A B&C Safran termékcsalád 1997-es megjelenése óta óriási sikereket ért el: soha, sehol a világon nem volt reklamáció a termékcsaládra.  

A B&C, aminek a szlogenje „Hiszünk abban, amit csinálunk”, a B&C, ami 10 év alatt 550 000 000  darab eladással büszkélkedhet most ismét olyan lépést tett, mellyel töretlenül az élen marad.

A Safran termékek új brandként, MyPolo néven még kifinomultabb formában lesznek elérhetőek. 

bc mypolo

A B&C sikerének kulcsa a tökéletes szabásvonal, alapanyag és sokszínűség kombinációja, azonban attól utánozhatatlan, hogy a vállalat képes mindig egy lépéssel versenytársai előtt járni.

A MyPolo megalkotásával egy olyan termék született, ami a tökéletes póló fogalmát meghazudtolva még precízebb, még kifinomultabb alternatívát kínál.

Míg látszólag a B&C egy üzletileg korrekt, precíziós textilipari mérnök, piackutató és marketing csapat kombinációjával egy jól működő és sikeres vállalat, a háttérben ennél sokkal összetettebb szervezeti felépítéssel és kultúrával bír.

A B&C nem csupán egy termékre épült vállalat, sokkal inkább a munkaruha filozófiája.

A B&C nem egyszerűen piackutat, tervez, hirdet és elad, de szlogenjéhez hűen „Hiszünk abban, amit csinálunk”  arra törekszik, hogy a világegyetem aktuális eseményei, a természet változásai, a technikai lehetőségek fejlődése, a tudás spektrum bővülése, az aktuális trendek, szépségideák, elvárások és a politika összefüggéseinek és hatásainak vizsgálata által olyan igényekre tudjon reagálni, amik még épphogy csak megjelentek, de alapjaiban változtatják meg a keresletet és a kínálatot.

Sokan még a hatást sem érzékelték, vagy nem tudták globálisan összegezni a miérteket és merteket, és épp a válaszkeresésnél tartanak amikor a B&C már három lépéssel előrébb járva bemutatja a kialakult igényekre válaszát egy új brand, egy új termék formájában. 

mypolo navy

Míg a Safran termékcsalád csak a minőségben kereste a kompromisszumok nélküli választásra a megoldást, az új MyPolo célja, hogy viselője „összeolvadjon”  viseletével, ezzel önazonosságát, stílusát kifejezve. A MyPolo nem csak egy ruhadarab, de tökéletesen illeszkedik viselője életviteléhez, stílusához is. A MyPolo egy lehetőség a céges egyenruha, a munkaruha világában az önkifejezésre és önmegvalósításra egyetlen ruhadarabon keresztül. Mindezt a Safran esetében megszokottnál még magasabb minőségben, még precízebb technikai kivitelezésben és kedvezőbb áron!

Miért? Mert a világban most a minőség, az ár és az önazonosság szabadsága a mérvadó és a piaci versenyt az nyeri meg, aki erre a három kimagasló, globális igényre elsőként tud reagálni. Erre született a B&C MyPolo termékcsalád! 

Klasszikus, modern design amit ma terveznek már a holnapra gondolva

Az inspirációt a piac legsikeresebb terméke adta: minden apró részlet a gallértól a végső szabásvonalig azt hivatott szolgálni, hogy a végeredmény a lehető legtökéletesebb eleganciát mutassa, mindezt a legmagasabb komfortfokozattal párosítva. 

A MyPolo újítása az ingujj és a felsőrész módosított szabásvonala, mely a Safran termékcsaládhoz képest is jobban passzol bármilyen testalkatra, nem veszítve az elegáns megjelenésből és a kényelmes viselet érzetéből.

A tökéletes aránypároknak köszönhetően sehol nem lesz feleslegesen megjelenő anyag, gyűrődés, extra volumen. 

A játék nyertese: a 2 gombos, galléros B&C MY POLO

A B&C pólók teljes választékának megfelelő új szabásvonal egy tökéletesen hangsúlyozott 2 gombos gallérral. Letisztult, mégis kifinomult.

my polo workwear

Tökéletes alapanyag a tökéletes hímzés érdekében

A B&C megszállottja a „még jobb,” „a soha nem elég jó”, „mindig van jobb” filozófiának. Ha ez nem lenne elég, kutatásai és fejlesztései során nem csak a termékei viselőit, de azok elkészítőit és a felhasználás széles spektrumát is vizsgálja. Ennek az összetett gondolkodásmódnak köszönhető, hogy bár már a Safran termékcsalád esetében is azt hittük, hogy nincs hova továbbfejleszteni, ők ismét bebizonyították, hogy de, mindig van új igény a vásárlóktól, új lehetőség a szabásvonalakban és ami nekünk a legfontosabb: még zseniálisabb az alapanyag.

Túlzás nélkül szintet léptek az alapanyagok területén is: a minden testalkatra szabható, kellemes, kényelmes viselet gyönyörűen emblémázható. A színek ragyogóak, a hímzés mindig precíz, szép és tartós marad.

Az innovatív B&C piké.

Magas sűrűségű finom piké

Kellemesen puha tapintás

Nem szöszösödik, bolyhosodik

Nagyon sokáig tartja formáját, színét

Tartósan magas minőség

Kivételesen szép logózhatóság

Férfiak esetében (S-5XL), hölgyeknél 7 méretben  (XS-+XL) elérhető. 

A megváltozott szabásvonal miatt javasoljuk a korábbi rendelések méreteinek felülvizsgálatát. A passzos szabásvonalak miatt egy mérettel nagyobbat érdemes próbálni, rendelni.