelmes fazonnak számít, amely bármely testalkathoz ideális.  Előnye, hogy rendkívül strapabíró, ellenálló, vagyis nem jelent gondot az intenzív igénybevétel és a gyakori mosás sem. Ha eddig tartottunk attól, hogy a céges póló színe hamar megfakulna, a rajta lévő logó kopna, és ez negatív képet festene vállalatunkról, tudnunk kell, hogy a James & Nicholson galléros pólók hosszú ideig megőrzik színüket, az általunk alkalmazott szitanyomással pedig tartós lenyomatok készülnek, így garantált a kifogástalan minőség. A Piqué típusból elérhető női és férfi változat egyaránt, a JN 70, 71.

Kiknek javasolt a James & Nicholson galléros póló?

Több iparágban is megfontolandó, kiváltképp azoknak a cégeknek ajánlott, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mit kommunikál a dolgozóiról a megjelenésük, a ruházatuk. A galléros, szép szabású, igényes fazon magabiztos kisugárzást ad a viselőjének, így ajánlott azon területeken, ahol a határozott fellépés alapelvárás.  Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az első benyomást nagymértékben meghatározza a külsőnk, vagyis hogy mit viselünk éppen. Könnyebben kivívható az ügyfelek elégedettsége, pozitív megítélése, ugyanakkor erősíthetjük a gyári dolgozóknál a csapatszellemet, ha a vállalatunk dolgozói egységes öltözetben végzik a munkájukat. Ráadásul egy logóval ellátott póló minden egyes percben “képviseli” a cégünket, így annak arculatához érdemes megválasztani a legjobban illeszkedő színt. Amennyiben további kérdéseid lennének a pólómárkákkal, cégeslogó-nyomtatással kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink egyikén!