Mi a célja a baseball sapka hímzésnek? Természetesen az, hogy egy egyedi kiegészítővel fejezhessétek ki a munkahelyi egységet. A baseball sapka kiváló lehetőségnek bizonyul, ha a viselet egységességét szeretnétek növelni, de emellett praktikus fejfedő is, amely minden évszakban használható.

A baseball sapka szerepe a céges ruházatban

Amikor céges ruhadarabokat keres valaki, nemcsak a póló, hanem a baseball sapka is szóba kerül. Bár nem minden munkahelyen használják napi szinten ezt a kiegészítőt, ennek ellenére igen népszerű termékről van szó. A baseball sapka ugyanis egy olyan univerzális fejfedő, amelyet minden évszakban lehet használni a telephelyen belül, mindenkinek jól áll, praktikus, férfiak és nők egyaránt viselhetik. Csapatépítők során gyakran van szükség erre a kiegészítőre, amely egyébként is kitűnő reklámhordozó, de a kollégák közötti összetartást is erősíti, ha azonos színű, formájú hímzett baseball sapkát viselnek. De van még egy oka annak, hogy a baseball sapka hímzés szolgáltatásunkat igénybe vedd: a termék egy viszonylag olcsó, könnyen előállítható reklámhordozó, amely kiváló céges ajándék is lehet. Üzleti partnereknek, a dolgozóknak és azok családtagjainak remek meglepetésként szolgálhat, amely így a vállalat iránti lojalitást is erősíti.


A baseball sapka hímzés a legjobb megoldás

Ha olyan ruházatot keresel, amely könnyen és gyorsan, jó áron emblémázható, akkor ez a fejfedő tökéletes választás lesz! Nálunk nagyon sokféle színben megrendelhető, és számtalan változat áll rendelkezésre. Alapvetően a baseball sapkáknak két fő típusa van: az 5 paneles és a 6 paneles. Az előbbi esetében középen, a homlokrésznél egy elemet találunk: ide szitázással és hímzéssel is tehető logó. A 6 paneles baseball sapka sokkal trendibb, általában ezeket választják az emberek, viszont itt a varrat miatt csak a hímzés jöhet számításba. Ez azonban egy igen tartós és divatos megoldás. Ritka, hogy valaki a sildre, oldalra vagy hátulra kérjen emblémáztatást, azonban ilyen egyedi kivitelezést is meg tudunk oldani.

Mit vegyél figyelembe a baseball sapka kiválasztásakor?

Nemcsak azt kell azonban megnézni, hogy 5 vagy 6 paneles legyen-e a fejfedő, sok más paraméterrel is tisztában kell lenni a választáskor. Ezek a következők:

- Miből készült a sapka?

- Van-e rajta szellőző rész?

- Milyen a sild? Ívelt vagy egyenes?

- Állítható-e a fejpánt?

Ha megvannak a preferenciák, akkor már csak a színt kell kiválasztani. Jó hír, hogy áruházunkban többszínű baseball sapkák is elérhetők. A legnépszerűbb termékek azok, amelyek 100% pamutból készülnek, 6 panelesek, íves a silddal rendelkeznek és hátul állíthatóak – így biztosan nem lesz méretprobléma. Az Atlantis márkájú hímezhető baseball sapkákat érdemes megtekintened, közülük a Hit 6 Panel Cap "Hit" olyan, amelyben nem fog senki sem csalódni: jó a légáteresztő képessége, a széles napellenző pedig praktikus a kinti munkavégzés során. Válaszd a kollégáknak ezt a terméket: összesen 14-féle színben érhető el – a sima fehértől a pinken és olíván át a sötétszürkéig.

Hogyan történik a baseball sapka hímzése?

Miután kiválasztottad a munkatársak számára megfelelő fejfedőt, add meg a darabszámot, és küldd el nekünk a hímezni kívánt logót, emblémát. Az alábbi vektoros nyomdai formátumokkal tudunk dolgozni: pdf, cdr, eps, ai. Ha nincs még ilyen dokumentumotok, akkor egyszeri grafikai költséggel tudod megrendelni az emblémázást. Mindig küldünk látványtervet, mielőtt véglegesítjük a rendelést, a megbízhatóság nálunk alapérték. Keresd munkatársainkat az elérhetőségeinken, pár napon belül kézhez is kaphatod a megrendelt csomagot!