Prémium munkaruházat különféle iparágakban, munkakörökben

Noha az egyes munkaterületeken eltérő követelményeket támasztanak, az minden egyes szektorra igaz, hogy prémium munkaruházatban a dolgozók is sokkal elégedettebbek, nem mellesleg az adott vállalatról is pozitív képet fest, ha megadja a módját, és kiváló minőségű ruházatot biztosít a cég dolgozóinak.  Ebben a cikkben érintjük a legáltalánosabb követelményeket, kitérünk néhány mindenki által ismert szektorra, valamint hozunk néhány ajánlott pólómárkát is, amelyek minden elvárásnak megfelelnek.

A prémium munkaruházat alapvető minden területen

Legyen szó egészségügyi iparágról, gasztronómiai szektorról vagy elektronikai készülékeket gyártó vállalatokról, egyaránt fontos, hogy kényelmes, jól szellőző alapanyagokból készült darabokat viseljenek az alkalmazottak. A kínálatunkban kapható prémium munkaruhák mindegyike megfelel az elvárásoknak. Tartósak, komfortosak, ugyanakkor stílusosak és igényesek. Könnyen emblémázhatók, hímezhetők, így akár céges logóval is elláthatók, ennek következtében pedig biztosítható az egységes megjelenés minden dolgozó számára. Választékunkból pólók, kabátok, láthatósági mellények is beszerezhetők, külön alkategóriák közül lehet válogatni annak fényében, hogy milyen területen lenne szükség munkaruhára.


Milyen kritériumoknak kell megfelelniük?

Fontos, hogy ezen darabok egyszerűen tisztíthatóak, igény esetén fertőtleníthetőek legyenek, gondolunk például az egészségügyi ruházatokra, a kórházakban, gyógyszertárakban viselt tunikákra. Remek választás a James & Nicholson V-nyakú tunika, amely 50% pamut, 50% poliészter, ennélfogva alkalmas az egész napos viselésre.  Bizonyos munkakörökben szintén fontos követelmény, hogy zsebeket is tartalmazzon a ruházat. Mind a kényelem, mind az alapanyag, a tisztíthatóság és a termék szabása is lényeges szempont.  Egyes iparágakban érdemesebb nagyobb hangsúlyt fektetni arra is, hogy a munkaruha professzionalizmust sugalljon, például a kötények, séfkabátok esetében a gasztronómiai szektorban.  Ha pedig az építőiparban dolgozók számára keressük a megfelelő munkaruhát, esetükben a láthatósági elemekkel (fényvisszaverő csíkokkal) ellátott, kopásálló, strapabíró ruhadarabok jöhetnek számításba.  Például a Yoko láthatósági mellény, amely vízlepergető anyagból készült, mellzsebbel és D-gyűrűvel ellátott az igazolványok praktikus tárolásához. Továbbá Helly Hansen termékeink között megtalálható funkcionális munkanadrág, időjárásálló munkakabát, de bélelt télikabát is. 

Hogyan érdemes munkaruhát választani?

Elsőként az elvárásokat célszerű tisztázni, ehhez jó kiindulási alap az iparág, konkrét munkakör, amelyhez keressük a megfelelő alternatívát. Érdemes az ajánlott márkák közül válogatni, amelyek valóban kifogástalan minőséget képviselnek.  Természetesen arra is van lehetőség, hogy céges logó kerüljön a munkaruházatra, hiszen a kínálatunkban megtalálható márkák termékei mind alkalmasak erre.

Mi a funkciója a munkaruházatnak?

Sokan hajlamosak egyetlen szerepet tulajdonítani ezen daraboknak, mégpedig azt, hogy az adott vállalatot képviselik. Azonban ezeken túl fontos, hogy vezetőként támogassuk a megfelelő ruházatban történő munkavégzést, ami megfelel a biztonsági és kényelmi szempontoknak egyaránt. Az ideális munkakörnyezet megteremtéséhez hozzátartozik a céges ruházat biztosítása is, különösen igaz ez a kékgalléros, illetve a veszélyes munkakörökben dolgozók esetében. Amennyiben bizonytalan lennél a munkaruhák, céges pólók, kabátok kapcsán, bármilyen kérdésed merülne fel, keress minket elérhetőségeink egyikén!