Menu
Kosár
A rendelés menete

Gépi hímzett céges póló rendelés menete

rendelés menete

Árazásunkról és kedvezményeinkről

A termék árak sávosan megtalálhatóak honlapunkon a tetsző fazon függvényében. Az adott darabszámhoz tartozó ársávból további 3% kedvezményt biztosítunk emblémázás esetén. (A fehér és színes termékek ára a legtöbb termék esetében eltérő) (Minden termék mellett található mérettáblázat ami segít a méret kiválasztásában.)

Emblémázásra van szüksége?

Emblémázott ajánlatkérés/rendelés esetén a termékek a kosárba helyezhetőek, az emblémázás rész bejelölésével a rendszer számolja a termékre vonatkozó kedvezményeket. (Az emblémázás rész minden terméknél bejelölendő, a logó feltöltése egy helyre is elegendő, preferált fájlformátum formátum ai, eps, pdf, cdr)

Gépi hímzésre van szüksége?

A hímzés ajánlata egy második körben, a rendelésre adott válaszlevélben kerül beárazásra. (a hímzés ára logó, logóméret, darabszám és elhelyezés függvénye) A hímzéssel kiegészített végösszeg írásos elfogadásáig (mail) az ajánlatkérés nem minősül rendelésnek.

A gyártásról és a kifizetés menetéről

Egyedi megrendelések esetén előleget kérünk bekérőn, a fennmaradó összeg átvételkor fizetendő. Látványtervet illetve kérés esetén kihímzett mintafotót sorozatgyártás előtt küldünk

Az átvétel módjai

GLS futárszolgálat (Utánvét esetén 1.200 Ft nettó, előre utalás esetén 900 Ft nettó, 50.000 Ft nettó vásárlás felett ingyenes)

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső