„A igazság a részletekben rejlik”*, mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről az egyszerű tényről.

Egy bankba, irodaházba belépve, ajtót nyitva egy futárnak mi tűnik fel először? Az összkép. Ha pedig az összkép nem rendezett, az első benyomás sem lesz a lehető legjobb.

Ha egy bankban az egyenruhán saját kardigánját viseli valaki, ha egy futár saját baseball sapkában érkezik...apróságok, mégis szemet szúrnak.

Miért fontos az összkép? Amiért fontos az egységes céges arculat és a jól látható logó. Mert a cégről mindent elmond, anélkül, hogy tulajdonképpen bármit mondanál.

Elkölthetsz milliókat egy jól tervezett kampányra, ha közben a terméked gagyi, hosszútávon nem leszel sikeres.

Elkölthetsz egy vagyont céges arculatra, ha az alkalmazottaid megjelenése rossz benyomást kelt az ügyfeleidben.

Mi abban hiszünk, hogy a megjelenésed a zoknitól a sapkáig legyen egységes és prémium minőség. Miért?

Mert ha a ruházat minőségi és kényelmes a viselője is jól érzi benne magát. A komfortos viselet jó alap a lojalitásra és természetesen a jó hozzá állásra, amit az ügyfelek felé tovább visz a beosztottad.

A minőség mindig látható, tehát az ügyfeleid rögtön észreveszik, hogy te komplexen gondolkozol.

Ha a minőségi termékbe öltöztetett, szakképzett, elégedett alkalmazott még egy jól megtervezett és professzionálisan hímzett logót is villant a munkaruházatán és a kiegészítőkön, tuti a siker.

 

Lássuk, milyen kiegészítőkből tudsz válogatni.

- Alsóneműk: a díszkomfort elkerülésére, az egészség megőrzésére. Sokan nem gondolnak rá, hogy egy műszálas, vagy épp kinyúlt zokni mekkora frusztrációt tud okozni. Könnyen megelőzheted, ha például a Helly Hansen légáteresztő, hálós betétekkel ellátott zokniját választod.

- Övek: kopott, színben/anyagban a munkaruhától telesen eltérő, sehogy se áll, vagy épp fém allergiát okoz és ismét fellép a díszkomfort érzet. A Helly Hansen, vagy épp a Korntex termékeket színben is a munkaruházathoz igazíthatod.

- Kesztyűk és sálak: van élet az elkoszolódott munkáskesztyűkön túl. Természetesen a funkcionális és biztonsági darabokra szükség van, de egy logózott sportos kesztyű, különösen szettben egy sapkával, kiváló kiegészítő és reklámeszköz egy téli sportrendezvényen.  A kiegészítők között megtalálod a csősálakat és a kesztyűk számos variációját.

- Nyakkendők: az elegáns rendezvények elengedhetetlen kellékei. Elegáns alapdarabok a professzionális benyomásért.

- Maszk: a törvényi előírásoknak megfelelően mosható és egyszer használatos verziókban.

- Esernyő: emblémázható robusztus, vagy összecsukható alapdarabok esős napokra.

- Takaró: a céges rendezvények kitűnő eszközei, melyeket akár céges ajándékként is használhatsz, természetesen logózva.

 

A kiegészítőket itt találod: https://cegespolo.eu/kiegeszitok

 

*Stephen King idézet