Kapucnis pulóver céglogóval hímezve: igényes és stílusos választás a gyártó vállalatok dolgozói számára

A céges megjelenés és márkaépítés egyik népszerű módja a ruházati termékek logóval történő ellátása, ezen belül egy kapucnis pulóver céglogóval hímezve különösen kedvelt megoldás, hiszen ezek a darabok egyrészt kényelmesen viselhetők, másrészt igényes, stílusos megjelenést kölcsönöznek a vállalat embereinek.

Miért javasolt céges logóval ellátni egy pulóvert?

Leginkább azért, mert így összhangban a céges pólóval ugyanúgy képviselheti adott vállalatot, mivel kiváló márkaépítő eszközként is funkcionál. A dolgozók által viselt logózott pulóverek afféle “mozgó reklámtáblák”, amelyek hozzájárulnak a vállalat jó hírnevének erősítéséhez is. Azon cégekről sokkal pozitívabban nyilatkozunk, amelyek arra is figyelmet fordítanak, hogy a munkavállalói egységes, céges ruházatban lássák el feladatukat.  Miért előnyös még a kapucnis pulóver céglogóval hímezve, és miért éppen a James & Nicholson márkát javasoljuk mindehhez?  A gyári dolgozók esetében az egyforma ruházat erősíti a csapatszellemet, növeli az összetartozás érzését, ami kedvezően befolyásolja a teljesítményüket. A kapucnis pulóverek különösen népszerűek a fiatalabb generáció tagjainál, akik a sportos darabokat preferálják, így kedvezhetünk a jövő nemzedékének, akik esetében kiváltképp nehéz elérni, hogy hosszabb távon elköteleződjenek a cég iránt.  Még egy érv szól ezen típusok mellett, mégpedig az, hogy praktikusak, hiszen a cipzáros kivitelű darabok könnyen fel- és levehetők. A változékony évszakokban a céges póló kiegészítéseként nagyszerű megoldást jelentenek a hidegebb időszakokban.


A kapucnis pulóver céglogóval hímezve kiknek jöhet számításba?

Tulajdonképpen bármilyen vállalkozás számára előnyös lehet, ha logózott pulóvert viselnek a dolgozói, pláne olyan iparágakban, ahol közvetlen kapcsolat jön létre az ügyfelekkel, hiszen korántsem mindegy, hogy milyen az első benyomás, gondolunk például a logisztikai ügyintézőkre és az értékesítőkre.  Szintén megfontolandó a vállalat azon dolgozói körében, akik gyakran járnak rendezvényekre, hivatalos eseményekre, ugyanis megkönnyíti az ügyfelekkel, partnerekkel történő kommunikációt, hiszen egyből látni, hogy kik mely céget képviselik.  A kapucnis pulóver céglogóval hímezve javasolt rengeteg munkakörben, például gyártósori dolgozóknál, raktározási feladatokat ellátóknál, a minőségellenőrök, műszakvezetők körében, illetve az irodai tevékenységeket végzők esetében is. A vezetőségen múlik, hogy milyen mértékben terjeszti ki az egységes munkaruházatot, és biztosít-e a póló mellé pulóvert is.

Mire figyeljünk az alapanyag és a fazon terén?

Kifejezetten ajánlott erre a célra a James & Nicholson férfi kapucnis cipzáras pulóver, amelynek alapanyaga kiváló minőségű, kívül pamut, poliészter, belül pedig mikro polár. Tökéletesen alkalmas céges logók, emblémák elhelyezésére, ugyanakkor bőséges színválaszték áll rendelkezésre ebből a típusból. Ennek köszönhetően a legtöbb vállalat megtalálja az arculatához legjobban illeszkedő árnyalatot.  Ami pedig a fazont illeti, nagyon kényelmes, inkább sportos viselet, ahogyan fentebb már utaltunk rá, kenguruzsebekkel ellátott, ezáltal praktikus tárolási lehetőséget is kínál. Nem igényel speciális tisztítási eljárást, 40 fokon mosható.  Ha eddig még nem tetted, biztosíts céglogóval hímzett kapucnis pulóvert is dolgozóid számára, hiszen csak profitálhatsz belőle, ehhez az előbb bemutatott James & Nicholson márka sportos fazonját ajánljuk. Kérdés esetén keress minket elérhetőségeink egyikén!