Menu
Kosár
Szépség garancia

Gépi hímzés, emblémázás. mint
a szépség és a szörnyeteg.

Láttál már szép nőt rossz sminkben? Valahogy így fest egy jól eltalált embléma rossz kivitelezésben. Nem biztos, hogy a nő hibája, de az biztos, hogy te a rossz sminket fogod elsősorban megjegyezni.

Azt, hogy mennyire jó az emblémád nem mi fogjuk megmondani, de abban biztos lehetsz, ha minket választasz, profi alapanyagra, profi gépekkel, profin kivitelezzük és erre „szépség garanciát” (is) vállalunk!

A szépség relatív, a szépség mulandó, de nem a mi szakmánkban! Az, hogy a gépi hímzés tökéletesen van-e kivitelezve, bizony nem relatív. Egy jó alapanyagra kivitelezett, igényes, minőségi hímzés nem mulandó.

Ez nem plasztikai sebészet: a befektetésed nem csak rövid, de hosszútávon is megtérül!

Szépség garancia. Új fogalmat teremtünk

A szépség relatív fogalom, de nem a hímzésben. A szépen kivitelezett, remélhetőleg tartós gépi hímzés mindig homogén, strukturált, pontos és tű éles közelről és távolról egyaránt.

Mitől lesz szép és tartós a gépi hímzés?

Szaktudás: bízd szakemberre a tervezést és a kivitelezést egyaránt. Lehet, hogy látszólag egyszerű folyamat a gépi hímzés megalkotása, de hidd el, sokkal bonyolultabb, összetettebb, mint azt eltudod képzelni! A friss hímzés lehet szép, de ha nem bírja a tartós bevetéseket, ha idővel lazul a szerkezete, halványodik, már nincs visszaút.

Technológia: ha autó, akkor töréstesztek, ha hímzés, akkor hímző gép „ellenőrzés”. Hiába jó a szakember, ha rossz az alapanyag, vagy a gép, amin dolgoznia kell. ZSK a német minőség: 10 év után is ugyanazt a tökéletes képet biztosítja, mint az első nap! Sajnos, nagyon sok más márka az első naptól pontatlan.

Alapanyag: ne csak a hímzendő felületre – legyen az póló, galléros póló, baseball sapka, vagy épp törököző, munkaruha – gondolj, de bizony a cérnára is! Válaszd ismét a jól bevélt német minőséget és az örök színgaranciát! Ellenáll a magas hőfokú kezelésnek, a fehérítésnek. Mi a német isacord mellett tettük le a voksunkat és 10 éve boldog házasságban élünk.

Összefoglalva

  • Keress szakembert
  • Nézd meg a gépparkot
  • Bízz a minőségi alapanyagokban
  • Kérj referenciát
  • Kérlek, ne pont itt spórolj. Hidd el, megéri egy picit többet ráfordítani

Szépség garancia

  • 1, hiába telnek az évek, az embléma változatlanul éles és szép marad
  • 2, a sokadik randi után, smink nélkül is szép marad…
  • 3, amikor az idő nem ellened dolgozik
  • 4, amikor az idő nem árthat
  • 5, ár - érték - idő: a megfizethető minőség és szépség örökre szól

Kérj ajánlatot most!

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!

Acrobat Kft.
59 vélemény

"A nagyon jó minőségű, szép termékek mellett a gyors, precíz és korrekt munkavégzést emelnénk ki, illetve a cég képviselőjének kedvességét, rugalmasságát."

Koncz Nóra

Panyolai Szilvórium Zrt.

"Tökéletesen elégedettek vagyunk, precíz munkavégzés, rövid határidővel."

Bánáti Balázs

STIHL Kereskedelmi Kft.

"Nagyon kedves, segítőkész, gyors kiszolgálásban volt részünk. A megrendelt munka hamar és szép minőségben készült el. Elégedett, visszatérő megrendelője vagyunk a cegespolo.eu-nak és ajánljuk másoknak is."

Kiss Katalin

Suzuki Szeleczki Kft.

"Széles választék, vevőközpontúság, precizitás és végtelen türelem. Köszönjük a közös munkát!"

Molnár Katalin

Bachl Kft.

"Megbízható és gyors munkavégzés. Rövid határidőn belül is minőségi szolgáltatást nyújtanak a megrendelők számára."

Horváth Zita

Árukereső