Alain Milgrom,1991. 

Egy ember, aki a divat és a marketing iránti határtalan lelkesedését egy termékben ötvözte és elképzeléseit elképesztő sikerre vitte. 

30 év alatt a SOL’s birodalom hatalmasra nőtt, de az eredeti elképzelés megmaradt: olyan terméket készíteni, mely határozottan egyedi, modern és divatos. 

1995: A SOLS’s márka ebben a piaci szegmensben először mutat be női termékeket

1998, 2003: új termékcsoportokkal bővül a kínálat

2008: megjelennek az első SOL’s táskák

2010: a SOL’s márka már 40 országban elérhető

2010, 2014: spanyol, majd olasz leányvállalat alapítása

A SOLS’s a SOLO csoport ikonikus zászlóhajója, de a csoport 2020-tól folyamatosan bővíti márkáit (RTP Apparel, Atelier Textile Français, Joy Thaï and NEOBLU), hogy az újabb és újabb elvárásokra, trendekre minél gyorsabban tudjon reagálni az elvárható legjobb termékkínálattal. 

sols cegespolo

A SOLS’s bázisai Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Ázsia, de több, mint 60 országban elérhetőek termékei. 

A megközelítőleg 60 millió darabos árukészlet és az évente kb. 70 millió eladott termék bizonyítja, hogy a SOLS’s megalapítása nem volt hiábavaló.

A márka nagy hangsúlyt fektet a partnerei/kereskedői és ezáltal a fogyasztók megfelelő 

- informálására

- kommunikációs és marketing támogatására

- kiszolgálására egyaránt.

A tervezéstől a logisztikáig egy jól átgondolt folyamatot képviselnek, mely mögött szaktudás, piackutatás, tervezés, a USP előtérbe helyezése áll már a kezdetektől fogva.

Arra törekszenek, hogy az edukáció, a catering, a turisztikai és a sport szektorait egyaránt kitudják szolgálni.

Az Oeko-Tex, a A Fair Wear, vagy épp az Amfori a bizonyíték, hogy a környezettudatosság sem hiányozhat a vállalat életéből: mind az alapanyagok, mind a napi munkamenet területén igyekeznek ökológiai lábnyomukat a lehető legkisebbre csökkenteni és ez bizony egy több, mint 200 munkavállalót foglalkoztató, világszinten elérhető márka esetén cseppet sem elhanyagolható szempont.

Az Oeko-Texről itt olvashatsz bővebben.